نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: سرور اختصاصی و راهنمایی برای سایت فیلم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن farshid17 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    211
    تشکر شده در
    168 پست

پیش فرض پاسخ : سرور اختصاصی و راهنمایی برای سایت فیلم

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    من طبق تجربه پاسخ شما رو میدم دوست عزیز ... امید وامر مفید باشه براتون ...

1- ببینید شما تنها نیاز به یک سرور مجازی ویندوز دارید که فایل های خودتون رو توش دانلود کنید و برای دانلود یوزر ها به پوشه مخصوص انتقال دهید البته قبلش باید IIS کانفینگ کنید که فیلم های آموزشی در نت وجود داره ... در این مورد که سرور خارج و یا داخل باشه مهم نیست و مهم بوجه شما هست ... اگه هزینه کمی میخواید بکنید یک سرور اختصاصی از آلمان هنترز بگیرید قیمت مناسبی داره اما اگه میخواید در کنار کیفیت سرعت کار شما با سرور خوب باشه و هم چنین کاربران از سرعت دانلود بهتری برخوردار باشن بهتره سرور ایران بگیرید ...
    با توجه به بالا بودن هزینه سرور های ایران پیشنهاد دیتاسنتر زیرساخت هست که پهنای باند نامحدود ارائه میده ...

2 - نیازی به FTP ندارید تنها نیاز به چند برنامه زیر دارید :
    - یک مرور گر مثل فایرفاکس یا کروم
    - یک دانلود منیجر مثل IDM
    - یک برنامه اسکرین شات گیری که با سرچ پیدا میکنید ...

3 - نمیشه دقیقا گفت کدوم شرکت اما من تجربه کاریم توی سرور هار اروپا سایت ServerVDS.ir هست که بیشتر این شرکت رو با اسم آقای حسینی و یا آقای شیروانی میشناسن ... بسته به هزینه هم میتونید داخل بودن یا خارج بودن سرور رو انتخواب کنید ...

4 - سعی کنید هر سروری که میگیرید بیشتر از 8 ترا یا دیگه آخرش 10 ترا هارد داشته باشه چون پورت های سرور به 1 گیگ لیمیت هستن (چه اختصاثی چه مجازی) به همین دلیل وقتی یوزراتون زیاد بشه پورت کمن میاره و سرعت دانلود کاربراتون کم میشه که در نتیجه کاربرا ناراضی میشن.... 3 سرور تا سرور 6 ترابایتی بگیرید بهتره البته اختصاصی ...

5 - پهنای باند در ایران اگه از شرکت هایی مثل آسیاتک یا شاتل سرویس بگیرید هزینه بالایی باید پرداخت کنید ... اما در سرور هار خارج هزینه خیلی ارزان تر هست ... (پیشنهاد من به شما آلمان هست) روی سرور های آلمان 20 ترابایت رایگان وجود داره حداقل که تو ماه های اول این مقدار کافیه بعد از اون میتونید هر ترابایت رو توی آلمان به قییمت 4-5 هزار تومان خریدار کنید این قیمت در ایران 100 برابر هست !!!

6 - چیزایی که گفتین همشون برای سرور لینوکس هست که شما از IIS بهتره استافده کنید و هزینه هارو کاهش بدید در نتیجه به هیچ کدوم نیاز ندارید ...

7 - توی سرور های اختصاصی آلمان مشکلی ندارید ... و قیمت مناصب هست اگه هزینه رو میتونید افزایش بدید به رد استیشن اینگلیس برید و اگه هزینه مهم نیست به دیتاسنتر زیرساخت ایران بیاید و خریداری کنید ...
    ممنون از پاسختون
    منظورتون برنامه
    برنامه اسکرین شات گیری چیه
    ودیتا سنتر زیر ساخت خوب کی هست با پهنای باند بالا و قیمت خوب و اپلود رایگان
    وبرای اپلود به هاست از سرور مجازی وقتی از ftp استفاده نکنیم چه جوری انتقال باید بدیم

- - - Updated - - -

hostorder

من نمی تونم پبام بدم این ایمیل من هست
    farshid-karami@outlook.com
    ویرایش توسط farshid17 : February 23rd, 2016 در ساعت 00:54

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)