صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: راه اندازی فروشگاه اینترنتی بازی کامپیوتر

عضو جدید Mr-MAMAD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    147
    تشکر شده در
    108 پست

پیش فرض پاسخ : راه اندازی فروشگاه اینترنتی بازی کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط p30nama نمایش پست ها
    سلام

ممنون از توجه و پاسختون

چه نقره ای چه رایت معمولی هردوی انها بازی کرکی هستند و برای مشتری اصلا تفاوتی ندارد
    اون فقط روش رایتش فرق میکنه همین !
    اون بازیهای دارای سناره زرد رو میشه فروخت؟

- - - Updated - - -

سلام

ممنون از توجه و پاسختون

چه نقره ای چه رایت معمولی هردوی انها بازی کرکی هستند و برای مشتری اصلا تفاوتی ندارد
    اون فقط روش رایتش فرق میکنه همین !
    اون بازیهای دارای سناره زرد رو میشه فروخت؟
    سلامی دوباره

تا جایی که اطلاع دارم خیر نمیتوان این بازی ها را فروخت چون یکی از دوستان مطابق لیست مشروط و مجاز بازی به فروشگاه اضافه کرده بود که بعد بررسی بازرس تایید نشد. و مجبور به حذف بازی های مشروط شد ولی تا الان پاسخی دریافت نکرد.

و بازی که در این لیست نمیباشد نیز نمیتوانید بفروشید باید به صورت کامل طبق این لیست عمل کنید.
    "به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"

2. تعداد تشکر ها از Mr-MAMAD به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن p30nama آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    379
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    178 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr-mamad نمایش پست ها
    سلامی دوباره

تا جایی که اطلاع دارم خیر نمیتوان این بازی ها را فروخت چون یکی از دوستان مطابق لیست مشروط و مجاز بازی به فروشگاه اضافه کرده بود که بعد بررسی بازرس تایید نشد. و مجبور به حذف بازی های مشروط شد ولی تا الان پاسخی دریافت نکرد.

و بازی که در این لیست نمیباشد نیز نمیتوانید بفروشید باید به صورت کامل طبق این لیست عمل کنید.

سلام
    ای بابا دیگه خسته شدیم از این قوانین مسخره دولت !
    خودشون مسخره کردنا

ف*ل*تر کردن مردم با چیزشکن وارد میشن

بازی ممنوع میکنن مردم دانلود میکنن

هرکاری بکنن مردم اونو دور زدن

راهکاری ندارید بتوان این لیست رو دور زد ؟ :-d
    Rapident
    tm.alian67 [at] gmail [dot] com

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    994
    تشکر شده در
    800 پست

بهترین مانیا سافت هست میتونه الگوی خوبی براتون باشه

6. تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید

عضو انجمن alicpk آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    85 پست

شما با نام فروشگاه اینترنتی برو جلو و بعد از اینکه انماد گرفتی شروع کن به فروش سی دی بازی و اونموقه نمیتونن بهت گیر بدن چون فروشگاه هستی
    برای جلد هم بهتره از چاپ روی پاکت استفاده کنی
    چاپ خانه پررنگ همچین خدماتی داره
    ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi

8. تعداد تشکر ها از alicpk به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

داداش گلم فکر نکنم کسی حداقل تو این انجمن باشه به اندازه من تو کار بازی باشه و اطلاعات داشته باشه.من 8 سال کل فروش بازی با برندهای مختلفی بودم که کل ایران عمده میفروختم و تکی!هیچ کسی جلوی فروش منو با قوانینشون نتونستند بگیرند..اخرش پای حفاظت ا...امد وسط..روراست بهت بگم.تو این سال اخیر تولیدکننده های بازی که اسم نمیبرم و زیر نظر ارشاد بازی ارجینال میزنند و کلی پول مالیات میدند نمییتونن تحمل کنن امثال من و شما بیایم با سرمایه خودمون کار کنیم.اولش باهات کار ندارند اما تا اسم در کنی نابودت میکنند.
    هر روز یا پای ارشادی یا اماکن...الانم که قوانینی گذاشتند هفت خان رستم! ارجینالم بفروشی فیلت میکنند...مانیاسافت که نام بردید زمانی برای خودش یلی بود..هنوزم کار کاورهاشو تحسین میکنم..پی سی گیمرز که گفتید این دامینش رو تازه زده..دامین معروف چندین سالش فیل هست!!خیلی ها رو میشناسم رفتند به اجبار..من هنوزم فکر ان روزها میفتم غمم میگیره..زحمت زیاد کشیدمو درامدم میلیونی بود..نابودم کردند.تغییر شغل دادم به چیزی که علاقه زیادی بهش ندارم اما چاره نبود.نصیحتت میکنم یک کاری رو شروع کن ک اخر نداشته باشه..دوره فروش بازی گذشته تو ایران..
    اگر معرف خواستی بگو اشنا زیاد دارم هربازی جدیدی خواستی امد برات سریع بفرستند کپی کن بفروش..ارجینالم خواستی شماره بدم بگیر..ولی بیخیال ش ارزش وقت گذاشتن رو حداقل الان دیگه نداره
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

10. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    379
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    178 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    داداش گلم فکر نکنم کسی حداقل تو این انجمن باشه به اندازه من تو کار بازی باشه و اطلاعات داشته باشه.من 8 سال کل فروش بازی با برندهای مختلفی بودم که کل ایران عمده میفروختم و تکی!هیچ کسی جلوی فروش منو با قوانینشون نتونستند بگیرند..اخرش پای حفاظت ا...امد وسط..روراست بهت بگم.تو این سال اخیر تولیدکننده های بازی که اسم نمیبرم و زیر نظر ارشاد بازی ارجینال میزنند و کلی پول مالیات میدند نمییتونن تحمل کنن امثال من و شما بیایم با سرمایه خودمون کار کنیم.اولش باهات کار ندارند اما تا اسم در کنی نابودت میکنند.
    هر روز یا پای ارشادی یا اماکن...الانم که قوانینی گذاشتند هفت خان رستم! ارجینالم بفروشی فیلت میکنند...مانیاسافت که نام بردید زمانی برای خودش یلی بود..هنوزم کار کاورهاشو تحسین میکنم..پی سی گیمرز که گفتید این دامینش رو تازه زده..دامین معروف چندین سالش فیل هست!!خیلی ها رو میشناسم رفتند به اجبار..من هنوزم فکر ان روزها میفتم غمم میگیره..زحمت زیاد کشیدمو درامدم میلیونی بود..نابودم کردند.تغییر شغل دادم به چیزی که علاقه زیادی بهش ندارم اما چاره نبود.نصیحتت میکنم یک کاری رو شروع کن ک اخر نداشته باشه..دوره فروش بازی گذشته تو ایران..
    اگر معرف خواستی بگو اشنا زیاد دارم هربازی جدیدی خواستی امد برات سریع بفرستند کپی کن بفروش..ارجینالم خواستی شماره بدم بگیر..ولی بیخیال ش ارزش وقت گذاشتن رو حداقل الان دیگه نداره
    سلام
    واقعا از توضیحات و راهنمایی های شما متشکرم

در حال حاضر بزرگترین مشکلی که من باهاش مواجه خواهم شد چی هست؟

این مایا سافت چطوری بدون نماد و مجوز , *****ش نکردند؟ چطوری سرویس خرید پسیتی بدون نماد بهش دادند؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط alicpk نمایش پست ها
    شما با نام فروشگاه اینترنتی برو جلو و بعد از اینکه انماد گرفتی شروع کن به فروش سی دی بازی و اونموقه نمیتونن بهت گیر بدن چون فروشگاه هستی
    برای جلد هم بهتره از چاپ روی پاکت استفاده کنی
    چاپ خانه پررنگ همچین خدماتی داره
    سلام ممنون از توضیحاتتون

چاپخانه که نمیشه زیر 1000 قبول نمیکنن و من از هر کاور یک بازی 100 تا هم بکارم نمیاد چ برسه به 1000 ! میخوام خودم با پرینتر چاپ کنم

مجوز بنیاد نگیرم مشکلی نیست؟ نماد اگه نگیرم فلیت*ر میکنن؟
    Rapident

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    994
    تشکر شده در
    800 پست

سلام
    واقعا از توضیحات و راهنمایی های شما متشکرم

در حال حاضر بزرگترین مشکلی که من باهاش مواجه خواهم شد چی هست؟

این مایا سافت چطوری بدون نماد و مجوز , *****ش نکردند؟ چطوری سرویس خرید پسیتی بدون نماد بهش دادند؟

- - - Updated - - -

سلام ممنون از توضیحاتتون

چاپخانه که نمیشه زیر 1000 قبول نمیکنن و من از هر کاور یک بازی 100 تا هم بکارم نمیاد چ برسه به 1000 ! میخوام خودم با پرینتر چاپ کنم

مجوز بنیاد نگیرم مشکلی نیست؟ نماد اگه نگیرم فلیت*ر میکنن؟
    چرا قبلا ***** شده خیلی هم قدیمی هست سایتش و مشتریان زیادی داره به خاطر کیفبت کارهاش

تشکر تشکر کرده 
    379
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    178 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hostorder نمایش پست ها
    بهترین مانیا سافت هست میتونه الگوی خوبی براتون باشه
    سلام ممنون

http://maniyasoft.cc منظورتونه؟ این زیاد محصول نداره ؟ ار چیش الگو بگیرم ؟ کاور؟ کجا نمونه محصولاتشون رو زده ؟
    Rapident

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

سلام ممنون

http://maniyasoft.cc منظورتونه؟ این زیاد محصول نداره ؟ ار چیش الگو بگیرم ؟ کاور؟ کجا نمونه محصولاتشون رو زده ؟
    مانیاسافت قدیمی کاره..تیم دارند.طراح دارند.میتونی در سایت ویدیو گیم ارت زیر نمونه کارهاشو ببینی..

http://vgboxart.com/

ان سایتی که میبینید میگید چیزی توش نیست اولا ادرسش دات کام بود و زمانی کلی محصول توش بود و هر روز سر میزدی محصولات تازه بود.اما همونطور که بهتون گفتم و بلا سر ما امد مانیاسافت هم مثل ما از این بلا دور نموند.الان مشتریهاشونو دارند و برای خرید ازشون محصولاتشونو براتون ایمیل میکنند یا کانال تلگرام میفروشند...
    ببینید رک بهتون بگم..میخوای وارد کار بازی بشی قانونی دیگه نمیتونی.با سایت هم نمیتونی.تمام ان ارجینال فروشهاش و تولید کنندگان اصطلاح ارجینال هم زیرابی دارند میرند!! چون واقعا هیچ شرکتی نمیتونه غید بازی جدید مثلا اساسین کرید رو بزنه منتشر نکنه یا مثلا بیخیال gta بشه!!کلا نون تو همین هاست.قانون ایران اگر منعشم کنه بازم هیچ شرکتی ازش نمیتونه بگزره و زیر ابی هم شده تولید و میفروشند!! برای همین میگم هر بازی بخوای من ارجینالشم میتونم بهت بدم حتیدیسک نقره ای gta V هم داشتم!!
    بزرگترین مانع شما هم الان قوانین ایران برای فروش محصولات رایتی انتشاری هست..چی میخوای بفروشی؟ فقط بازی فوتبال بفروشی؟ هر چیزی بزاری بهت گیر میدند بردارش و یکباره فیل میکنند!!فقط مجبوری یک سری بازی اشغال بزاری برای فروش.انم زیر نظارت شدید و همینطور کلی خرج..واقعا میتونید اینطوری کار کنید؟بیخیال بازیهای معروف پرفروش میتونید بشید؟
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

15. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    379
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    178 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    مانیاسافت قدیمی کاره..تیم دارند.طراح دارند.میتونی در سایت ویدیو گیم ارت زیر نمونه کارهاشو ببینی..

http://vgboxart.com/

ان سایتی که میبینید میگید چیزی توش نیست اولا ادرسش دات کام بود و زمانی کلی محصول توش بود و هر روز سر میزدی محصولات تازه بود.اما همونطور که بهتون گفتم و بلا سر ما امد مانیاسافت هم مثل ما از این بلا دور نموند.الان مشتریهاشونو دارند و برای خرید ازشون محصولاتشونو براتون ایمیل میکنند یا کانال تلگرام میفروشند...
    ببینید رک بهتون بگم..میخوای وارد کار بازی بشی قانونی دیگه نمیتونی.با سایت هم نمیتونی.تمام ان ارجینال فروشهاش و تولید کنندگان اصطلاح ارجینال هم زیرابی دارند میرند!! چون واقعا هیچ شرکتی نمیتونه غید بازی جدید مثلا اساسین کرید رو بزنه منتشر نکنه یا مثلا بیخیال gta بشه!!کلا نون تو همین هاست.قانون ایران اگر منعشم کنه بازم هیچ شرکتی ازش نمیتونه بگزره و زیر ابی هم شده تولید و میفروشند!! برای همین میگم هر بازی بخوای من ارجینالشم میتونم بهت بدم حتیدیسک نقره ای gta V هم داشتم!!
    بزرگترین مانع شما هم الان قوانین ایران برای فروش محصولات رایتی انتشاری هست..چی میخوای بفروشی؟ فقط بازی فوتبال بفروشی؟ هر چیزی بزاری بهت گیر میدند بردارش و یکباره فیل میکنند!!فقط مجبوری یک سری بازی اشغال بزاری برای فروش.انم زیر نظارت شدید و همینطور کلی خرج..واقعا میتونید اینطوری کار کنید؟بیخیال بازیهای معروف پرفروش میتونید بشید؟
    یعنی ممنوعیت فقط برای فروشگاه های اینترنتیه ؟ عجب !

http://vgboxart.com

کاور فابل چاپش چطوری دریافت کنم؟

نظرتون درمورد فروش روی هارد چیه؟ مثلا بگم 4 ترا بازی هست و لیست میکنم تو اکسل هرکی خواست انتخاب میکنه و...
    Rapident

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)