نقل قول نوشته اصلی توسط Z.eus نمایش پست ها
- پس هنوز هم دارید اشتباهتون رو تکرار میکنید!

گرامی برای کیفیت باید هزینه کنید؛ ارائه 1 هفته سرویس رایگان برای سایتی که مصرف منابع دارد منطقی نیست.

به هر تقدیر امیدواریم که هرچه زودتر مشکلتون با هاستینگ مربوطه حل شود.

موفق باشید.
حق با شما است دوست عزیز باید هزینه کرد اما هرچیزی در حد خودش برای سایتی که 1000 تا 3000 ای پی بازدید دارد مگه میشه سرور اختصاصی بزنم !!! فعلا .
من تابستونش که رتبه این سایت 1800 بود سرور بدون محدودیت داشتم بعد که یکی دو ماهی سایت به علت شکلات شخصی و نبود نویسنده ول شد و افت بازدید پیدا کردیم و الان دوباره می خوام بیارمش بالا . سرور تست نگیرم پس چه کنم . نمی تونم برم تو سایت پلن ی یا 3 ماه بخرم بعد از سه روز سایت دان بشه یا کیفیت کم باشه همین الان هاست قبلیم 2ماه از تاریخش مونده . یا حتی سایت دانلودم رو نت افراز بود تازه تمدید کردم یک ساله مشکل ارور 500 خوردیم تو همین جا منتقلش کردم سرور پارس وی پی اس ... هنوز 9 ماه از نت افرازم مونده !!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
عزیز خیلی از افراد هستن که شرکت ندارن و دارن خدمات خوبی ارائه میدن ...

از خودمون نام نمیبرم اما نمونه های بزرگ دیگر هم هستن مانند سنترال هاست و ...

اگه کسی بخواد کلاه برداری بکنه براش فرق نداره شرکت باشه ، شخص باشه و یا هر چیز دیگه ای ...

--------------------

در جواب استارتر عزیز باید عرض کنم که مقصر خودتان هستین که قبل از سرویس گیری در باره فرد مورد نظر تحقیق نمیکنید ...

بهترین راه برای تحقیق دریافت چند نمونه سایت و تماس گرفتن با مدیرای اون سایت جهت برسی کیفیت سرویس دهنده هست ...
بله من قبول دارم مقصر هستم ولی نمی گذارم حق فرد دیگری ضایع شود و این تاپیک رو زدم که دست این شرکت رو شود تا اشتباه من رو دیگران تکرار نکنند .