سلام
اینطور که از پست ها متوجه شدم مسئول فنی سایت شما هستید ولی تصمیم گیرنده کس دیگه هست و شما برنامه نویس این مجموعه به حساب میاید
دستورالعملی برای تمامی درگاهها اومده و طبیعتا موظف به اجرای اون هستند ولی خودتان قضاوت کنید ، حدود دوماه قبل پی لاین موقع ورد از بنده یک فرم خواست تا پر کنم
این کل فرمی بود که آنلاین پر کردم و تمام شد و وارد محیط کاربریم شدم و این نوع برخورد پی لاین در اعتراض به همین صفحه ساده هست
اما در سایت جهان پ هر روز که شاهد تغییرات مختلف هستیم و انگار بازی با اعصاب مشتری جزوه اصول کاری اونهاست ، اینبار هم بابت این مورد از اونور دیوار افتادن
ابتدا یک فرم را پر کنید ، دوباره مدارک را با کیفیت بالا و رنگی ارسال کنید ، تمام اینها را که انجام دادیم حالا ببرید این فرم را دانلود کنید دوباره پر کنید و اسکن و آپلود و ...
برادر من که بیکار نیستم تمام زندگیم بشه تکمیل مدارک و تغییرات جهان پی ، اعتراضی هم نیست ، انتقاد کردم و اگر یک شرکت واقعا اصول ابتدایی مشتری مداری را بدانه متوجه میشه که انتقاد به جا و درست بدون بزرگ نمایی حق مشتری هست نه اینکه بره به قول دوستان چند تا نوکرش را بفرسته اینجا را بهم بزنند
والله دوران شعبان بی مخ و نوچه هاش نیست که اینطور رفتار میشه
حرف آخر من اینه که من در یک سال گذشته اونقدر تغییرات دیدم و اونقدر با اعصابم بازی شده که تصمیم گرفتم انتقال بدم جایی که راحت باشم و این حق من مشتری هست
اگر حرف هایی که زدم نادرست هست بفرمایید از اولین پستم اصلاح کنم ولی اگر درست هست چه به دید انتقاد و چه به دید تعریف به عهده خواننده هست که به قضیه نگاه کنه
من هم مثل هر عضو این انجمن حق دارم تاپیک بزنم و از تجربیات بقیه استفاده کنم ، حق دارم از کسانی که تاپیکم را بهم زدن مانند
DeLtAvPs شاکی باشم و بخوام مدیران انجمن با ایشان برخورد کنند و مهمتر از اون به عنوان یک مشتری بابت فرستادن این آدم گلایه کنم
باز هم میگم من تنها از این مورد اخیر ناراحت نیستم و با تصاویر نشان دادم که مدارک را اینبار هم تکمیل کردم ولی حرف بنده یک سال و تغییرات یکساله هست
این موارد امنیت و ... هم برای بنده با عرض پوزش بیشنتر بهانه جویی هست چون اگر قرار هست تغییراتی داده بشه یکبار داده میشه و تمام نه اینکه هر ساعت بدون در نظر گرفتن مشتری و راحتی اون هر کاری بکنند و اگر این رویه را ادامه بدن همه فراری خواهند حتی همان خودشیرین های این تاپیک
ما هم از یک درگاه استفاده نمیکنیم و اصول کاری را میدانیم ولی هر چیزی حدودی داره
نزدیک ده سال صفحه اول گوگل تغییری نداشته و از سادگی زیاد اون همه تعریف میکنند ولی یک سایتی مثل جهان پی هر سه چهار ساعت یکبار تغییرات واهی و بی مورد میده و خوب سایت خودشان هست و دوستان من را قانع کردن و همانطور که اونها اختیاردار کار خودشان هستند بنده هم اختیاردار کار خودم هستم و طبق اصلی که در تمام دنیا وجود داره هر مشتری حق داره انتقاد را با ادب و رعایت اصول داشته باشه