داداش گلم فکر نکنم کسی حداقل تو این انجمن باشه به اندازه من تو کار بازی باشه و اطلاعات داشته باشه.من 8 سال کل فروش بازی با برندهای مختلفی بودم که کل ایران عمده میفروختم و تکی!هیچ کسی جلوی فروش منو با قوانینشون نتونستند بگیرند..اخرش پای حفاظت ا...امد وسط..روراست بهت بگم.تو این سال اخیر تولیدکننده های بازی که اسم نمیبرم و زیر نظر ارشاد بازی ارجینال میزنند و کلی پول مالیات میدند نمییتونن تحمل کنن امثال من و شما بیایم با سرمایه خودمون کار کنیم.اولش باهات کار ندارند اما تا اسم در کنی نابودت میکنند.
هر روز یا پای ارشادی یا اماکن...الانم که قوانینی گذاشتند هفت خان رستم! ارجینالم بفروشی فیلت میکنند...مانیاسافت که نام بردید زمانی برای خودش یلی بود..هنوزم کار کاورهاشو تحسین میکنم..پی سی گیمرز که گفتید این دامینش رو تازه زده..دامین معروف چندین سالش فیل هست!!خیلی ها رو میشناسم رفتند به اجبار..من هنوزم فکر ان روزها میفتم غمم میگیره..زحمت زیاد کشیدمو درامدم میلیونی بود..نابودم کردند.تغییر شغل دادم به چیزی که علاقه زیادی بهش ندارم اما چاره نبود.نصیحتت میکنم یک کاری رو شروع کن ک اخر نداشته باشه..دوره فروش بازی گذشته تو ایران..
اگر معرف خواستی بگو اشنا زیاد دارم هربازی جدیدی خواستی امد برات سریع بفرستند کپی کن بفروش..ارجینالم خواستی شماره بدم بگیر..ولی بیخیال ش ارزش وقت گذاشتن رو حداقل الان دیگه نداره