فکر کنم بشه یک عدد هارد دیگه ادد کنن روی اون ویندوز رو نصب کنن و بعد شما فایل هاتون رو بک آپ بگیرید
این کار راحت و آسوده است اگه بتونن انجام بدن
فکر کنم بشه یک عدد هارد دیگه ادد کنن روی اون ویندوز رو نصب کنن و بعد شما فایل هاتون رو بک آپ بگیرید
این کار راحت و آسوده است اگه بتونن انجام بدن
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
ممنون از راهنماییتون
ما گفته های شما رو به مدیران fastserver که سرور مجازی رو ازشون خریدیم گفتیم ، ولی اونا میگن اگه دوباره تو یه درایو دیگه ویندوز نصب کنیم کل اطلاعات میپره !!!
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
سلام Aria جان
من گفته های شما رو به مدیران فست سرور که VPS رو ازشون خریدیم گفتم ، اونا هم boot rescue کردن و بعدش اینو گفتن:
{
ما با اینکه همینطوری که در قوانین نوشته شده مسولیت گرفتن بکاپ بر عهده مشتری هستش ما نزدیک 12 ساعت وقت روی سرویس شما گذاشتیم و موفق نشدیم اطلاعات رو برگردونیم
خطاییی که ویندوز شما صادر میکنه ( قبلا ریستارت میکرد و حالا بعد از صادر کردن این خطا ریستارت میکنه )
http://tehranpic.net/images/m2k89amjsg1exrwes2x.png
میتونید در عکس مشاهده کنید
}!!!
از دوستانی که چاره این مشکل رو میدونن تقاضای کمک داریم ، تا راه حل رو بتونم به مدیران Fastserver.ir بگم تا مشکل حل بشه.
![]()
ویرایش توسط !Darmande : October 11th, 2010 در ساعت 19:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)