نقل قول نوشته اصلی توسط ldda company نمایش پست ها
با وجود تمام موافقتی که با سخنان شما داشتم اما در بعضی نکات مخالف هستم ...
مهمترینش هم اینکه ، بر فرض مثال که این اتفاق رخ بده . پس عملا باید ساخت اپل آیدی و برنامه های اپ استور اپل برای هموطنان ما هموار و راحت بشه و همچنین نام کشور ایران هم در سیستم جامع اپل و در سایت این شرکت ثبت بشه و بیانیه ای هم به همراه اون در خبرگذاری های خارجی که مربوط به اپل هستن ، پخش بشه ...

پس این اتفاقات عملا نمیتونه رخ بده . با کمی هوشیار بودن میشه تفاوت نمایندگی Fake و اصلی رو درک کرد . اونم در شرایطی که الان به وجود اومده ...
دوست من اگر توجه کنید بنده عرض کردم ، این شرکت(هایی) که قراره بیان و فعالیت کنن به نام نمایندگی اپل ، نماینده اپل نیستن! بلکه مشتی دلال هستن که جنس رو از جای دیگه میخرن و به ما میفروشن
حالا در کنارش ، قطعاتش رو هم میخرن ، 4 تا رو هم اموزش میدن (یوتیوب زنده باشه!) و تعمیرات هم میکنن
به خودشونم میگن نمایندگی. از لحاظ اپل هیچ مشروعیتی ندارن. ولی دولت ما اینا رو مشروع میدونه و اجازه میده فعالیت کنن! (فرق است بین قوانین کشور ما و قوانین دنیا.... اینجا ایرانه!!)
کاربر هم میدونه که فیک ان... همونطور که طی همه ی این سالها هم میدونستن کسانی که میگن "ما نماینده اپل هستیم" دروغ میگن و صرفا فروشنده ان! ولی کسی مشکلی باهاش نداشته و فروش محصولات اپل هم روز به روز رشد کرده...