-
September 11th, 2016, 12:16
درخواست سایت برای ارائه سرویس با کیفیت
درود
من دوتا سایت دارم که روی هر هاستی میریم مشکلاتی داره.از هاست دی ال سرویس خواستیم که گفتن پر هست و امکان ارائه سرویس وجود نداره.الان میخوام یه سایت دانلود راه اندازی کنم که موندم از کجا سرویس بگیرم.چون اون طوری که پرسیدم گفتن بهتر هست سایت روی هاست باشه چون سرور اختصاصی مشکلات و دردسرش زیاد هست.از دوستان میخواستم سایتی معرفی کنند که هم پشتیبانی قوی داشته باشه و سرویس با کیفیت با قیمت مناسب ارائه بده.چون قبل این هم از چند تا شرکت گرفتیم جمع کردن و رفتن و کلی زحمت به هدر رفت.ممنون
منتظر پاسخ و راهنمایی دوستان هستم.
-
-
September 11th, 2016 12:16
# ADS
-
September 11th, 2016, 12:19
عضو دائم
پاسخ : درخواست سایت برای ارائه سرویس با کیفیت
سلام
شما سررو میخواهید یا سرویس ؟
در متن چند مورد ذکر شده ..
درصورت نیاز میتوانیم سرور با کیفیت و منابع بالا و قیمت بسیار نماسب به شما بدهیم
با تشکر
-
-
September 11th, 2016, 12:21
با سلام
به نظر بنده سرور اختصاصی ( مدیریت شده ) تهیه کنید
برای مکالمه بیشتر قادر به استفاده از چت آنلاین در سایت هستید
سایت در امضا موجود می باشد
-
-
September 11th, 2016, 12:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cloner1390
درود
من دوتا سایت دارم که روی هر هاستی میریم مشکلاتی داره.از هاست دی ال سرویس خواستیم که گفتن پر هست و امکان ارائه سرویس وجود نداره.الان میخوام یه سایت دانلود راه اندازی کنم که موندم از کجا سرویس بگیرم.چون اون طوری که پرسیدم گفتن بهتر هست سایت روی هاست باشه چون سرور اختصاصی مشکلات و دردسرش زیاد هست.از دوستان میخواستم سایتی معرفی کنند که هم پشتیبانی قوی داشته باشه و سرویس با کیفیت با قیمت مناسب ارائه بده.چون قبل این هم از چند تا شرکت گرفتیم جمع کردن و رفتن و کلی زحمت به هدر رفت.ممنون
با سلام. نمونه مشتری مثل شما داریم.
بر روی سرویس پربازدید بدون مشکل با بهترین سرعت میزبانی میکنیم. جهت اطمینان چند روز تست خدمتتون ارائه می کنیم.
سرویس های cPanel پربازدید: http://hidata.org/heavycpanel.html
استفاده از سیستم عامل CloudLinux و وبسرور LiteSpeed در کنار هاردهای پرسرعت SSD
تلگرام: hidataco
-
-
September 11th, 2016, 12:48
عضو انجمن
سلام خدمت شما
بازدید شما چه میزان میباشد
پیشنهاد ما تهیه سرور مدیریت شده میباشد
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
September 11th, 2016, 12:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cloner1390
درود
بهترین گزینه برای شما یک سرور مجازی با کیفیت بالا و SSD هست برای سایت اصلیتون
و یک سرور اختصاصی با کیفیت برای سرور دانلدتون
میزان بازدید سایت را بفرمایید
بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
و هم چنین میزان نیاز به هارد باری سرور دانلودتون !
تلگرام ما » @cloudfire_ir
-
-
September 11th, 2016, 13:10
درود دوستان عزیز
سایت دانلود رو میخوام فعلا شروع کنم.اگر از سرویس دهنده راضی بودم دو تا سایت که مربوط به موبایل هست رو هم میارم رو سرویس دهنده ای که ازش راضی بودم.بیشتر امن بودن اطلاعات.الان یه سری از دوستان میگن بهتر هست هاست و سرور دانلود داخل ایران باشه.چون فردا احتمال تحریم هست یا کلا دسترسی رو میتونند بردارن یا تو حالت بدتر احتمال داره دلار گرون بشه و قیمت سرویس سه برابر بشه.چون یکی از دوستان سایت دانلود داره که جزو سایت های تاپ هست که اسم نمیبرم همین موضوع رو به من گفتم.گفت سرویس خارج شاید اول بهتر باشه ولی اگر دلار بالا و پایین بشه یا تحریم اون موقعه هست که دردشرها شروع میشه.ممنون میشم راجع به این موضوع کمی دوستان راهنمایی کنند.
-
-
September 11th, 2016, 13:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cloner1390
درود دوستان عزیز
سایت دانلود رو میخوام فعلا شروع کنم.اگر از سرویس دهنده راضی بودم دو تا سایت که مربوط به موبایل هست رو هم میارم رو سرویس دهنده ای که ازش راضی بودم.بیشتر امن بودن اطلاعات.الان یه سری از دوستان میگن بهتر هست هاست و سرور دانلود داخل ایران باشه.چون فردا احتمال تحریم هست یا کلا دسترسی رو میتونند بردارن یا تو حالت بدتر احتمال داره دلار گرون بشه و قیمت سرویس سه برابر بشه.چون یکی از دوستان سایت دانلود داره که جزو سایت های تاپ هست که اسم نمیبرم همین موضوع رو به من گفتم.گفت سرویس خارج شاید اول بهتر باشه ولی اگر دلار بالا و پایین بشه یا تحریم اون موقعه هست که دردشرها شروع میشه.ممنون میشم راجع به این موضوع کمی دوستان راهنمایی کنند.
سرور های ایران سرعت بالاتری دارند ام آپتایم کمتری دارن و پهنای باند کمتری ( البته اگه اینترانت باشه پهنای باند نامحدود میدن).
اگه هم سایتتون فیلم و ... غیر مجاز بزارید بازم ایرن گیر بهتون میدن .
بحث تحریم کمه اما بحث کپی رایت هست . بیشتر دیتاسنترهای خارجی به کپی رایت حساسند . مثلا اگه کسی از شما شکایت کنه امکان بستن اکانتتون هست . اما توی ایران این مشکل نداردی !
قیمت دلار هم دیگه زیاد پایین و بالا نمیشه و نگرانی نداره .
اگر فضای زیادی نمیخواید برای شروع بهتره با سرور مجازی شروع کنید . چون سرور اختصاصی هزینش خیلی بالا هست !
در صورت نیاز به سرور ما در خدمت هستیم
تلگرام ما @cloudfire_ir
-
-
September 11th, 2016, 13:32
سایت راه اندازی شده مربوط به نرم افزار هست.اگر بازدید بالا بره به سرور اختصاصی نیاز خواهد داشت یا هاست پرقدرت جواب میده؟
-
-
September 11th, 2016, 13:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cloner1390
سایت راه اندازی شده مربوط به نرم افزار هست.اگر بازدید بالا بره به سرور اختصاصی نیاز خواهد داشت یا هاست پرقدرت جواب میده؟
برای خود سایت اصلی بهتره از یک سرور مجازی با کیفیت استفاده کنید
و برای سرور دانلود از یک سرور اختصاصی با پهنای باند بالا و پورت قوی!
جهت ارتباط راحت تر! در صورت داشتن سوال لطفا با تلگرام ما در ارتباط باشید !
ویرایش توسط k-pax : September 11th, 2016 در ساعت 13:38
-