درود بر شما؛
قصد ندارم دلسردتون کتم، صرفا فقط نظر شخصی رو بیان میکنم.
اینکه دوستان زیادی، فـــیـــلـــتریــنگ سایر شبکه های اجتماعی و پیام رسان رو فرصتی ویژه برای جا انداختن پیام رسان، بین مردم میدونن، فرضیه خیلی محکم و جالبی نیست!
روی دیگه سکه رو ببینید! اگر روزی، به کلی سیستم فـــیـــلـــتریــنگ تغییر کنه، چی؟! سایت هایی مثل آپارات، چقدر شانس در برابر یوتیوب بدون فـــیـــلـــتر دارن؟!
علاوه بر این موارد پیش و پا افتاده، مدل درآمدی پیام رسان ها رو اصلا بررسی کردید که دنبال سرمایه گذار هستید؟!! تلگرام تبلیغ داره؟! بسته کاربری ویژه میفروشه؟!
اگر شما روی پیام رسانت، بخوای برای کسب درآمد هرنوع سیستمی رو پیاده کنی، در برابر پیام رسان های 100% رایگان شانس کمتری از استقبال مردم دارید!!!
بعد، با این مدل درآمدی، شما اصلا اطلاعی از دردسرهای چنین کاری دارید؟!
اطلاعات نمیخواین به دولت ها بدید؟!!! شوخی میکنید؟!
اگر کسی از پیام رسان شما، عملیات تروریستی انجام بده یا... نه تنها مجبورید اطلاعات بدید، بلکه برای خودتون هم دردسر بزرگی درست شده!!!
=================
شخصا اگر تلگرام رو مجانی بدن به من، حاضر نیستم با چنین مدل درآمدی، زندگی خودم رو تا این حد به دردسر و خطر بندازم!!!
بیشتر در این مورد فکر کنید و بعد دنبال سرمایه گذار باشید! تا خودتون جوابی برای این مسائل ندارید، هیچ سرمایه گذاری حاضر نمیشه پول بده تا تو دردسر بیوفته! اونم تو ایران!