نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
این مراحل که میرفمایید برای امنیت خودتان هست نه چیز دیگه ای!
الان خود بنده قکت دو مرحله ای با پسورد طولانی رو فعال کردم صرفا برای اینکه وقتی تراکنش مالی در میان هست بازد خیالم راحت باشه که مشکلی در حسابم پیش نمیاد.
این لاگین دو مرحله ای یکی از نقاط قوت جهان پی هست که خیلی از سایت های دیگر درگاه واسط این مورد را ندارند و مسلما یک نقطه ضعف محسوب میشه
شاید الان خیالتون جمع باشه که بله چه مشکلی! اما 1 درصد فکرکنید ایمیلتون هک بشه و هکر بتونه راحت وارد حسابتون به هر درگاهی بشه
مسلما این لاگین دو مرحله ای هست که که مشکل شما رو حل میکنه
هر سایتی میتونه هر زمان قوانین خودش رو بروز کنه.مشکل اینجاست که ما خیلی وقت ها اون جایی که به زور از ما حقمون رو میگرند اعتراض نمیکنیم.
مثلا اینکه بانک ها هر سال دارند سودها رو کاهش میدند. یا اینکه جدیدا پیامک از هر بانک با یه قیمتی میاد که اگر مایل به دریافت پیامک های حسابتون هستید این قدر در سال مبلغ باید کسر بشه
پس میبینید که این تغییرات برای همه هست حتی خود شما هم که یک سایت دارید ممکنه هر وقت یک قانون وضع کنید
اگر شما فعالیت قانونی دارید پس چرا نگران پر کردن مجدد و تاییده هستید؟
بنده خودم به شخصه همون شب تغییرات سریعا فرم ها رو پر کردم و با ارسال تیکت به پشتیبان ها سریعا حسابم فعال شد
- - - Updated - - -
اگر فعالیت غیرقانونی ندارید جهان پی رو پیشنهاد میکنم
من حدود دو سالی هست که با این شرکت در حال کار هستم و واقعا از همه نظر بهترین هستند
اینکه تغییرات جدید هم اعمال کردند صرفا برای افزایش امنیت و عملکرد سایت هست .
مثل همیشه یکسری از دوستان هستند که منتظرند تا پستی بیاد تا یکم تفریح کنند!