این مشکل Service unavaiable رو خود پشتیبانی که زنگ میزنیم هم نمیدونند چی هستش ! اما هرچی که هستش فقط میدونم از وقتی این مورد اضافه شده پینگ خیلی اومده پایین که میترسم پیگیری کنم مورد Service unavaiable رفع بشه باز پینگ بره بالا ...
شانس نداریم که ... :|
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
شما انجا شکایت کردی ؟ اگر اره چی شد چند روز بعد کی زنگ زد چی شد راجب چه مشکلی بود !!!
گوگل سرچ کنی مشکل اسیاتک میاره چندین سایت اما پشتیبانی میگی میگه که اولین باره میشنوم نمیدونم به هر حال ارمین من از این اسیاتک خسته شدم برای شهر ما میگن مخابرات شما مشکل داره اینا انتقال میدم 2 ماه دیگه به شاتل راحت میشم .
ویرایش توسط مینا-صیفی : May 18th, 2016 در ساعت 10:44
از طریق این سایت شکایت کن :
http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
بعدش میبینی که خودشون زنگ میزنن بهت و با احترام تمام باهات صحبت میکنن
- - - Updated - - -
شما بهترین کار اینه برات که زنگ بزنی پشتیبانی و درخواست کارشناس کنی . از کارشناس درخواست کن که کیفیت خط رو از جعبه تقسیم بررسی کنه اگه اونجا خوب بود که مشخصه مشکل از سیم کشی جعبه تقسیم تا منزل شما هستش ، اما اگه اونجا هم مشکل داشت که برمیگرده به قبل از جعبه تقسیم یعنی از مخابرات تا جعبه تقسیم . که این وظیفه مخابرات هستش که رفع کنه مشکل رو .
اون فیوزی هم که گفتم فراموش نشه ، اگه دیدن کیفیت خط از جعبه تقسیم هم خوب نیست درخواست کنید اول فیوز رو تعویض کنند
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)