نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: انواع مجازی ساز

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    83
    تشکر شده در
    44 پست

پیش فرض پاسخ : انواع مجازی ساز

نقل قول نوشته اصلی توسط SarirHost نمایش پست ها
    چیزی را که اسمش را نمیدانید می خواهید به بقیه آموزش دهید؟! جل الخالق.
    دوست عزیز عذر خواهی میکنم شما روزی که به دنیا اومدید میدونستید کلا سرور چیه؟ یا همین مجازی ساز ها؟خب طبیعی هستش منم نمیدونم. زمان و مطالعه و همکاری دوستان این اموزش رو میشه کامل کرد.

عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط anisagostar نمایش پست ها
    دوست عزیز عذر خواهی میکنم شما روزی که به دنیا اومدید میدونستید کلا سرور چیه؟ یا همین مجازی ساز ها؟خب طبیعی هستش منم نمیدونم. زمان و مطالعه و همکاری دوستان این اموزش رو میشه کامل کرد.
    حرفتون درسته ولی شما چیزی که برای حرفه ای ها هم بسیار پیچیده هست انتخاب کردید و بدون تجربه و ... نمی تونید آموزش مناسبی ارائه بدید بحث مجازی ساز های لینوکس و ویندوز بسیار گسترده هست.

هدفم دل سرد کردن شما نیست این کارتون بسیار ارزشمنده ولی احتمال ارائه اطلاعات نادرست یا مقایسه های اشتباهی که شاید بر پایه اموزش و توضیحات شما انجام شه وجود داره بهتره ضمن بررسی این مورد کم کم از موارد دیگر مسائل جزئی تر مثل شبکه یا ... آموزش تهیه کنید تا هم اطلاعاتتون بیشتر بشه و هم تجربه و در آخر بهترین آموزش رو ارائه بدید.

به عنوان مثال شما از شبکه اطلاعات نداشته باشید نمی تونید تفاوت نوع شبکه و مسیر انتقال اطلاعات در مجازی ساز ها رو بفهمید و از نظر شما هردو به اینترنت وصله ولی در واقع تفاوت های زیادی دارند.
    یا بحث کرنل رو زمانی که محاسن و معایب اختصاصی و اشتراکی بودنش رو ندونید نمی تونید آموزش مناسبی ارائه بدید
    و...
    ویرایش توسط InterServer.ir : May 5th, 2016 در ساعت 21:23

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    83
    تشکر شده در
    44 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
    حرفتون درسته ولی شما چیزی که برای حرفه ای ها هم بسیار پیچیده هست انتخاب کردید و بدون تجربه و ... نمی تونید آموزش مناسبی ارائه بدید بحث مجازی ساز های لینوکس و ویندوز بسیار گسترده هست.

هدفم دل سرد کردن شما نیست این کارتون بسیار ارزشمنده ولی احتمال ارائه اطلاعات نادرست یا مقایسه های اشتباهی که شاید بر پایه اموزش و توضیحات شما انجام شه وجود داره بهتره ضمن بررسی این مورد کم کم از موارد دیگر مسائل جزئی تر مثل شبکه یا ... آموزش تهیه کنید تا هم اطلاعاتتون بیشتر بشه و هم تجربه و در آخر بهترین آموزش رو ارائه بدید.

به عنوان مثال شما از شبکه اطلاعات نداشته باشید نمی تونید تفاوت نوع شبکه و مسیر انتقال اطلاعات در مجازی ساز ها رو بفهمید و از نظر شما هردو به اینترنت وصله ولی در واقع تفاوت های زیادی دارند.
    یا بحث کرنل رو زمانی که محاسن و معایب اختصاصی و اشتراکی بودنش رو ندونید نمی تونید آموزش مناسبی ارائه بدید
    و...
    حرف شماکاملا درست دوست عزیز بنده نمیگم با شبکه اشنایی ندارم بنده هم با مجازی ساز اشنایی دارم هم با کانفیگ سرور و تعداد زیادی رو انجام دادم اگر من این تاپیک رو ایجاد کردم برای درک بیشتر مجازی ساز ها هستش و کسب اطلاعات بیشتر که با هم از پایه و به گفته شما با تجربه کامل یه اموزش رو ایجاد کنیم
    ویرایش توسط anisagostar : May 15th, 2016 در ساعت 16:57

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط anisagostar نمایش پست ها
    خیر ولیکن روزی که به دنیا آمدم زبان حرف زدن هم بلد نبودم ولی سعی نکردم به دیگران حرف زدن یاد بدم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)