نوشته اصلی توسط
mandana32
دوست عریز فایل index.php من رو حذف کردید و فایل index.php اصلی فریر رو بدون یک نقطه تغییر گذاشتید (فریر نسخه هماهنگ شده با IBSng که همه جا رایگانش هست)
من فایل رو قبلا داشتم جایگزین کردم در سی پنل و ذخیره زدم اصلا ذخیره نکرد چرا ؟ چون 1 نقطه هم تفاوت نداشت پس لطفا دروغ نگویید !
پوشه include دقیقا به همین صورت بود و برای اینکه بدانید من اصلا از پوشه include که شما دادین استفاده نکردم و از نسخه خود freer استفاده کردم پس کوچکترین فرقی نداشته و شما هم دقیقا از همان استفاده کردید
شما اولا گفتید رایگان بعد که کار رو دیدین مبلغ تعیین میکردید نه اینکه انجام بدین و قالب رو هم برای خودتون بردارید به بهانه چی ؟ به بهانه اینکه من 15 تومن گرفتم و کم گرفتم ؟
شما تحت چه اصول اخلاقی و چه قانونی به خودتون چنین اجازه ای میدی ؟؟؟؟
الان یعنی هر کی اینجا مشکل قالب داشت کسی اومد براش قالب رو درست کرد باید قالب طرف رو هم برداره بره ؟؟؟؟
این حرف شما اصلا حرفه ای و اخلاقی نیست و من به هیچ عنوان رضایت ندارم
و مطمئنم خدا پاسخ کار شما را خواهد داد
لطف کردید زحمت کشیدین قالب رو اصلا از اول و پایه برنامه نویسی کردی باید میگفتید هزینش فلان میشه نه اینکه هم پول رو بگیری هم قالب رو برداری بگی من کم پول گرفتم و ...
جالبه توی یاهو مسنجر میگین من بچه مسجدی ام و ...
تورو خدا دیگه جایی نگو بچه مسجدی هستم بذار این چیز ها حرمت خودشون را داشته باشن و امثالی مثل شما زیر سوال نبرن این مسائل رو