█ بهترین نیستیم ، ولی بهترین ها ویرا هاست را انتخاب می کنند
█ https://virahost.com
طبق قوانین هتزنر (اگر جدیدا تغییر نداده باشن) فاکتورهای پی پل تا 7 روز پس از صدور زمان برای پرداخت دارید. البته در مورد سرویس و صورتحساب اول نمیدونم صدق میکنه یا نه!
و اینکه شما سروری که نیاز دارید رو انتخاب کنید و پرداختش رو هم انجام بدید و بعد استفاده کنید. نیاز به تست نیست معمولا و مشکلی هم داشته باشه درخواست بدید بررسی میکنن.
در مورد انتخاب سرور مناسب نیز منابع مورد نیاز رو اعلام کنید راهنمایی میکنیم. (معمولا سرور خوب و هزینه مناسب به نسبت منابع بخواهید: با رم 32 گیگ و پردازنده e3-1245v2 و یا قدرتمندتر و با هارد اینترپرایز انتخاب کنید. سرورهای دارای ستاپ هم که اکثرا خوب هستن)
فقط خواهشا اعتبار ایرانی ها رو نزد دیتاسنتر خراب نکنید
..::| بیش از یک دهه |::..
خوب من میخواستم پنل ایجاد کنم فعلا . هتزنر خودش این امکان رو نداره که بیای پنل ایجاد کنی و هر موقع دلت خواست سرور سفارش بدی .
من الان نیاز ندارم سرور ولی به خاطر اهراز هویت و ... باید یک سفارش اولش میزدم یا نه ؟
اینقدر هم نگید اعتبار ایرانی
اگر کنسل کردن بده چرا هتزنر خودش این امکان رو گذاشته ؟
روزانه هزاران سرور و سفارش از سایر کشور ها کنسل میشن فقط برای ما بد شد ؟
ویرایش توسط rezaah : December 6th, 2016 در ساعت 18:30
خیر نمیشه کنسل کرد .
یک مورد در رابطه با کنسل کردن های اینچنینی؛ هتزنر اکانت شما رو high risk میکنه و پنل رو به راحتی میبنده .
- - - Updated - - -
نخواهم کرد !؟
چند روز فرصت میدن پرداخت کنید؛ نه 14 روز !
فاکتور در هر صورت باید پرداخت بشه برای باره اول .
- - - Updated - - -
با اسم ایرانی ها بازی نکنید لطفا ؛ اگر قصد پرداخت و کنسل کردن سرور رو دارید اعلام کنید یکی پنل رو با سرور برداره .
نه اینکه هم اسم ایرانی جماعت و هم پاسپورت خودتون رو خراب کنید ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)