-
December 6th, 2016, 11:55
عضو انجمن
پاسخ : نت مخابرات شما هم خرابه؟

نوشته اصلی توسط
Sajad
SNR شما با توجه به پارامتر Rate کاملا مطلوب و مناسبه. مشکلتون دیسی شدن چراغ ADSL مودمه؟
پینگ بالا
-
-
December 6th, 2016 11:55
# ADS
-
December 6th, 2016, 12:03
پینگتون به کجا بالا هست؟ نتیجه trace به آیپی مورد نظر رو بذارید
-
-
December 7th, 2016, 09:50
چند روزه که مخابرات هی قطع و وصل میشه :|
--------------------------------------------
تا دیروز خوب بود نمیدونم چرا امروز اینطوری شده.
sn.JPG
ویرایش توسط st3205 : December 7th, 2016 در ساعت 10:02
-
-
December 7th, 2016, 12:34

نوشته اصلی توسط
st3205
چند روزه که مخابرات هی قطع و وصل میشه :|
--------------------------------------------
تا دیروز خوب بود نمیدونم چرا امروز اینطوری شده.
sn.JPG
وضعیت نویزتون مناسب نیست و قطع و وصلیتونم احتمالا از همین هست. سیم مشکی مخابرات که اومده داخل خونه رو کامل از خونه جدا کنید و مستقیم بزنید به مودم ببینید snr چقدر میشه
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2016, 13:16
عضو انجمن
من که شکایت کردم حتی نوع فیبر نوری خط منو هم عوض کردن تا SNR بهتری به من بده . متصدی مخابرات تماس گرفت و گفت که نوع فیبر نوری رو از زیر مسی ( فکر کنم همچین اصطلاحی گفت ) به نوری تغییر دادن . الان snr من شده 26 که عالیه درواقع خیلی خوب برخورد کردن .
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2016, 14:24

نوشته اصلی توسط
Sajad
وضعیت نویزتون مناسب نیست و قطع و وصلیتونم احتمالا از همین هست. سیم مشکی مخابرات که اومده داخل خونه رو کامل از خونه جدا کنید و مستقیم بزنید به مودم ببینید snr چقدر میشه
از اول هم همینطوریه.مستقیمه
-
-
December 7th, 2016, 14:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
st3205
اگر تلفن روی خط وصل هست یا کارت خوان فکس اینا بکنید فقط مودم را وصل کنید ببینید چقدره اگر همون بود برید سردروازه سیم تلفن رو 2 سانت ببرید با انبردست سپس مجدد بهم وصل کنید بعد ببینید چقدره اگر درست نشد مخابرات باس بیاد بیرون رو برسی کنه و یا شاید سیم شما قدیمی و پوسیده هست باس کلا عوض بشه . اما اون 2 کار اول را انجام بدید که مشخص بشه .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
dertgtr
من که شکایت کردم حتی نوع فیبر نوری خط منو هم عوض کردن تا SNR بهتری به من بده . متصدی مخابرات تماس گرفت و گفت که نوع فیبر نوری رو از زیر مسی ( فکر کنم همچین اصطلاحی گفت ) به نوری تغییر دادن . الان snr من شده 26 که عالیه درواقع خیلی خوب برخورد کردن .
یعنی سیم تلفن قبلی مسی بود براتون فیبر نوری کردن ؟
-
-
December 7th, 2016, 16:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اگر تلفن روی خط وصل هست یا کارت خوان فکس اینا بکنید فقط مودم را وصل کنید ببینید چقدره اگر همون بود برید سردروازه سیم تلفن رو 2 سانت ببرید با انبردست سپس مجدد بهم وصل کنید بعد ببینید چقدره اگر درست نشد مخابرات باس بیاد بیرون رو برسی کنه و یا شاید سیم شما قدیمی و پوسیده هست باس کلا عوض بشه . اما اون 2 کار اول را انجام بدید که مشخص بشه .
- - - Updated - - -
یعنی سیم تلفن قبلی مسی بود براتون فیبر نوری کردن ؟
نه مسی نبود . مسی اگر بود که می تونستم از شرکت های خصوصی نت بخرم . دقیق متوجه نشدم ولی فیبر نوری با کیفیتی نبود یا .... خلاصه باعث شده بود snr من بالا باشه
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2016, 16:12

نوشته اصلی توسط
st3205
یعنی هیچ دستگاه دیگه غیر از مودم به خط وصل نیست و مودم به ورودی سیم مخابرات خونه وصل شده ؟! سیم ورودی منظورم ورودی خونه هست. حتی سیم ۱ متری هم خودتون وصل نکرده باشید (به چشم دیدم که سیم نیم متری مشکل ایجاد کرده باشه) اگر از این بابت مطمئن هستید با ۲۰۲۰ تماس بگیرید و توضیح بدید که به این شکل وصل شده تا پیگیری کنند.
-
-
December 7th, 2016, 18:06

نوشته اصلی توسط
Sajad
یعنی هیچ دستگاه دیگه غیر از مودم به خط وصل نیست و مودم به ورودی سیم مخابرات خونه وصل شده ؟! سیم ورودی منظورم ورودی خونه هست. حتی سیم ۱ متری هم خودتون وصل نکرده باشید (به چشم دیدم که سیم نیم متری مشکل ایجاد کرده باشه) اگر از این بابت مطمئن هستید با ۲۰۲۰ تماس بگیرید و توضیح بدید که به این شکل وصل شده تا پیگیری کنند.
بله هیچ دستگاه دیگه ای وصل نیست.
فکر کنم الان بهتر شده.
snr.JPG
با ایرانسل نمیشه 2020 زنگ زد ؟
-