نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 149

موضوع: درگاه واسط ثامن پرداخت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه واسط ثامن پرداخت

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    در زرين پال کافی هست شما کارمزد رو روی قيمت محصولاتتون اعمال کنيد.
    به طور مثال اگر يک محصولی داريد که 1000 تومان هست قيمتش رو 1010 قرار بديد روی سايتتون. (قطعا سود شما بيشتر ازين 10 تومان هست.)
    يا اينکه اگر درگاه های مختلف داريد زمان ارسال به درگاه زرين پال اين مورد رو روی قيمت اعمال کنيد.
    کد:
    $amount=$amount*101%
    همچنين مد نظر داشته باشيد بسياری از کاربران در زمان استفاده از زرين پال کارمزد های کمتری پرداخت ميکنن يا اصلا کارمزد پرداخت نميکنن.
    (از زرين کارت استفاده ميکنن و يا شارژ و قبض خودشون رو از زرين پال ميخرن و پرداخت ميکنن.)

بزاريد صادق باشيم مشکل اصلی خيلی از دوستان با زرين پال فعاليت قانونی اون و عدم اجازه فعاليت به سايت های غير مجاز هست. بنابراين لطفا نگيد مشکل شما با زرين پال کارمزد هست. چون مشکل چيز ديگه ای هست.

پی نوشت: ازونجا که مديران اجازه باز کردن تاپيک برای روشن شدن برخی موضوع ها رو نميدن و سوء تفاهم موجود در اين تاپيک مطرح شده، ازينکه در اين تاپيک پاسخ ميديم عذر خواهی ميکنيم.
    ببخشید جناب میشه ماژول whmcs خودتون رو آپدیت کنید؟
    آخه 2 مشکل داره:

1.هنوز ویژگی کسر کارمزدش 2.5 درصد کم میکنه در صورتی که طبق گفته شما جدیداً فقط 1 درصد کارمزد دارید که البته این اصلاً مشکل نیست چون من به جای فعال کردن این ویژگی ماژول از بخش مالیات WHMCS استفاده میکنم و 1 درصد اضافه میکنم.
    2.مشکل دوم که خیلی اذیت میکنه اینه که من اصلاً کسر کارمزد رو در ماژول فعال نکردم و همانطور که گفتم کارمزد با ویژگی Tax خود WHMCS فعال شده اما ماژول به صورت اتوماتیک پس از هر بار پرداخت درآمد من رو در بخش آمار whmcs با کسر 2.5 درصد نشون میده!!! یعنی مثلاً من محصول 3000 تومانی رو با ویژگی مالیات whmcs قیمت 3030 تومان دادم که 1 درصد کارمزد اعمال بشه و در درگاه شما هم 3030 تومان درست پرداخت میشه اما وقتی در سیستم آمار whmcs ثبت میشه میزنه درآمد امروز 2954 تومان.یعنی در اصل برای من 3030 تومان تو زرین پال واریز شده اما ماژول whmcs شما تو سیستم ثبت درآمد ها 2.5 درصد کارمزد از این 3030 تومان کم میکنه
    ویرایش توسط iHSG : June 9th, 2016 در ساعت 15:24

2. تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)