نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: درخواست کد انتقال سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست کد انتقال سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط jackhaman نمایش پست ها
    سلام .
    هر سایتی به هر دلیلی میتونه بابت خدماتش پول بگیره .
    اینکه شما یه سرور اختصاصی مثلا توی سایت دیتاسنتر 160 تومن می شه رو میرید حساب میکنید
    بعد فروشنده همون 160 تومنی رو میده 200 تومن .

این 40 تومن حق فروشنده هست .
    داشتیم توی همین انجمن سرور به قیمت خرید میفروختن و به نرخ یورو کاغذ !
    بعده یه مدت پنلشون بسته شده و تموم سرورا هم فرمت.
    اگر از جای خوب و معتبری خرید کرده باشید و حتی ماهانه 50 تومن از شما روی هزینه خوده سرور از شما میگیرند
    اون شرکت هم مجبور نیست که بیاد به شما با قیمت خرید دیتاسنتر سرور بفروشه ! یعنی رایگان کار کنه براتون !؟

- - - Updated - - -

برای اون قسمتی که بولد کردم
    توی بخش درخواست سرور
    سروری که از شرکت مربوطه دارید رو برید درخواست بدید .
    بگید مثلا سرور فلان رو میخوام با این تعداد ای پی و سیستم عامل و با پشتیبانی ....

هم قیمت ماهانه رو بپرسید
    هم قیمت ست آپ رو

سپس مقایسه کنید .
    قیمت شرکت های دیگه رو با قیمتی که به شما میدن مقایسه کنید .
    شما اینو در نظر داشته باشید که سایتهای دیگه مثل پیمنت 24 هم رو پولی که پرداخت میکنند سود میکنند.قطعا این وبسایت هم باید سود کنند.منتها سود پرداختی + سود پشتیبانی باید یه عرفی داشته باشه.اومدیم ماه آینده بخوان همینطور اضافه کنند اونوقت تکلیف چیه؟؟
    درمورد موضوع اصلی تاپیک هم که کد انتقال هست نظر بدید لطفا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط shetabanhost نمایش پست ها
    سلام

این حق فروشنده هست که مبلغی بیشتر از قیمت دیتاسنتر دریافت کنه
    اگر سرور به قیمت دیتاسنتر نیاز داشتید خودتون در ابتدا باید مستقیم اقدام می کردید .
    قطعا حق با شماست.ولی چقدر حق فروشنده هست؟هیچ عرفی نداره این مبلغ؟سود وبسایتهای پرداخت کننده رو هم حساب کنید.اگه قرار باشه سود پرداخت رو درنظر نیگیریم که تقریبا 40 درصد پرداختی برای اون شرکت هست

در مورد کد انتقال توضیح میدید لطفا؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

باید ها و نباید هارو فک کنم شما خودتون بهتر بدونید دیگه نیاز نیست گفته بشه ... ( باید فلان کار رو میکردین یا میکردن و .... )

اگه فروشنده فوق نخواد کد انتقال سرور رو به شما بده شما هیچ کاری از این بابت نمیتونید بکنید ( فقط میتونید قانونی پیگیری کنید که خیلی زمان بر هست )

شما 3 راه بیشتر ندارید :

1- با فروشنده سر قیمت مذاکرده کنید و به صلح برسید

2- یک سرور دیگر از یک جای معتبر دیگر خریداری کنید و انتقال بدید .

3- همچنان با هزینه فعلی سرورتون رو تمدید کنید ...

( این رو در نظر بگیرید طبق قانون هر سرویس دهنده تا 30 درصد هزینه سرویسی که ارائه میده هزینه پشتیبانی دریافت کنه )

اگر میبینید افرادی همون سرور رو با قیمت کمتر میدن و اعتبار بالایی دارن هم قطعا سرور مال خودشون هست و در دیتاسنتر فوق کولو کردن .

3. تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید

عضو جدید jackhaman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    91
    تشکر تشکر شده 
    110
    تشکر شده در
    65 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط YNiazi نمایش پست ها
    شما اینو در نظر داشته باشید که سایتهای دیگه مثل پیمنت 24 هم رو پولی که پرداخت میکنند سود میکنند.قطعا این وبسایت هم باید سود کنند.منتها سود پرداختی + سود پشتیبانی باید یه عرفی داشته باشه.اومدیم ماه آینده بخوان همینطور اضافه کنند اونوقت تکلیف چیه؟؟
    درمورد موضوع اصلی تاپیک هم که کد انتقال هست نظر بدید لطفا

- - - Updated - - -

قطعا حق با شماست.ولی چقدر حق فروشنده هست؟هیچ عرفی نداره این مبلغ؟سود وبسایتهای پرداخت کننده رو هم حساب کنید.اگه قرار باشه سود پرداخت رو درنظر نیگیریم که تقریبا 40 درصد پرداختی برای اون شرکت هست

در مورد کد انتقال توضیح میدید لطفا؟
    کد انتقال هم زیاد مهم نیست
    اصل موضوع تایپیک شما این هست که قیمت رو میگید بالا میگیرن ؛ مثلا چقدر بالا میگیرن ؟
    قیمت سرور رو شما دارید با قیمت دیتاسنتر مقایسه میکنید که اشتباه هست؛ با قیمت سایت های پرداخت کننده دارید مقایسه میکنید مثلا :
    پیمنت 24 میاد فقط هزینه سرور رو پرداخت میکنه و میره؛ پشتیبانی در مورد ابیوز ها یا سرور هم میده ؟ مشکلی در سرور پیش بیاد بررسی میکنه ؟

در نهایت یک پیشنهاد دارم؛ با فروشنده سرور صحبت کنید؛ بگید که نیاز به هیچ پشتیبانی ندارید و اگر میشه هزینه پشتیبانی رو برای شما نگیرن و کارمزد خرید فقط دریافت کنن ازتون
    .If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes

5. تعداد تشکر ها از jackhaman به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

کد انتقال هم زیاد مهم نیست
    اصل موضوع تایپیک شما این هست که قیمت رو میگید بالا میگیرن ؛ مثلا چقدر بالا میگیرن ؟
    قیمت سرور رو شما دارید با قیمت دیتاسنتر مقایسه میکنید که اشتباه هست؛ با قیمت سایت های پرداخت کننده دارید مقایسه میکنید مثلا :
    پیمنت 24 میاد فقط هزینه سرور رو پرداخت میکنه و میره؛ پشتیبانی در مورد ابیوز ها یا سرور هم میده ؟ مشکلی در سرور پیش بیاد بررسی میکنه ؟

در نهایت یک پیشنهاد دارم؛ با فروشنده سرور صحبت کنید؛ بگید که نیاز به هیچ پشتیبانی ندارید و اگر میشه هزینه پشتیبانی رو برای شما نگیرن و کارمزد خرید فقط دریافت کنن ازتون
    اتفاقا مشکل همون پول سروره
    چرا وقتی هزینه ستاپ رو پرداخت کردیم مالکش کسه دیگه باشه.
    کجا این قانون نوشته شده که میتونن کد انتقال رو ندن؟این زورگویی نیست؟من پول بدم به شما که برام یه ماشین بخرید.بعد شما ماشینو بنام خودتون بزنید؟خیلی مزحکه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    باید ها و نباید هارو فک کنم شما خودتون بهتر بدونید دیگه نیاز نیست گفته بشه ... ( باید فلان کار رو میکردین یا میکردن و .... )

اگه فروشنده فوق نخواد کد انتقال سرور رو به شما بده شما هیچ کاری از این بابت نمیتونید بکنید ( فقط میتونید قانونی پیگیری کنید که خیلی زمان بر هست )

شما 3 راه بیشتر ندارید :

1- با فروشنده سر قیمت مذاکرده کنید و به صلح برسید

2- یک سرور دیگر از یک جای معتبر دیگر خریداری کنید و انتقال بدید .

3- همچنان با هزینه فعلی سرورتون رو تمدید کنید ...

( این رو در نظر بگیرید طبق قانون هر سرویس دهنده تا 30 درصد هزینه سرویسی که ارائه میده هزینه پشتیبانی دریافت کنه )

اگر میبینید افرادی همون سرور رو با قیمت کمتر میدن و اعتبار بالایی دارن هم قطعا سرور مال خودشون هست و در دیتاسنتر فوق کولو کردن .
    شرکت ما مشکل داشت و نمیتونستیم خرید کنیم از هتزنر
    حالا شرایط ما اکی شده و مشکلی برای ساخت و مدیریت سرور در هتزنر نداریم و میخوایم سروری که برای خودمونه و هزینشو پرداخت کردیم به پنل خودمون منتقل کنیم.این کجاش پیچیدست که اون وبسایت این حقو به خودش میده که کد انتقال رو ندند؟

عضو جدید jackhaman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    91
    تشکر تشکر شده 
    110
    تشکر شده در
    65 پست

اتفاقا مشکل همون پول سروره
    چرا وقتی هزینه ستاپ رو پرداخت کردیم مالکش کسه دیگه باشه.
    کجا این قانون نوشته شده که میتونن کد انتقال رو ندن؟این زورگویی نیست؟من پول بدم به شما که برام یه ماشین بخرید.بعد شما ماشینو بنام خودتون بزنید؟خیلی مزحکه.
    این دیگه مربوط به سیاست کاریشون هست و معمولا کد انتقال نمیدن فروشنده ها...
    از هر صد تا شاید یک نفر بده .

در مورد اینکه میگید چیزی رو خریدید:
    شما سرور رو نخریدید؛ اجاره کردید.
    فرض یک خونه یا ماشین رو برای 1 ماه اجاره کردید
    .If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

این دیگه مربوط به سیاست کاریشون هست و معمولا کد انتقال نمیدن فروشنده ها...
    از هر صد تا شاید یک نفر بده .

در مورد اینکه میگید چیزی رو خریدید:
    شما سرور رو نخریدید؛ اجاره کردید.
    فرض یک خونه یا ماشین رو برای 1 ماه اجاره کردید
    اگر سرور رو اجاره هم کرده باشیم باز حق ماست و ما از هتزنر اجاره کردیم.نه اون وبسایت.دیگه تقریبا همه میدونن که منظور از این نوع سیاست فروختن همون سرور و گرفتن هزینه ستاپ از مشتری دیگه هست.
    بنظرم این روش یکم دیگه قدیمی شده و مردم و کاربران درحال حاضر آگاه شدن از این موضوع.شرکتها باید روی پشتیبانی تاکید کنند تا درامد از فروش سرورها

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز شما مگه مستقیم خریداری کردید؟
    شما وقتی از طریق واسط خریداری بکنید باید طبق قوانین اون سایت پیروی بکنید دقیقا مثل این هست در ایران زندگی بکنید بگید بنده شرایط قبول ندارم نمیتونم زندگی کنم. این موضوع هم دقیقا به همین صورت شما وقتی از واسط و شرکت ایرانی خریداری کردید یعنی قوانین اون سایت پذیرفتید.
    اون شرکتی وقتش رو براتون گذاشته سرور مستقیم خریداری کرده و بهتون پشتیبانی داده این حقش هست که هزینه کارمزد دریافت بکنه.
    همانطور که میدونید در ایران ارائه این نوع سرویس ها گرون تموم میشه حتی برای خود فروشنده ها این 20-30 تومان کارمزد هم نه شما رو پولدار میکنه نه اون فروشنده رو قطعا این عوامل باعث میشه که در آینده روی همکاری شما و فروشنده تاثیر بگذارد.
    بهتر هست کمی بیشتر فکر کنید چون شما الان مشکل خاصی ندارید و سرور شما هم توسط اون شرکت تا زمانی که پرداخت کنید تمدید میشه.
    متاسفانه بنده جایی تاپیک ایجاد کردم که دوستان اکثرا فروشنده هستند و شرایط خودشون رو در نظر میگیرند.خرید سرور ربطی به ایران و استرالیا و ... نداره که.
    بحث 20 تا 30 نیست پشتیبان محترم.بیش از 80 تومان اختلاف قیمت وجود داره.بنده 4 ماه رو حساب کنم براحتی میتونم سرور جدید خریداری کنم.چرا باید هر ماه 80 تومان اضافی هزینه کنم؟
    حالا دیگه به پشتیبانی اون شرکت اصلا نیاز ندارم.چرا نمیتونم اون سرور که متعلق به خودمون هست رو به اکانت خودمون انتقال بدیم؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

اگر سرور رو اجاره هم کرده باشیم باز حق ماست و ما از هتزنر اجاره کردیم.نه اون وبسایت.دیگه تقریبا همه میدونن که منظور از این نوع سیاست فروختن همون سرور و گرفتن هزینه ستاپ از مشتری دیگه هست.
    بنظرم این روش یکم دیگه قدیمی شده و مردم و کاربران درحال حاضر آگاه شدن از این موضوع.شرکتها باید روی پشتیبانی تاکید کنند تا درامد از فروش سرورها
    اگر سرور با قیمت یورو کاغذی حساب کنن.
    اون وقت با کدوم هزینه پشتیبان استخدام کنند و پشتیبانی بدن !؟
    دیتاسنتر با کسی رفیق نیست.
    صد تا سرور باشه یا یه سرور قیمت همون هست.

- - - Updated - - -

متاسفانه بنده جایی تاپیک ایجاد کردم که دوستان اکثرا فروشنده هستند و شرایط خودشون رو در نظر میگیرند.خرید سرور ربطی به ایران و استرالیا و ... نداره که.
    بحث 20 تا 30 نیست پشتیبان محترم.بیش از 80 تومان اختلاف قیمت وجود داره.بنده 4 ماه رو حساب کنم براحتی میتونم سرور جدید خریداری کنم.چرا باید هر ماه 80 تومان اضافی هزینه کنم؟
    حالا دیگه به پشتیبانی اون شرکت اصلا نیاز ندارم.چرا نمیتونم اون سرور که متعلق به خودمون هست رو به اکانت خودمون انتقال بدیم؟
    با تشکر از پاسخ شما
    چه سروری از کدام شرکت با چه مبلغی خریداری کردید؟
    لطفا در صورت تمایل جزئیات بیشتری ارائه بدید.
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

10. تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)