امروز جواب تیکتم اومد و خیلی بابت تاخیر عذرخواهی کردن و اکانتمو شارژ کردن. اما دو تا سوال دیگه هم ازتون داشتم:
1. من می خوام هاست ایرانی سفارش بدم و مسلما DNS های ایرانی هم تو اکانتم ثبت میشه. سوالم اینه که اگه DNS های ایرانی رو ثبت کنم مشکل ساز نمیشه ؟
2. همونطور که می دونید با تغییر در اطلاعات هویتی، انتقال اکانت تا 60 روز قفل میشه با اینکه میشه این گزینه رو غیرفعال کرد اما مشمول قانونی میشه که من دقیقا متوجه منظورش نمیشم.
Contact Change Transfer Lock
ICANN mandates that any material changes to the registrant contact information must trigger a 60-day transfer lock on a domain. You may choose to opt out of this transfer lock here.
Opt-out of the 60-day domain transfer lock
*By opting out of the 60-day transfer lock, you represent and warrant that: (i) each registrant of a domain name under your account has, with respect to each of its domain names and all future domain names, opted out of any 60-day transfer lock that would otherwise be imposed under ICANN’s
Transfer Policy (the “Transfer Policy”) due to any “Change of Registrant” (as defined in the Transfer Policy); and (ii) each future registrant of a domain name under your account will, prior to registering any domain name and with respect to all future domain names, opt out of any 60-day transfer lock that would otherwise be imposed under the Transfer Policy due to any Change of Registrant. Any breach of the foregoing will be deemed a breach of the Registration Agreement between you and us
.
قوانین ICANN حکم می کند که هر گونه تغییر در اطلاعات هویتی، 60 روز قفل انتقال دامنه را در پی خواهد شد اما با این حال می توانید آنرا غیر فعال کنید:
Opt-out of the 60-day domain transfer lock
با غیر فعال کردن قفل 60 روزه شما تضمین می دهید که:
(i) هر ثبت نام کننده دامنه تحت اکانت شما ، با توجه به دامنه آن و تمام دامنه های آتی ، از قفل خارج می شود در غیر اینصورت مشمول قانون تغییر اطلاعات هویتی (Transfer Policy) خود ICANN خواهد شد.
(ii) تمام دامنه های تحت اکانت شما (قبل از ثبت دامنه و با عنایت به تمام دامنه های آتی) از قفل خارج خواد شد در غیر اینصورت مشمول قانون تغییر اطلاعات هویتی Transfer Policy خواهد شد.
هر گونه نقض در موارد مذکور به معنی نقض توافق ثبت نام بین ما و شما خواهد بود
منظورش دقیقا از این نقض توافق چیه ؟ وقتی غیرفعالش نکردی شامل قانون قفل 60 روزه ICANN میشه و وقتی فعالش کردی شامل قانون غیر فعال کردن name.com دیگه. خب این که دیگه نقضی محسوب نمیشه !!