نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: راه اندازی فروشگاه اینترنتی بازی کامپیوتر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : راه اندازی فروشگاه اینترنتی بازی کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط p30nama نمایش پست ها
    سلام ممنون

http://maniyasoft.cc منظورتونه؟ این زیاد محصول نداره ؟ ار چیش الگو بگیرم ؟ کاور؟ کجا نمونه محصولاتشون رو زده ؟
    مانیاسافت قدیمی کاره..تیم دارند.طراح دارند.میتونی در سایت ویدیو گیم ارت زیر نمونه کارهاشو ببینی..

http://vgboxart.com/

ان سایتی که میبینید میگید چیزی توش نیست اولا ادرسش دات کام بود و زمانی کلی محصول توش بود و هر روز سر میزدی محصولات تازه بود.اما همونطور که بهتون گفتم و بلا سر ما امد مانیاسافت هم مثل ما از این بلا دور نموند.الان مشتریهاشونو دارند و برای خرید ازشون محصولاتشونو براتون ایمیل میکنند یا کانال تلگرام میفروشند...
    ببینید رک بهتون بگم..میخوای وارد کار بازی بشی قانونی دیگه نمیتونی.با سایت هم نمیتونی.تمام ان ارجینال فروشهاش و تولید کنندگان اصطلاح ارجینال هم زیرابی دارند میرند!! چون واقعا هیچ شرکتی نمیتونه غید بازی جدید مثلا اساسین کرید رو بزنه منتشر نکنه یا مثلا بیخیال gta بشه!!کلا نون تو همین هاست.قانون ایران اگر منعشم کنه بازم هیچ شرکتی ازش نمیتونه بگزره و زیر ابی هم شده تولید و میفروشند!! برای همین میگم هر بازی بخوای من ارجینالشم میتونم بهت بدم حتیدیسک نقره ای gta V هم داشتم!!
    بزرگترین مانع شما هم الان قوانین ایران برای فروش محصولات رایتی انتشاری هست..چی میخوای بفروشی؟ فقط بازی فوتبال بفروشی؟ هر چیزی بزاری بهت گیر میدند بردارش و یکباره فیل میکنند!!فقط مجبوری یک سری بازی اشغال بزاری برای فروش.انم زیر نظارت شدید و همینطور کلی خرج..واقعا میتونید اینطوری کار کنید؟بیخیال بازیهای معروف پرفروش میتونید بشید؟
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو انجمن p30nama آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    379
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    178 پست

پیش فرض پاسخ : راه اندازی فروشگاه اینترنتی بازی کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    مانیاسافت قدیمی کاره..تیم دارند.طراح دارند.میتونی در سایت ویدیو گیم ارت زیر نمونه کارهاشو ببینی..

http://vgboxart.com/

ان سایتی که میبینید میگید چیزی توش نیست اولا ادرسش دات کام بود و زمانی کلی محصول توش بود و هر روز سر میزدی محصولات تازه بود.اما همونطور که بهتون گفتم و بلا سر ما امد مانیاسافت هم مثل ما از این بلا دور نموند.الان مشتریهاشونو دارند و برای خرید ازشون محصولاتشونو براتون ایمیل میکنند یا کانال تلگرام میفروشند...
    ببینید رک بهتون بگم..میخوای وارد کار بازی بشی قانونی دیگه نمیتونی.با سایت هم نمیتونی.تمام ان ارجینال فروشهاش و تولید کنندگان اصطلاح ارجینال هم زیرابی دارند میرند!! چون واقعا هیچ شرکتی نمیتونه غید بازی جدید مثلا اساسین کرید رو بزنه منتشر نکنه یا مثلا بیخیال gta بشه!!کلا نون تو همین هاست.قانون ایران اگر منعشم کنه بازم هیچ شرکتی ازش نمیتونه بگزره و زیر ابی هم شده تولید و میفروشند!! برای همین میگم هر بازی بخوای من ارجینالشم میتونم بهت بدم حتیدیسک نقره ای gta V هم داشتم!!
    بزرگترین مانع شما هم الان قوانین ایران برای فروش محصولات رایتی انتشاری هست..چی میخوای بفروشی؟ فقط بازی فوتبال بفروشی؟ هر چیزی بزاری بهت گیر میدند بردارش و یکباره فیل میکنند!!فقط مجبوری یک سری بازی اشغال بزاری برای فروش.انم زیر نظارت شدید و همینطور کلی خرج..واقعا میتونید اینطوری کار کنید؟بیخیال بازیهای معروف پرفروش میتونید بشید؟
    یعنی ممنوعیت فقط برای فروشگاه های اینترنتیه ؟ عجب !

http://vgboxart.com

کاور فابل چاپش چطوری دریافت کنم؟

نظرتون درمورد فروش روی هارد چیه؟ مثلا بگم 4 ترا بازی هست و لیست میکنم تو اکسل هرکی خواست انتخاب میکنه و...
    Rapident
    tm.alian67 [at] gmail [dot] com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)