نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
دوست عزیز بهتره قبل از اینکه ادعایی مطرح کنید از صحتش مطمئن بشید
اولا اون آرشیوی که لینک دادین مربوط به بنده نبوده و قبل از بنده این دامین مال افراد دیگه بوده و براحتی قایل اثباته
می تونید اسم دامین رو توی همین انجمن یه سرچ کنید
اما در مورد لینک ایرنیکی که دادین
عزیز دو حالت داره :
فروش دامین توی ایران یک کار متداول هست و بنده هم دلال دامین نیستم و مخالفش هم هستم
اما این دامین مال خودم بوده و حالا میخوام با هزینه ای معقول که ارزش ول کردنش رو داشته باشه واگذارش کنم

وبنده از لوگو این شرکت سواستفاده ای نکردم بلکه دارم یک دامین رو میفروشم
دوما بنده واگذار میکنم و مسئولیت نحوه استفاده و یا سواستفادش به عهده خریداره
این یک بحث کاملا حقوقی است و از عهده ما خارج است. اما مهم اینه که اصلا مالک اصلی برند خواستار ir شده یا نه! اگر هنوز نشده ممکنه برای شما که مالک جدید هستید مشکلی پیش نیاد! اما اگر خواستار آن شده و بعد از آن شما دامنه را خریده اید می تواند آن را انتقال سوری تلقی کند! یعنی بگویند برای حذف شدن سابقه آن لوگو و سواستفاده تغییر مالکیت داده اند! و باید دید وکلاشون چقدر می تونن پیش برن!

گفتم ما پرونده کاملا مشابهی داشتیم و درگیر این موضوع بودیم. در هر صورت مسئولیت کاملا با خریدار هست و باید با چشم باز و هدفمند اقدام به خرید کند.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
دوست عزیز ما خبری از چه شد و نشدها نداریم و طبیعتا از چه شد و نشدها هزاران مسئله هست که کسی ممکنه خبری ازشون نداشته باشه
ما داریم در خصوص بند قانونی صحبت میکنیم
ممنون میشم اگر بند قانونی صحت صحبت هاتون رو اثبات کنه بیان کنید.
بند های قانونی رو گفتم!

استفاده از لوگوی برند اصلی در سابقه دامین!
اقدام به فروش دامین با قیمتی بالاتر از قیمت واقعی ( همین تاپیک )

به نظر شما این ها تخلف نیست!؟ از همان تخلفاتی که در لینک http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_ir
بخش 4 قسمت b آمده است!؟