سلام.
اینجا دوتا گزینه مطرحه:
1- اصل فعالیت درگاه های واسط.
2- وضعیت فعالیت مدیر کسب و کار
مورد اول:
متاسفانه در حال حاظر ، درگاه های واسط در بیش از 95% مواقع به این دلیل استفاده میشن که مدیر کسب و کار نماد نداره (نمیتونه بگیره/ترجیح میده نگیره و یا هر دلیل دیگه ای)
در صورتی که همونطور که کاربر عزیز viasky هم اشاره کردن ، یکی از اصلی ترین وظایف درگاه های واسط ، تضمین خرید هست و نه دور زدن عمو نماد!!!!
یادمه حدود 4-5 سال پیش که زرین پال تازه راه اندازی شده بود ، من درگاه داشتم ، یه نفر مشکل پیدا کرد با پرداختی که در سایت ما زده بود ، به زرین پال اطلاع داده بود.
زرین پال هم سیستمی داشت برای اتصال هر 2 طرف به موضوع. یک تیکت ایجاد میشد که 3 نفر به این تیکت دسترسی داشتند. فروشنده ، خریدار و زرین پال. موضوع بررسی میشد و همچنین وجه مورد صحبت هم بلاک میشد تو حساب تا وقتی که تیکت به نتیجه برسه!
الآن نمیدونم دارن یا نه این سیستم رو ولی واقعا ایده جالب و نابی بود که با چشم خودم بیش از 4 سال پیش اینو در زرین پال دیدم (حدودا 2-3 ماه با زرین پال کار کردم همون 4-5 سال پیش و پس از اون هم هیچ اطلاعاتی از سرویس هاشون ندارم.)
2- این مورد که میخوام توضیح بدم ، عمدتا میشه گفت پاک کردن صورت مسئله هست ولی خوب راه حله به هر حال...
مدیر یک کسب و کار ، چرا نباید اطلاعات تماسش در اختیار کاربر باشه؟ اما این اطلاعات تماس باید اطلاعات کاری باشن نه آدرس منزل و شماره تلفن شخصی فرد!!! در نتیجه شما وقتی میخواین یک کاری رو شروع کنید ، سعی کنید کلیه راه های ارتباطیتون ، راه های کاری باشن نه شخصی! عذر میخوام ولی استفاده از شماره تلفن همراه شخصی شما در درگاه واسط هم کار درستی نبوده...
اما در پایان من به شدت مخالف این امر هستم که درگاه بخواد هر اطلاعاتی رو در اختیار کاربر سایت بذاره.
من فرمی رو برای عضویت در درگاه پر میکنم و اطلاعاتی داخل اون وارد میکنم که این اطلاعات ، کاملا شخصی و محرمانه بین من و درگاه هست! اگر قراره چیزی به اشتراک گذاشته بشه ، مثل نماد اعتماد ، به صورت واضح باید به مدیر سایت ، هنگام ثبت نام ، بگه که "این اطلاعات" در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت. در غیر این صورت مصداق بارز نقض حریم خصوصی هست!
و در پایان این مورد رو خدمت شما استارتر اپیک عرض کنم که شما مراجعه کنید به قوانین درگاه واسطی که ازش سرویس گرفتید ، یک بند طویل و تا حدودی نامفهوم دارن که مضمونش اینه: کسی از شما به ما شکایت کرد ، ما هر اطلاعاتی که داریم رو که میدیم هیچی ، سرچ میکنیم تو اینترنت چیزی پیدا کنیم هم میدیم!!! که خدایی نکرده خودمون نخوایم کاری بکنیم!!! و در نتیجه اینجاست که اون فرم اطلاعاتی که پر کردید ، طبق قانون ، حریم شخصی حساب نمیشه و شما دستتون به جایی بند نیست :-)
در کل ، اگر کارتون قانونیه ، پیشنهاد من گرفتن نماد و درگاه مستقیم هست. فعلا با شرایط فعلی درگاه های واسط مسیر مشخصی ندارن! چون نه قانون مشخصی براشون هست هنوز و نه ناظر مشخصی! تا وقتی که ساماندهی بشن (منظورم از ساماندهی چوب زور نیستا!!! صنف و این چیزا رو کاری ندارم ، ساماندهی کاری و اخلاقی) . و همینطور بنده فوق العاده حامی درگاه های واسط و فعالیتشون بوده ، هستم و خواهم بود. منتها به عنوان یک واسط تمام عیار همانند PayPal.