.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
اگر سرور رو اجاره هم کرده باشیم باز حق ماست و ما از هتزنر اجاره کردیم.نه اون وبسایت.دیگه تقریبا همه میدونن که منظور از این نوع سیاست فروختن همون سرور و گرفتن هزینه ستاپ از مشتری دیگه هست.
بنظرم این روش یکم دیگه قدیمی شده و مردم و کاربران درحال حاضر آگاه شدن از این موضوع.شرکتها باید روی پشتیبانی تاکید کنند تا درامد از فروش سرورها
- - - Updated - - -
متاسفانه بنده جایی تاپیک ایجاد کردم که دوستان اکثرا فروشنده هستند و شرایط خودشون رو در نظر میگیرند.خرید سرور ربطی به ایران و استرالیا و ... نداره که.
بحث 20 تا 30 نیست پشتیبان محترم.بیش از 80 تومان اختلاف قیمت وجود داره.بنده 4 ماه رو حساب کنم براحتی میتونم سرور جدید خریداری کنم.چرا باید هر ماه 80 تومان اضافی هزینه کنم؟
حالا دیگه به پشتیبانی اون شرکت اصلا نیاز ندارم.چرا نمیتونم اون سرور که متعلق به خودمون هست رو به اکانت خودمون انتقال بدیم؟
اگر سرور با قیمت یورو کاغذی حساب کنن.
اون وقت با کدوم هزینه پشتیبان استخدام کنند و پشتیبانی بدن !؟
دیتاسنتر با کسی رفیق نیست.
صد تا سرور باشه یا یه سرور قیمت همون هست.
- - - Updated - - -
با تشکر از پاسخ شما
چه سروری از کدام شرکت با چه مبلغی خریداری کردید؟
لطفا در صورت تمایل جزئیات بیشتری ارائه بدید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)