نوشته اصلی توسط
cloner1390
درود خدمت همه دوستان.بله کار طولانی مدت هست.چون تجربه قبلی داشتم یه مقدار که بازدید بالا میره هاستینگ ها میگن جواب نمیده و جند تا سایت که من و دوستان روش زحمت کشیده بودیم به همین شکل نابود شد و تو ایران هم متاسفانه هیچ پیگیری نمیشه کرد.شرکت بوده هاست گرفتیم و اطلاعات همه از بین رفت و بعد از پیگیری به هیچ جا هم نرسید و به همین دلیل تو تاپیک نوشتم سرویس با کیفیت.الان به طور مثال عرض میکنم یه هاست اس اس دی رو یک شرکت میده 15 هزار تومان ولی کیفیت نداره.اون رو 30 هزار تومان بگیره ولی کیفیت ارائه بده.الان من هاستینگ صحبت کردم قبل از اینکه اینجا بحث مطرح کنم ، خود هاستینگ میگه از آلمان با رید بهت میدم ولی چون خارج از کشور هست احتمال داره بعد از شوختن هارد دیتاسنتر بزنه زیرش و بگه هر دو هارد شوخته و اطلاعات از بین بره و هچ گونه هم نمیشه ثابت کرد.یا الان تو همین تاپیک دوستان گفتن از خارج بگیری ، چون سایت ، سایت دانلود هست و بیشتر نرم افزار کرک شده گذاشته میشه می تونند اکانت رو ببندن.یه سری بحث ها مطرح میشه آدم دو دلیش بیشتر میشه که سرویس ایران تهیه کنه یا خارج.من سایتم روی سرویس ایران که بود راضی نبودم چون هر روز یه مشکلی پیش میومد و از یک ماه 15 روز سایت آفلاین بود.البته با یکی از دوستان که در این تاپیک گفتن باهاشون صحبت کردم و گفتن یک هفته استفاده کنید اگر راضی نبودید هزینه رو پس میدم.چند تا از دوستان هاست دی ال رو معرفی کردن که سرورهاشون پر هست و گفتن تا دو ماه آینده امکانش نیست.باز دوستان سرویس با کیفیت دارن معرفی کنند.چون تا آخر ماه بعد از جمع بندی و صحبت با تمامی دوستانی که سرویس هاشون رو معرفی کردن یکی رو انتخاب میکنیم و شروع به کار خواهیم کرد.