نقل قول نوشته اصلی توسط accessdenied نمایش پست ها
الان یه هفتس درخواست دادم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده و هنوز رو خطم اینترنت آسیاتک دارم و میخوام برم سمت شاتل! قبلا هم درخواست دادم ولی اصلا پیگیری نشد! اعصابمو خرد کرده این آسیاتک با اینترنت مذخرفش!
در این شرکت های خصوصی برای جمع آوری هر روز باید تماس بگیرید و پیله باشید.
من همین آسیاتک یه بار درخواست جمع آوری داده بودم هر روز صبح تماس میگرفتم و پیگیری میکردم اگه میگفت درخواست جمع آوری فرستادیم سریع قطع میکردم و به مرکز مخابراتی تماس میگرفتم و می پرسیدم درخواست جمع آوری آمده یا نه که اونا هم یکی دو روز اول ادا بازی آسیاتک میگفتن نه نیامده همون لحظه درنگ نمیکردم و دوباره زنگ میزدم آسیاتک و میگفتم که اگه فرستادید چرا مرکز مخابراتی میگه درخواستی نیامده.

یعنی در کل انقدر پیله میشدم که حداکثر 3 روزه برام جمع آوری کردن.
تا حالا با همین روش از آسیاتک و پارس آنلاین تونستم جمع آوری کنم اما های وب به خدا عجوبه ایه برای خودش.
های وب اصلا یه قانون داره میگه ما اصلا سرویس کسی رو جمع آوری نمیکنیم من میگم یعنی چی مگه میشه مگه خط مال شماست که سرویس کسی رو جمع آوری نمیکنید.
یعنی سر جمع آوری های وب که بیشتر از 1 هفته طول کشید هر روز زنگ میزدم و هر چی تو دهنم بود میگفتم تا اینکه بازم جمع آوری نکردن.
آخرش پا شدم رفتم مرکز مخابراتی اونا برام تو سیستم یه شکایت ثبت کردن و 2 روز بعد جمع آوری شد و راحت شدم.

به خدا بی شعور ترین شرکت اینترنتی که دیدم همین hiweb.ir بود و بس.