ماجرا از اونجا شروع شد که توی تلگرام بودم و داشتم پیام های دیشب بچه ها رو می خوندم… رسیدم به پیامی که نوشته بود یه گروه تخصصی DDoS رو در اسراییل دستگیر کردن.به نظرم خبر جالب میومد واسه همین با دقت بیشتر خوندمش، توی اون پیام نوشته شده بود که شرکت آشیانه و بهروز کمالیان از یک شرکت DDoS اسرائیلی برای حمله به دیجیکالا، بانک ملی و خراسان نیوز استفاده کردهاند!
عجب!!!
آدرس توییتر شخصی رو هم داده بودن که خبر رو اعلام کرده بود:
13 سپتامبر
Ali Mirjamali @AliMirjamali
@CDA I mean from the technical point of view, how could we be sure that is not "Country X, Agency Y, Individual Z" using the Israeli serviceدنبال کردن
Collin Anderson @CDA
@AliMirjamali The customer usernames appear on Ashiyane, etc. My assumption was that they are individuals, not government agencies.12:43 ق.ظ - 13 سپتامبر 2016
یه پیوند دیگه هم فرستاده بودن در همین رابطه:
http://krebsonsecurity.com/2016/09/a...ted-in-israel/چندین آیپی بررسی شده بود که مشخص شده بود یه سری اهداف بانک ملی، دیجیکالا و خراسان نیوز بوده…از اونجا که من عاشق و دوستدار آشیانه و کاراشون هستم پرونده لاگ رو برداشتم و کامل بررسی کردم! ۱۷۰۰۰۰ خط بود که من فقط (IR) ها رو جدا کردم و شروع کردم به برسیشون…
میتونم بگم سرور ارایه دهنده اینترنت یا هاستینگی نمونده بود که حمله نخورده باشه!سایت هایی که بیشتر تو چشمم اومد حمله بهشون:
دیجیکالا، ورزش۳، بانک ملی، بانک سامان، همراه اول، رایتل، ایرانسل، download.ir، میهن دانلود، p30day، سافت۹۸ و … بودن.درگاه های بانکی:
زرینپال و چند شرکت دیگه که اسماشون خاطرم نیست!ISP:
افرانت، آسیاتک، پارسآنلاین و …سرور های گیم:
wowzone، تهران گیمینگ و …واقعا انقدر زیاده که اسماشون یادم نیست ولی این بین چند جای دیگرو هم زدن که برام جالب بود: مخابرات و شرکت زیر ساخت و enamad!بطور کل سایت ها و سرور های زیادی رو دیدم که حمله خورده بودن و به همین علت لیست رو اینجا هم میذارم تا کسانی که مورد حمله قرار گرفتن بتونن پیگیری قانونی کنند.اگر شما صاحب سایت، سرور و یا غیره هستید و بین این تاریخ های زیر دچار حمله DDoS یا کندی سرعت و یا … شدید، شاید بهتر باشه شما هم به لیست سری بزنید و دنبال آیپی یا اسم خودتون بگردید:
از: ۰۲-۰۵-۲۰۱۶ ۰۰:۲۲ تا ۲۲-۰۷-۲۰۱۶ ۱۷:۴۲لیست آیپی هایی که مورد بررسی قرار دادم
لیست آیپی های (IR)
لیست کل آیپی ها
ویرایش:
این خبر به نقل از منبع توییتری بوده و من فقط این خبر را نقل قول کردم و شخصا ارتباط این رو با مجموع آشیانه نمی تونم تایید کنم.جای سوال هست که برخی از کاربران همین انجمن :
keyvanik
zarinpalinc
توی این لیست دیدن میشن .
منبع :
https://soshaw.net/1395/06/23/ashiane/