دوست من نمایندگی بیاد داخل ایران صد در صد خوبه1 هیچ کس با این موضوع مخالف نیست
منتها شرکت های آمریکایی نمیتونن در ایران فعالیت کنن. هرچی هم که بازار داشته باشن!
مگه بانک ها بدشون میاد پول نفت ایران داخلشون باشه!؟ و با ایران کار کنن؟ مگه ایران کم سود داره براشون؟
چرا کار نمیکنن؟ چون دولت چنان جریمه ای در نظر میگیره که با ایران که هیچ ، کلا بهشون بگن با کل خاورمیانه هم نمیتونید فعالیت کنید میگن چشم!

اینکه بیایم محصولاتشون رو غیر مجاز کنیم تا به فکر بیفتن داخل کشورمون نمایندگی بزنن میشه راه حل!؟!؟!؟!
بدون شک این کار که بخوایم با چنین روشی اونا رو مجبور به احداث نمایندگی کنیم ، درست نیست . اما من میگم روی دیگه سکه رو هم ببینیم . اینکه این مرض قاچاق که سالهاست ریشه خودش رو در زندگی ملت ما محکم کرده ، از بین میره و از شر یکی از پر مصیبت ترین راه فساد اقتصادی راحت میشیم . ضمن اینکه یک درصد هم احتمال بدید که شرکت هایی مثل کمپاین های چینی و اپل هم بیان و نمایندگی توی کشور بزنن ...
اما شخصا نظرم اینه که وقتی شرکتی حاضر نباشه به یک کشور خدمات رسانی کنه ، پس چه بهتر که مردم اون کشور هم از اون برند استفاده نکنن . هر چقدر هم که اون برند پیشرفته و بزرگ باشه . چنین برندی اگر نخواد خدمات رسانی کنه به ملت ما ، از نظر من ، همون بهتر که از سر راه صنعت انفوماتیک کشور کنار بره ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
دوست من اگر توجه کنید بنده عرض کردم ، این شرکت(هایی) که قراره بیان و فعالیت کنن به نام نمایندگی اپل ، نماینده اپل نیستن! بلکه مشتی دلال هستن که جنس رو از جای دیگه میخرن و به ما میفروشن
حالا در کنارش ، قطعاتش رو هم میخرن ، 4 تا رو هم اموزش میدن (یوتیوب زنده باشه!) و تعمیرات هم میکنن
به خودشونم میگن نمایندگی. از لحاظ اپل هیچ مشروعیتی ندارن. ولی دولت ما اینا رو مشروع میدونه و اجازه میده فعالیت کنن! (فرق است بین قوانین کشور ما و قوانین دنیا.... اینجا ایرانه!!)
کاربر هم میدونه که فیک ان... همونطور که طی همه ی این سالها هم میدونستن کسانی که میگن "ما نماینده اپل هستیم" دروغ میگن و صرفا فروشنده ان! ولی کسی مشکلی باهاش نداشته و فروش محصولات اپل هم روز به روز رشد کرده...
اما بازم من مخالف هستم . اونم به این خاطر که تو همه این سالها ، درسته که میدونستن نمایندگی اپلی در کار نیست ، اما از الان دیگه قرار هست نماینده رسمی وارد عرصه بشه و نماینده رسمی هم به این معنا هست که باید مورد تایید بازار جهانی و شرکت اصلی سازنده و در کنارش مورد تایید کشور ما باشه . نمیشه که مورد اول رو نادیده گرفت و نمایندگی احداث کرد . من میگم اگر نمایندگی حتی همون آغا زاده ها هم بخوان بیان بزنن ، باید با اجازه از خود شرکت اپل این کار رو بکنن و در غیر این صورت تحت هر شرایطی ، نمیشه اسمش رو گذاشت نمایندگی ...