درود بر همگی ،
دم l8wnl8wn گرم تمامی دیداس های که خوردم رو ایشون لطف کردن زدن :دی
پیدات میکنم جیگر .
درود بر همگی ،
دم l8wnl8wn گرم تمامی دیداس های که خوردم رو ایشون لطف کردن زدن :دی
پیدات میکنم جیگر .
سلام پیداکردنش سخت نیست توی یک سایت Whois بزنید tehran-gaming.ir ادی مدیر سایت رو برا شما میاره خخخخخ ما که سرور هامونو جهم کردیم دهنه مملکتی رو صاف کرده
aks.png
ویرایش توسط Game5 : September 15th, 2016 در ساعت 20:24
الان چک کردم یک چیز خیلی جالب ایمیل رو عوض کرده ایمیل whois دامین رو
aks2.png
همین یوزر l8wnl8wn
به سایت بانک ملی 89.235.64.67 [bmi.ir]و سایت اصلی پارس آنلاین 91.98.29.182 [parsonline.com]
هم اتک داده خخخخ ای پی اینترنت خودش 2.178.132.117 (IR) دمش گرم ترس هم خوب چیزیه
- - - Updated - - -
مدیریان سایت تهران گیمینگ که این پست ها رو میخونین و whois ساییتون رو عوض کردید فکر میکنید ایمیل رو عوض کنید مشکل حل میشه ؟
توی عکس زیر کملا واضح است توی سایت طلا هاست هنوز whois سایت شما روی ایمیل قبلیتون هست
عکسش رو ضمیمه کردم
talahost.png
توی سایت nic.ir این لاگ ها همه هستند
این سایت رو هم برین سریع آپدیت کنید که کسی شد نکنه
https://www.talahost.com/whois/tehran-gaming.ir
عکسی که من گذاشتم مال
آخرین به روز رسانی 2 ماه و 24 روز
از مدیران انجمن هم خواهش میکنم این پست رو مسدود و یا حذف نکنند تا کاربران به سوال های من جواب بده .
من برسی که کردم خیلی از ای پی ها رو ایشون اتک دادن فکر کنم همشون هم گیم سرور داشتن (برای حذف رقیب های دیگر فقط این کار رو بلدن ...)
خسارت هایی که به ما و سرور های گیم دیگه وارد شده فراموش نمیکنیم![]()
TheEnnd
شرکت کردن تو همچین پستی برای شما خیلی خوبه که مردم فکر کنن شما کاره ای نبودی
من الان این سایت رو چک کردم nikeweb.ir فکر کنم سایت شما هست تگه اشتباه میگم هم بگین
الان whois این سایت هم مال
آخرین به روز رسانی 3 ماه و 8 روز و 14 ساعت و 1 دقیقه پیش
tjgi1v8jnu7d8nyh9zav.png
https://www.talahost.com/whois/nikeweb.ir
شماهم دیدم ادرس ایمیلتون keyvanik@hotmail.com رو به keyvaniranmansh@gmail.com عوض کردید
خیلی خوبه مردم کمتر شک میکنن که شما حمله کرید شرکت کردی
ای دی زیر هم مال کسی دیگست اصلا هم به شما ربطی نداره و همینجوری یهویی یادت اومد ایمیل whois دامین رو هم عوض کنی ایول
keyvanik
خیلی از رنج ای پی های ایران هست لطفا همتون فایل IR.txt رو برسی کنید ببینید ای پی های شما تحت حمله رفته یا نه
کانال تلگران پارس آنلاین رو هم دیدم
مشترک گرامی
با توجه به حملات سایبری از خارج از کشور ،برخی از سرویسهای پارس آنلاین در چند روز گذشته دچار اختلال گردیده اند. کارشناسان ما برای رفع هر چه سریعتر این موضوع در حال پیگیری با مراجع ذیربط میباشند.
با تشکر از همراهی و صبوری شما عزیزان.
این اخنلالاتی که شما ایجاد کرده اید امنیتی ملی رو هم تحت تاثیر قرار داده مطمئن باشید این موضوع پیگیری میشه و سزای کارتون رو میبینید
با این کار نون خیلی ها بریده میشه توی دنیای اینترنت ولی شما خودتون هیچوقت این فکر رو نمیکنید و فکرتون فقط به زمین زدن رقباتونه ...
ویرایش توسط Game5 : September 16th, 2016 در ساعت 20:44
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
بنده به مدت 2 ماه با تیم تهران گیمینگ کار کردم و شناخت کاملی از اون ها دارم . بنده به شخصه برای ایجاد هاستینگ با ایشون کار کردم و در این مدت زیر حملات دی داس بودم تا جایی که آی پی ها ایران اکسس شدند و چون گوگل و ... قادر به ایندکس کردن سایت های زیر مجموعه نبود کلا زمینه هاستینگ رو کنار گذاشتم.
دوست عزیز گیم 5 لطفا به موارد زیر توجه کنید:
از زمانی که پست شما ایجاد شد من با این تیم تماس گرفتم و متوجه شدم که ایمیل ایشون به دلیل ارسال هرزنامه ها غیر فعال شده و ایشون مجبور شدن ایمیل زیر دامنه رو تغییر بدن. نمی خوام تهمت بزنم اما این امکان هم وجود داره که این کاربرانی که شما فرمودید ایمیل خودشون رو تغییر دادن خود شما باعث غیر فعال شدنشون باشید تا اونا مجبور به این کار بشن تا شما بیاید و با مدارک و ادعاهای دروغین گفته هاتون رو به کرسی بنشونید.
از اوایل تابستان هم با شدت گرفتن این حملات و نامطلوب شدن شبکه ما برای کاربران مسنجر تیم اسپیک دوباره با تیم تهران گیمینگ هزینه کردیم و یک فایروال سخت افزاری (میکروتیک) توانستیم تا حدودی جلوی این حملات رو بگیریم. گفتنی هست که هنوز هم ما زیر این حملات هستیم اما میزان اونها رو تا حدودی کاهش دادیم.
در رابطه با دیداس هایی که فرمودید ما شخص مورد نظری که عمده حملات در شبکه اینترانت ما رو مورد حمله قرار میداد با پیگیری های شبانه روزی و هزینه و همکاری شرکت سرویس دهنده توانستیم پیدا کنیم و به زودی به اعمال اون شخص رسیدگی میشه. ( جالب می باشد که ایشون صاحب یک هاستیگ و بخش گیم سرور می باشد که به تازگی تاسیس شده است )
همچنین می توانید با گردش توی اینترنت تیم های مختلفی از گیم رو ببینید که حتی 2 ماه نیست روی کار اومدن اما چه تعداد مشتری دارن.
و در رابطه حملات خارج کشور :
نکته خیلی مهم اینه که سرورهای تهران گیمینگ زیر شبکه آسیاتک بوده و هست و اگر شما یکم آی پی هایی که در داخل فایل هست رو بررسی کنید متوجه میشید که این یوزری که فرمودید اکثرا به آسیاتک حمله کرده . آیا ممکنه کسی روی یک بستری باشه و خودش به همون بستر حمله کنه؟
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==> زوتین
با شکایت و پیگیری دقیق میشه به نتیجه رسید
ویرایش توسط rezapj : September 19th, 2016 در ساعت 18:38
دروغ دروغ میاره دورغ زیاد هم بی اعتمادی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)