-
June 4th, 2016, 01:13
عضو انجمن
پاسخ : یادگیری زبان انگلیسی؟

نوشته اصلی توسط
nevergotme
مگه صوتی نیست اینی که لینک دادم
نه
خودش زده که mp3
- - - Updated - - -
پ.ن: منم خیلی گشتم حدود یکی دو ماه پیش اما پیدا نشد اولشم اینو دانلود کردم دیدم mp3 هست دی:
بعد دیدم نیست. با اینکه گرون بود باز خریدم. اومده نرم افزاریش کرده کسی نزنه تو گوشش. حیف که مثل سنین جوانیم کله خراب نیستم وگرنه میزدم نرم افزار کامتسیا کلش رو ضبط کنه میزاشتم برای دانلود. دی
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2016 01:13
# ADS
-
September 7th, 2017, 22:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hegza
نه
خودش زده که mp3
- - - Updated - - -
پ.ن: منم خیلی گشتم حدود یکی دو ماه پیش اما پیدا نشد اولشم اینو دانلود کردم دیدم mp3 هست دی:
بعد دیدم نیست. با اینکه گرون بود باز خریدم. اومده نرم افزاریش کرده کسی نزنه تو گوشش. حیف که مثل سنین جوانیم کله خراب نیستم وگرنه میزدم نرم افزار کامتسیا کلش رو ضبط کنه میزاشتم برای دانلود. دی
سلام . با گذشت این مدتی که از تاپیک میگذره، این آموزش زبان نصرت(تصویری) تاثیری هم برای شما داشته ؟
پ ن : ببخشید تاپیک قدیمی رو آوردم بالا...
-
-
September 8th, 2017, 02:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hamidsh91
سلام . با گذشت این مدتی که از تاپیک میگذره، این آموزش زبان نصرت(تصویری) تاثیری هم برای شما داشته ؟
پ ن : ببخشید تاپیک قدیمی رو آوردم بالا...
به نظرم اگر تاثیری داشت دوباره نمی خریدنش .
دوست من اگر واقعا تلاش کنید در کلاس ها شرکت بشه وقت بزاری کتاب مطالعه کنید یک دوست خارجی پیدا کنی در روز نیم ساعت باهش احوال پرسی و سوال بپرسی هیچ مشکلی نخواهی داشت .
تلاش و پشت کار . هیچی غیر ممکن نیست .
My mother told me I'd grow up to be a good man
-
تعداد تشکر ها ازCr0w به دلیل پست مفید