ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
حق با شما است دوست عزیز باید هزینه کرد اما هرچیزی در حد خودش برای سایتی که 1000 تا 3000 ای پی بازدید دارد مگه میشه سرور اختصاصی بزنم !!! فعلا .
من تابستونش که رتبه این سایت 1800 بود سرور بدون محدودیت داشتم بعد که یکی دو ماهی سایت به علت شکلات شخصی و نبود نویسنده ول شد و افت بازدید پیدا کردیم و الان دوباره می خوام بیارمش بالا . سرور تست نگیرم پس چه کنم . نمی تونم برم تو سایت پلن ی یا 3 ماه بخرم بعد از سه روز سایت دان بشه یا کیفیت کم باشه همین الان هاست قبلیم 2ماه از تاریخش مونده . یا حتی سایت دانلودم رو نت افراز بود تازه تمدید کردم یک ساله مشکل ارور 500 خوردیم تو همین جا منتقلش کردم سرور پارس وی پی اس ... هنوز 9 ماه از نت افرازم مونده !!!
- - - Updated - - -
بله من قبول دارم مقصر هستم ولی نمی گذارم حق فرد دیگری ضایع شود و این تاپیک رو زدم که دست این شرکت رو شود تا اشتباه من رو دیگران تکرار نکنند .
من الان می تونم 11 هزار تومن فاکتور که نیاز این دوست هست رو پرداخت کنم ولی این کار رو بکنم به شعور خودم توهین کردم ... ایشون فکر کرده با این کار می تونه گروکشی کنه ولی غافل از اینکه من بک اب هفته قبل رو دارم ... اصولا هر هفته یک بک اب جدید در سرور مجازیم اپلو می کنم .... این کار رو نمی کنم و این تاپیک هم تا جاییکه قوانین سایت اجازه بده ادامه می دم و نیاز باشه تو تاپیک هایی که افر میدن میرم و لینک این تاپیک رو می ذارم نمی گذارم کسی خام ایشون شود .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)