نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: حرکت اسنپ به سوی امنیت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید hdland آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    34 پست

پیش فرض پاسخ : حرکت اسنپ به سوی امنیت

مسخره ترنی اعتراضی که این چند سال دیدم همین تجمع اعتراضی رانندگان اسنپ نسبت به قیمت ها بود !!! یکی نیست به اساتید بگه ، علت گرفتن اسنپ و محبوب شدنش ارزانیش بوده اگر قرار باشه قیمت اسنپ هم قیمت آژانس و تاکسی گردشی و خطی باشه که چه کاری هست مردم بیان سمت اسنپ و شمای راننده هم از ابتدا این شرایط رو قبول کردی رفتی !!! منتهی چون ما ایرانی هستیم سریع می خواهیم زیر و رو بکشیم اینام چند تا زاننده با هم رفیق شدند و چند جا با هم از باگ های اپ هم استفاده کردند در زمینه گرفتن مشتری و ... دیدن بهتره چندین نفر رو هماهنگ کنند برن تجمع اعتراضی تا بتونن قیمت رو بالا ببرن و مثلا سود بیشتر کنند !!! به جای راضی بودن از شرایط همیشه به فکر طمع هستیم . من جای مدیران اسنپ بودم همه این رانندگان معترض رو به کل از اسنپ خارج می کردم . اصلا سیستم مدیریت درست همین است کارمند مخل امنیت و ارامش سازمان بدون هیچ فرصت و توجیهی باید از کار برکنار شود تا تمرکز سیستم از بین نرود .
    این بروز رسانی های جدید هم باید از ابتدا پیش بینی می شد و اما الانم درست است و دمشون گرم .

2. تعداد تشکر ها از hdland به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    46 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hdland نمایش پست ها
    مسخره ترنی اعتراضی که این چند سال دیدم همین تجمع اعتراضی رانندگان اسنپ نسبت به قیمت ها بود !!! یکی نیست به اساتید بگه ، علت گرفتن اسنپ و محبوب شدنش ارزانیش بوده اگر قرار باشه قیمت اسنپ هم قیمت آژانس و تاکسی گردشی و خطی باشه که چه کاری هست مردم بیان سمت اسنپ و شمای راننده هم از ابتدا این شرایط رو قبول کردی رفتی !!! منتهی چون ما ایرانی هستیم سریع می خواهیم زیر و رو بکشیم اینام چند تا زاننده با هم رفیق شدند و چند جا با هم از باگ های اپ هم استفاده کردند در زمینه گرفتن مشتری و ... دیدن بهتره چندین نفر رو هماهنگ کنند برن تجمع اعتراضی تا بتونن قیمت رو بالا ببرن و مثلا سود بیشتر کنند !!! به جای راضی بودن از شرایط همیشه به فکر طمع هستیم . من جای مدیران اسنپ بودم همه این رانندگان معترض رو به کل از اسنپ خارج می کردم . اصلا سیستم مدیریت درست همین است کارمند مخل امنیت و ارامش سازمان بدون هیچ فرصت و توجیهی باید از کار برکنار شود تا تمرکز سیستم از بین نرود .
    این بروز رسانی های جدید هم باید از ابتدا پیش بینی می شد و اما الانم درست است و دمشون گرم .
    بله دوست عزیز گفته شما درسته
    اما اسنپ اولش اینجوری نبوده
    مشکل شکایتشون اینجاس
    مثال از انقلاب تا شهرک غرب قبلا 15تومن بوده الان کرده 9تومن
    خوب خدایی این بی ثباتی اسنپ واسه مسافر خوبه اما واسه راننده همش میشه ضرر
    من به چشمم دیدم که یه درخواست مسافر برای دوستانم بالای 20بار اومده و کسی هم تایید نکرده با اینکه نزدیک به 20-30تا ماشین اسنپی اون اطراف بودن
    همه راننده هاش شاکی شدن سر این موضوع
    وب یاران وب گروه بهینه سازی سایت و خدمات آنلاین مارکتینگ

عضو جدید hdland آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    34 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliasbahi نمایش پست ها
    بله دوست عزیز گفته شما درسته
    اما اسنپ اولش اینجوری نبوده
    مشکل شکایتشون اینجاس
    مثال از انقلاب تا شهرک غرب قبلا 15تومن بوده الان کرده 9تومن
    خوب خدایی این بی ثباتی اسنپ واسه مسافر خوبه اما واسه راننده همش میشه ضرر
    من به چشمم دیدم که یه درخواست مسافر برای دوستانم بالای 20بار اومده و کسی هم تایید نکرده با اینکه نزدیک به 20-30تا ماشین اسنپی اون اطراف بودن
    همه راننده هاش شاکی شدن سر این موضوع
    والا من کلا زیاد ماشین سوار نمیشم ولی چند باری استفاده کردم اونم بیشتر برای یک مسیر ثابت . خداییش هر دفعه گرونتر از دفعه اول بوده . یعنی خود من اگر مجبور نشم از اسنپ استفاده نمی کنم و همچنان سیستم سنتی و گرفتن ماشین دربست و چونه زدن با راننده رو ادامه میدم !!! ولی تو خیلی مسیر ها قیمت ها با آژانس قشنگ برابری می کنه و شاید مهم ترین دلیلی که اسنپ زیادی رو بورسه اینه دیگه از خیابون ایستادن یا زنگ زدن به آژانس ندونستن اینکه ماشین کی میاد راحتی و بعد قیمت . ضمن اینکه کلا سیاست این سیستم همان طور که گفتم ارزانی هست حداقل تا زمانیکه اتحادیه تاکسیرانی رو خصوصی کنه و به دست بگیره و از امکانات این اتحادیه برای درامدزایی بیشتر استفاده کنه . یکی از اهداف این شرکت همین است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)