حرفتون درسته ولی شما چیزی که برای حرفه ای ها هم بسیار پیچیده هست انتخاب کردید و بدون تجربه و ... نمی تونید آموزش مناسبی ارائه بدید بحث مجازی ساز های لینوکس و ویندوز بسیار گسترده هست.
هدفم دل سرد کردن شما نیست این کارتون بسیار ارزشمنده ولی احتمال ارائه اطلاعات نادرست یا مقایسه های اشتباهی که شاید بر پایه اموزش و توضیحات شما انجام شه وجود داره بهتره ضمن بررسی این مورد کم کم از موارد دیگر مسائل جزئی تر مثل شبکه یا ... آموزش تهیه کنید تا هم اطلاعاتتون بیشتر بشه و هم تجربه و در آخر بهترین آموزش رو ارائه بدید.
به عنوان مثال شما از شبکه اطلاعات نداشته باشید نمی تونید تفاوت نوع شبکه و مسیر انتقال اطلاعات در مجازی ساز ها رو بفهمید و از نظر شما هردو به اینترنت وصله ولی در واقع تفاوت های زیادی دارند.
یا بحث کرنل رو زمانی که محاسن و معایب اختصاصی و اشتراکی بودنش رو ندونید نمی تونید آموزش مناسبی ارائه بدید
و...
ویرایش توسط InterServer.ir : May 5th, 2016 در ساعت 21:23
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
حرف شماکاملا درست دوست عزیز بنده نمیگم با شبکه اشنایی ندارم بنده هم با مجازی ساز اشنایی دارم هم با کانفیگ سرور و تعداد زیادی رو انجام دادم اگر من این تاپیک رو ایجاد کردم برای درک بیشتر مجازی ساز ها هستش و کسب اطلاعات بیشتر که با هم از پایه و به گفته شما با تجربه کامل یه اموزش رو ایجاد کنیم
ویرایش توسط anisagostar : May 15th, 2016 در ساعت 16:57
سرور مجازی و اختصاصی
کانفیگ سرور های لینوکس و ویندوز
مانیتوریگ سرور های مجازی و اختصاصی
تلفن تماس:08348221524ـ09356415106ـ09187000554
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)