سلام
به نظر من غیب شدن مشتری حتی در صورتی که مبلغی هم پرداخت کرده بستگی به وسع مالیش و حوصله و وقتش داره.
من خودم به عنوان یه مشتری بوده مواردی که مثلاً یه هاست 5 هزار تومانی ماهانه از یه هاستینگ خریدم یه سری امکاناتش رو غیرفعال کرده بود خوشم نیامد بدون اطلاع به اون هاستینگ همون لحظه رفتم جای دیگه با همون قیمت 5 هزار تومان گرفتم استفاده کردم هاست قبلیه هم ماه بعد خودش منقضی و حذف شد.
چون در اکثر مواقع گفتگو با هاستینگ ها خصوصاً که اکثرشون فقط حداقل 3 - 4 ساعت طول میکشن جواب بدن به نتیجه مورد نظر مشتری نمیرسه آخرش این مشتریه که مثلاً از امکان مورد نظرش باید صرف نظر کنه پس مثلاً کسی که عجله داره و وسع مالیش هم به قیمت اون میرسه ترجیح میده بدون جر و بحث بره جای دیگه بخره راحت هم باشه.
حالا من کل لارج بازیم تو 5 هزار تومنه برای همین هم همیشه هر چی می خرم ماهانه می خرم که بتونم لارج بازی در بیارم

حالا یکی دیگه محدودیت مالی نداره به قول شما سفارش طراحی سایت هم میده مثلاً 100 تومن بیعانه میده اما غیبش میزنه میره جای دیگه سفارش میده
شما باید خودتونو بذارید جای مشتری و تصور کنید مشتری چه نقصیاتی می تونه در کار شما پیدا کنه حالا چه در طراحی چه در میزبانی سایت.