بنده اگر انتقاداتم نادرست بوده ، اگر تهمتی زدم بفرمایید اصلاح کنم ولی با توجه به رویه شرکت شما و تغییرات زیاد بنده تصمیم گرفتم از درگاهی دیگه استفاده کنم
دلایلش را هم گفتم چون میدانم تا فردا صبح باز تغییرات در قوانین و مراحل ورود و ... خواهید داشت و این برای من یکی خوشایند نیست
واقعا گاهی برخی انسان ها مثل شما حرفی میزنند که باید به عقل اونها شک کرد
اینکه بنده اصلا از ده درگاه استفاده میکنم به شما مربوط هست ؟
اینکه من میخوام از چند درگاه استفاده کنم تا اگر یکی از اونها دچار مشکل شد کاربرم آواره نمانه موردی هست که به شما مربوط هست ؟
اتفاقا تو همه این درگاهها ثبت نام کردم ولی برای استفاده از هر درگاهی باید برای اون پلاگین جداگانه نوشته بشه که این را هم دوستان تو تاپیک بهش اشاره کردن پس نمیخوام 300-400 هزار تومان بدم پلاگین بنویسند و هر ده روز از یکی استفاده کنم بلکه مثل بقیه تاپیک زدم تا از تجربیات بقیه استفاده کنم
شما هم لطف بفرما تشریف ببر جای دیگه خودشیرینی کن بزار اونها که تجربه دارند بیان کمک کنند انتخاب درستی داشته باشم
اینکه چه انتظاری از بنده میشه داشت والله فکر نکنم به شما مربوط باشه ولی از شما انتظار دارم به جای پاچه خواری اگر تجربه ای دارید بفرمایید وگرنه لااقل اون عقل را آکبند نگه ندارید
- - - Updated - - -
من تاپیک زدم و دلایلاینکه میخوام تغییر داشته باشم را هم گفتم
همانطور که خودتان هم دیدید خیلی ها هم از این تغییرات ناراحت هستند ولی خوب همان روال برو تو تاپیک حمایت کن و ...
بنده هیچ تهمتی به جهان پی نزدم و هیچ جا مثلا به دروغ نگفتم تسویه حساب اونها دیرکرد داشته ولی خوب از تغییرات زیاد ناراحت هستم و دروغ هم نگفتم ، با توجه به مواردی که گفتم درخواست معرفی کردم ولی ماشاالله یکی مثل شما وارد میشه چهارصد خط مینویسه به درخواست یکی ولی کلا موضوع تاپیک را فراموش میکنه چون اصلا تاپیک را نخونده
باز میگم اگر کسی درگاهی میشناسه که باهاش کار کرد طبق اونچه که گفتم معرفی کنه وگرنه لطفا داستان ها و درخواست هاتون را تو یک تاپیک جدا بنویسید بزارید من به نتیجه برسم و بتونم یک انتخاب درست داشته باشم