نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 112

موضوع: درخواست جایگزین برای جهان پی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    85
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    37 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست جایگزین برای جهان پی

جناب Mr.Pouria بنده تاپیک زدم یک جایی را بهم معرفی کنند مثل نمونه ای که گفتم که با تغییرات زیاد اعصابم را بهم نریزه و بتونم راحت به کارم برسم حالا کاری به داستان حسین کرد شبستری شما ندارم
    در مورد خواب نما شدن حرف شما درست هست اینطور که معلومه چندین نفر دارند خواب نما میشن چون روزی چندین بار داره تغییرات صورت میگیره
    مشکلی هم با مالیات و چه میدانم ترس و غیره که گفتید ندارم چون مثل پشتیبان های جهان پی معلومه اصلا تاپیک را نخوندی چون من تمام مدارکم را تایید کردم و عکس هم گذاشتم ولی درد و مشکل اونجاست که میدانم صبح فردا مجددا یک تغییر و یک قانون جدید وضع خواهد شد به بهانه هایی مانند امنیت خودت ، به خاطر خودتان و ...
    خواهش میکنم یک جوری حرف نزنید بقیه زیر سوال برند چون اونهایی که یک صدم این تغییرات بی مورد را ندارند هم امنیت بالایی دارند هم برای مشتری احترام قائل هستند
    اینکه یکی پولش زیادی کرده ده تا برنامه نویس استخدام کرده که هر روز تغییرات ایجاد کنند و هر روز خدا قانونی وضع کنه و هر روز مدارک بخواد دیگه برای من قابل هضم نیست
    من انتظار داشتم نماینده جهان پی بیاد و از بابت این همه تغییرات و دردسرها معذرت خواهی کنه ولی اینطور که میبینم و همانطور که گفتم و حدس زدم بیفایده هست

یکم اطلاعات کسب کنید در مورد هر چیزی بعد بیاید حرف بزنید ... (البته توحین نشه)
    مطمئن باشید اطلاعات ما از شما بیشتر نباشه کمتر هم نیست پس نه نگران نباشید توهینی نشده بلکه یک نفر از شرکتی که داشت خدمات میگرفته گلایه داره و ناراحت هست و درخواست راهنمایی برای تغییر شرکت از دوستان انجمن داشته تا با استفاده از تجربیات اونها انتخاب درستی داشته باشه
    لطفا اگر درگاهی میشناسید معرفی کنید وگرنه خواهش میکنم دوستان بحث های حاشیه ای را بیخیال بشند
    به هر صورت درسته جهان پی اعصاب من را داغون کرده ولی خوب خدمات خوبی را هم ارائه کرده ولی با این اوضاع من نمیخوام ادامه بدم و وحی منزل هم نیست که حتما از جهان پی استفاده کنم پس اخلاق و اعصابم با اینها جور نیست کوچ میکنم شرکت دیگه
    والسلام

2. تعداد تشکر ها ازirangroup110 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)