درود
دوستان ممنون میشم روی دامین زیر قیمت گذاری کنید و معیارهاتون رو برای قیمت گذاری بیان کنید.
بعضی از دوستان جهت افزایش پست هاشون مدام اسپم میدن که مثلا ارزش این دامین با همون قیمت که ثبت شده و ..... لطفا اسپم ندین که توسط مدیریت برخورد خواهد شد.
مزیت های این دامین :
+ بسیار رند و کاربردی
+ براحتی بیاد میمونه
+ قابلیت اجرای ایده های بزرگ روی این دامین هست
+ اسم این دامین در دنیا جزو برندهای معروفه
+ کمک در سئو - به علت هماهنگ بودن اسم دامنه با موضوع سایت (هاستینگ)
+ دارای معروفیت اسم دامنه (شرکت هایی مثل hostinger.com و....)
+ این دامین در پسوندهای مختلفی ثبت شده از جمله : hostinger.co.uk و nostinger.nl و hostinger.ae و hostinger.de و ...
+ این دامین نیز در آینده قابلیت نماینده شدن شرکت های اصلی رو هم داره که پتانسیل بالایی رو داره.
اما سوالات و ابهاماتی نیز مطرح میشه :
آیا مشکل قانون کپی رایت نداره؟
آیا شرکت hostinger.com میتونه شکایت کنه؟
هم بنده و هم قبل از بنده (آقای مهدی تمدن) در این خصوص تحقیق کردیم و حتی از سایت های بین المللی این دامین سوال شده
خوشبختانه باتوجه به یکسری بندها که عبارتند از : عدم سواستفاده از نام شرکت هایی مثل hostinger.com و موارد نظیر هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و مشکلی بابت کپی رایت نیست.
قیمت پایه : حداقل قیمت 200 هزار تومان
این قیمت حداقل قیمت روی این دامینه و "بنظر خودم" باتوجه به موارد بالا ارزش این دامین خیلی بیشتر و دارای پتانسیل بیشتری هست.
راستش قصد فروشش رو نداشتم اما برای حل یکسری مشکلات مالی نیاز به بودجه هست و تصمیم به فروش این دامین و بعضی از پروژه هامون کردم.
دوستانی هم که خریدن و پس از اون خواستند روی این دامین ایده هایی اجرا کنند میتونم به عنوان یک شریک و مجری و ایده پرداز همکاری کنم که بحث بیشتر در این مورد به علت موضوع تاپیک جایز نیست پس در این خصوص اگرم مایل بودین پیغام خصوصی بدین.