طبق قوانین هتزنر (اگر جدیدا تغییر نداده باشن) فاکتورهای پی پل تا 7 روز پس از صدور زمان برای پرداخت دارید. البته در مورد سرویس و صورتحساب اول نمیدونم صدق میکنه یا نه!
و اینکه شما سروری که نیاز دارید رو انتخاب کنید و پرداختش رو هم انجام بدید و بعد استفاده کنید. نیاز به تست نیست معمولا و مشکلی هم داشته باشه درخواست بدید بررسی میکنن.
در مورد انتخاب سرور مناسب نیز منابع مورد نیاز رو اعلام کنید راهنمایی میکنیم. (معمولا سرور خوب و هزینه مناسب به نسبت منابع بخواهید: با رم 32 گیگ و پردازنده e3-1245v2 و یا قدرتمندتر و با هارد اینترپرایز انتخاب کنید. سرورهای دارای ستاپ هم که اکثرا خوب هستن)
فقط خواهشا اعتبار ایرانی ها رو نزد دیتاسنتر خراب نکنید
..::| بیش از یک دهه |::..
خوب من میخواستم پنل ایجاد کنم فعلا . هتزنر خودش این امکان رو نداره که بیای پنل ایجاد کنی و هر موقع دلت خواست سرور سفارش بدی .
من الان نیاز ندارم سرور ولی به خاطر اهراز هویت و ... باید یک سفارش اولش میزدم یا نه ؟
اینقدر هم نگید اعتبار ایرانی
اگر کنسل کردن بده چرا هتزنر خودش این امکان رو گذاشته ؟
روزانه هزاران سرور و سفارش از سایر کشور ها کنسل میشن فقط برای ما بد شد ؟
ویرایش توسط rezaah : December 6th, 2016 در ساعت 18:30
خوب عزیز همان موقع که نیاز داشتید اقدام به ایجاد پنل می کردید تفاوتی در روند وریفای و... نداشت.
در هتزنر اگر هیچ سرویسی نداشته باشید نیز فکر کنم بعد از یکماه پنل رو غیرفعال میکنن!
البته نمیدونم با مشخصات ایران یا کشور دیگه ای اقدام به ایجاد حساب کرده اید ولی به هر حال اگر ایران باشه اعتبار ایرانیان هست و شما باید همه رو در نظر بگیرید این درخواست بزرگی نیست. هر چند اعتبار هر پنل از هم جدا هست!
بعد کنسل کردن رو برای این منظور قرار ندادن که سرور رو هر 10 روز سفارش و کنسل کرده و رایگان استفاده کنید! بعد از چند تکرار کلا پنل رو مسدود میکنن و دیگه هیچ پاسخی نمیدن و تمام/
..::| بیش از یک دهه |::..
محض اطلاع من چند ماهه در تلاشم پنل ثبت کنم هر بار یه ایرادی میگرفتن . بلاخره موفق شدم .
ولی اینبار کنسل کنم در دفعه بعد قطعا خرید را کامل خواهم کرد .
ممنون از همه دوستان که کمک کردن
- - - Updated - - -
یک مورد دیگه که من تیکت زدم به دی سی گفت چرا نمی تونید . کنسل کنید و هر موقع خواستید سفارش بدید .
در مورد تحریم اینا هم پرسیدم گفت ما مشتریان بسیار قابل احترامی از ایران داریم و هیچ وقت اینکار را نخواهیم کرد .
اینقدر که شما بهم گیر دادید DC گیر نداد !!
ویرایش توسط rezaah : December 6th, 2016 در ساعت 18:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)