سلام به همه . دوستان من مدت ها بود یه ایدولوژی خفنی توی ذهنم داشتم اما با توجه به جواب یکی دو نفر که دانش کمی هم نداشتن به این نتیجه رسیدم که چنین چیزی شدنی نیست.
ایدولوژی من این بود که دیدین سایت های ایرانی که قبلتر میشن با یه دامین جدید میتونن بدون قبلتر در دسترس باشن؟؟ ینی مثلا اگه سایت www.Z.com قبلتر میشه یه دمین جدید میسازن براش به اسم www.Z1.com و قابل استفاده خواهد بود. اما این فقط توسط خود صاحب سایت امکان پذیر بود و منه کاربر چنین اختیاری نداشتم. من دنبال این بودم که ایا میشه منه کاربر یه دامین اختصاصی برای خودم بخرم و اون رو وصل کنم به مثلا سایت youtube و تا ابد ازش استفاده کنم؟ چون وقتی پخش نشه پیدا هم نمیشه که بخواد مسدود شه ...
خلاصه امار گرفتم و به این نتیجه رسیدم که غیر ممکنه
حالا در کمال ناباوری امروز متوجه شدم یه سایت ایرانی یه ادرس غیر قبلتر از سایت imdb درست کرده. ادرسش رو نمیگم که قبلتر نشه اما مثلا اینجوری بود
www.TM.TRTimdb.com (شاید بگین از کجا معلوم ایرانی باشه / همین ادرس رو یه admin میزدی تهش میرفت یه بخشی که فارسی بود برای ورود . جزیاییتش رو نمیدونم اما شک ندارم ایرانی بود)
و با زدن این ادرس سایت به طور کامل و بدون هیچ مشکلی برام باز شد.
از این موضوع یه نتیجه گرفتم >> پس این موضوع شدنیه ! پس امکانپذیره ! حتی مراحل رسمی یا .. هم نداره چون اگه اینطوری بود imdb مگه میاد به یه سایت ایرانی بها بده و دامین خریداری شدش رو روی هاستش Addon کنه؟ پس قطعا راهی وجود داره که بدون دخالت صاحب سایت یا اینکه باهاشون در تماس باشیم یه ادرس بدون قبلتر ازش داشته باشیم. خواهش میکنم اگه بلدین بگین