نقل قول نوشته اصلی توسط bluehost نمایش پست ها
سلام
استارتر گرامی این درست هست که شما بیش از 24 ساعت هست که سرویستون قطع هست اما این دلیل بر عمدی بودن این موضوع توسط هاستینگی که شما ازش سرویس دارید نمیشود
قطعا به جز شما افراد دیگری هم از ایشون سرویس تهیه کردند و مشکل شما رو هم دارند این مشکلات برای هر شرکتی به وجود میاد حتی شرکت های خیلی بزرگ , بهترین کار این هست که شما به جای این تایپیک با مسئول اون شرکت صحبت کنید (حالا به هر طریقی که امکان ارتباط باهاشون وجود داشته باشه) و به صورت منطقی و بدون جنجال موضوع رو برطرف کنید
موفق باشید
مطلبی شما میفرمایید تا حدی مورد قبوله! که در ادامه عرض میکنم.

اما موردی که شما میفرمایید این اتفاق ممکنه برای هر شرکتی پیش بیاد را اونم در این حد (الان دقیقا 48 ساعته) بنظر من عقلانی نیست!
اگر چنین چیزی باشه, اون شرکت وظیفه داره اولا در قوانین سایتش درج کنه و دوم اینکه بغیراز تیکت , راه های دیگه برای ارتباط مواقع اضطراری بذاره.
البته نظر شما کاملا محترمه, همونطورکه در قوانین سایتتون ذکر کردید (هرچند اگر چنین مواردی در قوانین شرکتی باشه من شخصا از اونجا سرویس نمیگیرم)

اگر این اتفاق عادی باشه , پس روی چه حساب کسی باید هاست تهیه کنه؟ خب همه سرور مجازی یا اختصاصی تهیه میکن و همه دردسرهاشو هم گردن میگیرن!

ضمنا موردی که شما فرمودید, کاملا مخالف این شعار هاستینگ هاست که آپتایم سرویس ها را تضمین میکنن!

یعنی هرکی هاست اشتراکی تهیه کنه باید به بخت و اقبال امیدوار باشه که اتفاقی برای دیتا و فایلهاش نیافته!!!