با سلام ...
استارتر عزیز ، دوستانی که در تاپیک شرکت کردن ، موارد رو به شما گفتن ، منم به نوبه خودم صحبت رو کوتاه میکنم :
ببینید دوست عزیز . در خصوص امنیت اطلاعات که به جرات میتونم بگم که مهمترین مبحث در حیطه پیام رسان های اجتماعی هست ، شما راهکار های خیلی زیادی هم پیش روی خودتون ندارید که حق انتخاب زیادی داشته باشید . اما برای فرار از عذاب وجدان حاصل از از دست رفتن اطلاعات کاربرانتون ، شما باید سیستم خودتون رو جوری طراحی کنید که یه چیز کامل نوین باشه . مثال عرض میکنم خدمتتون ، باید مثلا طوری باشه که تمامی پیام های کاربران از روی پیام رسان شما بعد از یه مدت زمام معینی حذف بشن . اینطوری تا حدی امنیت پیام رسان شما افزایش پیدا میکنه . یا اینکه باید این پیام رسان کاملا کد شده باشه سورسش و مدام هم براش آپدیت بدید تا کاربر جذب کنید .
و اما در خصوص سرمایه گذار ، ببینید اینجا ایران هست و همونطور که دیگر دوستان هم گفتن ، به سختی میتونید برای چنین پروژه ای سرمایه گذار بزرگی پیدا کنید . الان شما نمونه های داخلی رو ببینید ، مثل پیام رسان سروش یا سلام ( اگر اشتباه نگفته باشم ) . هیچوقت به حد پیام رسان هایی مثل تلگرام نرسیدن . البته کسی از آینده خبر نداره و ما هم منکر این موضوع نمیشیم . اما لپ کلام من و دیگر دوستان هم این هست که بی گدار به آب نزنید چرا که اگر مشکلی از طریق پیام رسان شما پیش بیاد و جلوه مشکلی بزرگ مثل موارد تر*ریســتی به خودش بگیره ، اونموقع واقعا در هچل می افتید و ناچار میشید که برای فرار از گیر و دار حاصل از دعوای حقوقی ، تمامی اطلاعات و به دولت ها واگذار کنید ...
موفق باشید ...