-
February 23rd, 2017, 15:15
عضو جدید
پاسخ : گروکِشی و رفتار غیر حرفه ای وی پی اس گروپ و ندادن بک اب سایت !!!
ای بابا چی بگم والا
یا این افراد سنشون کمه یا واقعا نمیدونم (عقلشون کمه )
بعید میدونم برای تاپیکتون مدیریت اقدامی کنه البته در حد یه نظریه هست اگر اقدام کنن که خیلی خوب میشه
چون بنده هم ۱۲۰ هزار تومن ناقابل از دستم رفت که امثال این افراد با یه مشت چرند و دروغ و حرفای بدون سندیت از من گرفتن !!!!!
و جالب هم هست اقدامی نشد علیه ایشون و حتی طرف هم پاسخگو نبود در تاپیکی که زده بودم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=181640
ولی در کل همین که تاپیک رو چند نفر ببینن و اصل قضیه براشون مشخص شه کفایت میکنه
مشکل شما هم امیدوارم ادمین وبسایت مورد نظر بیاد و در تاپیک لااقل پاسخگو باشه و مشکلتون حل بشه
-
تعداد تشکر ها از lifeserver به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2017 15:15
# ADS
-
February 23rd, 2017, 15:19
عضو انجمن
@ hdland
قصد داشتم بخاطر این جمله در تاپیک اخیرتون، مطلبی رو خدمتتون عرض کنم :

نوشته اصلی توسط
hdland
اما برای جلب اطمینان بالای یک هفته تست باشه
اما...
دست نگهداشتم تا به این تاپیک برسید و یکسری موارد رو خودتون تجربه کنید 
همچنین بخاطر داشته باشید بکاپ رمز موفقیت وبمستران هست.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازZ.eus به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2017, 15:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Z.eus
@
hdland
قصد داشتم بخاطر این جمله در
تاپیک اخیرتون، مطلبی رو خدمتتون عرض کنم :
اما...
دست نگهداشتم تا به این تاپیک برسید و یکسری موارد رو خودتون
تجربه کنید
همچنین بخاطر داشته باشید بکاپ رمز موفقیت وبمستران هست.
موفق باشید.
دوست عزیز این تاپیک برای بعد از این قضیه هست اخه دقیقا وقتی گفتند سرور ما کشش نداره من هم سریع اومدم این تاپیک رو زدم تا سرور رو منتقل کنم . تو پست اول نوشتم در حال منتقل کردن بودم که دیدم پیام تعلیق سرور اومده .
-
-
February 23rd, 2017, 15:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hdland
دوست عزیز این تاپیک برای بعد از این قضیه هست
- پس هنوز هم دارید اشتباهتون رو تکرار میکنید!
گرامی برای کیفیت باید هزینه کنید؛ ارائه 1 هفته سرویس رایگان برای سایتی که مصرف منابع دارد منطقی نیست.
به هر تقدیر امیدواریم که هرچه زودتر مشکلتون با هاستینگ مربوطه حل شود.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازZ.eus به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2017, 15:33
عضو انجمن
من نه قضاوت می کنم نه چیزی فقط یه چیزی دیدم که خیلی جالب بود
http://s6.uplod.ir/i/00866/8w7r1v3nxthl.jpg
این عکسی که قرار دادید عکس یه بنر هستش که برای یه سایت دیگست که ایشون این شخصی که فرمودید وی پی اس گروپ چیه اون داره استفاده می کنه
از همینجا شما می توانید قضاوت کنید دیگه طرف تا چه حد هستش حتی بنرهای دیگر شرکت هارو در سایت شخصیش داره استفاده می کنه
عمق فاجعه خیلی زیاده واقعا تعجب کردم از حرکت این سایت حتی بنرهای که سایت های دیگه زدن اختصاصی هست رو برمیدارن لوگو خودشون رو میزنن روش!
ماها فقط دنبال این هستیم که سرویس ارزان بگیریم رایگان بگیرید ولی کیفیت برامون مهم نیست فقط ارزون باشه طرف هم شخص باشه مهم نیست!
با این هدف که بریم جلو مطمئنا همیشه به مشکل خواهیم خورد وقتی که طرف حسابمون شرکت هم نیست شخص هستش
مشکل خود ماییم نه کس دیگه
ابتدا می بایستی خودمون رو اصلاح کنیم که سرویس ارزون یا رایگان میگریم مایی که از این نوع سرویس ها استفاده می کنیم پس باید پای عواقبش هم بمونیم
با احترام نسبت به همه همکاران و به عنوان عضو کوچکی از این صنف عرض می کنم که مقصر اصلی خود شما هستید
با آرزوی پیروزی برای شما و تمامی همکاران موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازnegarnovin به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2017, 15:41

نوشته اصلی توسط
negarnovin
من نه قضاوت می کنم نه چیزی فقط یه چیزی دیدم که خیلی جالب بود
http://s6.uplod.ir/i/00866/8w7r1v3nxthl.jpg
این عکسی که قرار دادید عکس یه بنر هستش که برای یه سایت دیگست که ایشون این شخصی که فرمودید وی پی اس گروپ چیه اون داره استفاده می کنه
از همینجا شما می توانید قضاوت کنید دیگه طرف تا چه حد هستش حتی بنرهای دیگر شرکت هارو در سایت شخصیش داره استفاده می کنه
عمق فاجعه خیلی زیاده واقعا تعجب کردم از حرکت این سایت حتی بنرهای که سایت های دیگه زدن اختصاصی هست رو برمیدارن لوگو خودشون رو میزنن روش!
ماها فقط دنبال این هستیم که سرویس ارزان بگیریم رایگان بگیرید ولی کیفیت برامون مهم نیست فقط ارزون باشه طرف هم شخص باشه مهم نیست!
با این هدف که بریم جلو مطمئنا همیشه به مشکل خواهیم خورد وقتی که طرف حسابمون شرکت هم نیست شخص هستش
مشکل خود ماییم نه کس دیگه
ابتدا می بایستی خودمون رو اصلاح کنیم که سرویس ارزون یا رایگان میگریم مایی که از این نوع سرویس ها استفاده می کنیم پس باید پای عواقبش هم بمونیم
با احترام نسبت به همه همکاران و به عنوان عضو کوچکی از این صنف عرض می کنم که مقصر اصلی خود شما هستید
با آرزوی پیروزی برای شما و تمامی همکاران موفق باشید.
عزیز خیلی از افراد هستن که شرکت ندارن و دارن خدمات خوبی ارائه میدن ...
از خودمون نام نمیبرم اما نمونه های بزرگ دیگر هم هستن مانند سنترال هاست و ...
اگه کسی بخواد کلاه برداری بکنه براش فرق نداره شرکت باشه ، شخص باشه و یا هر چیز دیگه ای ...
--------------------
در جواب استارتر عزیز باید عرض کنم که مقصر خودتان هستین که قبل از سرویس گیری در باره فرد مورد نظر تحقیق نمیکنید ...
بهترین راه برای تحقیق دریافت چند نمونه سایت و تماس گرفتن با مدیرای اون سایت جهت برسی کیفیت سرویس دهنده هست ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2017, 15:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Z.eus
- پس هنوز هم دارید اشتباهتون رو تکرار میکنید!
گرامی برای کیفیت باید هزینه کنید؛ ارائه 1 هفته سرویس رایگان برای سایتی که مصرف منابع دارد منطقی نیست.
به هر تقدیر امیدواریم که هرچه زودتر مشکلتون با هاستینگ مربوطه حل شود.
موفق باشید.
حق با شما است دوست عزیز باید هزینه کرد اما هرچیزی در حد خودش برای سایتی که 1000 تا 3000 ای پی بازدید دارد مگه میشه سرور اختصاصی بزنم !!! فعلا .
من تابستونش که رتبه این سایت 1800 بود سرور بدون محدودیت داشتم بعد که یکی دو ماهی سایت به علت شکلات شخصی و نبود نویسنده ول شد و افت بازدید پیدا کردیم و الان دوباره می خوام بیارمش بالا . سرور تست نگیرم پس چه کنم . نمی تونم برم تو سایت پلن ی یا 3 ماه بخرم بعد از سه روز سایت دان بشه یا کیفیت کم باشه همین الان هاست قبلیم 2ماه از تاریخش مونده . یا حتی سایت دانلودم رو نت افراز بود تازه تمدید کردم یک ساله مشکل ارور 500 خوردیم تو همین جا منتقلش کردم سرور پارس وی پی اس ... هنوز 9 ماه از نت افرازم مونده !!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
عزیز خیلی از افراد هستن که شرکت ندارن و دارن خدمات خوبی ارائه میدن ...
از خودمون نام نمیبرم اما نمونه های بزرگ دیگر هم هستن مانند سنترال هاست و ...
اگه کسی بخواد کلاه برداری بکنه براش فرق نداره شرکت باشه ، شخص باشه و یا هر چیز دیگه ای ...
--------------------
در جواب استارتر عزیز باید عرض کنم که مقصر خودتان هستین که قبل از سرویس گیری در باره فرد مورد نظر تحقیق نمیکنید ...
بهترین راه برای تحقیق دریافت چند نمونه سایت و تماس گرفتن با مدیرای اون سایت جهت برسی کیفیت سرویس دهنده هست ...
بله من قبول دارم مقصر هستم ولی نمی گذارم حق فرد دیگری ضایع شود و این تاپیک رو زدم که دست این شرکت رو شود تا اشتباه من رو دیگران تکرار نکنند .
-
-
February 23rd, 2017, 15:53

نوشته اصلی توسط
hdland
بله من قبول دارم مقصر هستم ولی نمی گذارم حق فرد دیگری ضایع شود و این تاپیک رو زدم که دست این شرکت رو شود تا اشتباه من رو دیگران تکرار نکنند .
دوست عزیز کلی از این تاپیک ها وجود داره و هیچ کسی هم نمیخونه ...
مگه اینکه همش بالا نگرش دارید که در نتیجه به علت اسپم حذف میشه از انجمن ... از لیست هم خارج بشه که کلا کسی نمیخونه ...
-
-
February 23rd, 2017, 16:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
دوست عزیز کلی از این تاپیک ها وجود داره و هیچ کسی هم نمیخونه ...
مگه اینکه همش بالا نگرش دارید که در نتیجه به علت اسپم حذف میشه از انجمن ... از لیست هم خارج بشه که کلا کسی نمیخونه ...
من الان می تونم 11 هزار تومن فاکتور که نیاز این دوست هست رو پرداخت کنم ولی این کار رو بکنم به شعور خودم توهین کردم ... ایشون فکر کرده با این کار می تونه گروکشی کنه ولی غافل از اینکه من بک اب هفته قبل رو دارم ... اصولا هر هفته یک بک اب جدید در سرور مجازیم اپلو می کنم .... این کار رو نمی کنم و این تاپیک هم تا جاییکه قوانین سایت اجازه بده ادامه می دم و نیاز باشه تو تاپیک هایی که افر میدن میرم و لینک این تاپیک رو می ذارم نمی گذارم کسی خام ایشون شود .
-
تعداد تشکر ها از hdland به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2017, 16:29
یعنی یه سرور نداشتن بتونه یه سایت با هزار ای پی رو بالا بیاره ؟ حتما فقط از جایی نمایندگی گرفتن من یادم میاد اولین بار یه جا سایت داشتم طرف رفته بود نمایندگی ماهی سه هزار تومن میداد اون وقت از من ماهی فقط برای هاست 8 تومن میگرفت 4 سال پیش بود فکر کنم ولی بازم خوب بود هیچ وقت مشکلی باهاش نداشتم این مال شما رسما ...
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-
تعداد تشکر ها از delshad به دلیل پست مفید