نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: قیمت گذاری روی یک عدد دامین بسیار باارزش هاستینگ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

پیش فرض پاسخ : قیمت گذاری روی یک عدد دامین بسیار باارزش هاستینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    همین اقدام شما برای فروش دامنه همین الان مشکل داره و همین تاپیک می تونه مدرکی باشه برای مالک برند که استناد کند که شما این دامنه را برای فروش به قیمت بالاتر به مالک برند یا یک رقیب خریده اید!

موارد تخلف در سایت nic.ir در لینک : http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_ir بخش 4 قسمت b

- - - Updated - - -

بازم مدرک بدم: قرار دادن لوگوی این برند در صفحه خودش دقیقا مشکل زاست و به این صفحه به راحتی استناد می کنند:

http://web.archive.org/web/201405170.../hostinger.ir/

من دارم به این فکر می کنم که احتمالا مالک com خواستار این دامنه شده و شما بی دلیل چوب حراج به آن نزدید! و آن صفحه را نیز به خیال خود پاک کرده اید!
    دوست عزیز بهتره قبل از اینکه ادعایی مطرح کنید از صحتش مطمئن بشید
    اولا اون آرشیوی که لینک دادین مربوط به بنده نبوده و قبل از بنده این دامین مال افراد دیگه بوده و براحتی قایل اثباته
    می تونید اسم دامین رو توی همین انجمن یه سرچ کنید
    اما در مورد لینک ایرنیکی که دادین
    عزیز دو حالت داره :
    فروش دامین توی ایران یک کار متداول هست و بنده هم دلال دامین نیستم و مخالفش هم هستم
    اما این دامین مال خودم بوده و حالا میخوام با هزینه ای معقول که ارزش ول کردنش رو داشته باشه واگذارش کنم

وبنده از لوگو این شرکت سواستفاده ای نکردم بلکه دارم یک دامین رو میفروشم
    دوما بنده واگذار میکنم و مسئولیت نحوه استفاده و یا سواستفادش به عهده خریداره

2. تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
    دوست عزیز بهتره قبل از اینکه ادعایی مطرح کنید از صحتش مطمئن بشید
    اولا اون آرشیوی که لینک دادین مربوط به بنده نبوده و قبل از بنده این دامین مال افراد دیگه بوده و براحتی قایل اثباته
    می تونید اسم دامین رو توی همین انجمن یه سرچ کنید
    اما در مورد لینک ایرنیکی که دادین
    عزیز دو حالت داره :
    فروش دامین توی ایران یک کار متداول هست و بنده هم دلال دامین نیستم و مخالفش هم هستم
    اما این دامین مال خودم بوده و حالا میخوام با هزینه ای معقول که ارزش ول کردنش رو داشته باشه واگذارش کنم

وبنده از لوگو این شرکت سواستفاده ای نکردم بلکه دارم یک دامین رو میفروشم
    دوما بنده واگذار میکنم و مسئولیت نحوه استفاده و یا سواستفادش به عهده خریداره
    این یک بحث کاملا حقوقی است و از عهده ما خارج است. اما مهم اینه که اصلا مالک اصلی برند خواستار ir شده یا نه! اگر هنوز نشده ممکنه برای شما که مالک جدید هستید مشکلی پیش نیاد! اما اگر خواستار آن شده و بعد از آن شما دامنه را خریده اید می تواند آن را انتقال سوری تلقی کند! یعنی بگویند برای حذف شدن سابقه آن لوگو و سواستفاده تغییر مالکیت داده اند! و باید دید وکلاشون چقدر می تونن پیش برن!

گفتم ما پرونده کاملا مشابهی داشتیم و درگیر این موضوع بودیم. در هر صورت مسئولیت کاملا با خریدار هست و باید با چشم باز و هدفمند اقدام به خرید کند.

- - - Updated - - -

دوست عزیز ما خبری از چه شد و نشدها نداریم و طبیعتا از چه شد و نشدها هزاران مسئله هست که کسی ممکنه خبری ازشون نداشته باشه
    ما داریم در خصوص بند قانونی صحبت میکنیم
    ممنون میشم اگر بند قانونی صحت صحبت هاتون رو اثبات کنه بیان کنید.
    بند های قانونی رو گفتم!

استفاده از لوگوی برند اصلی در سابقه دامین!
    اقدام به فروش دامین با قیمتی بالاتر از قیمت واقعی ( همین تاپیک )

به نظر شما این ها تخلف نیست!؟ از همان تخلفاتی که در لینک http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_ir
    بخش 4 قسمت b آمده است!؟

تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

این یک بحث کاملا حقوقی است و از عهده ما خارج است. اما مهم اینه که اصلا مالک اصلی برند خواستار ir شده یا نه! اگر هنوز نشده ممکنه برای شما که مالک جدید هستید مشکلی پیش نیاد! اما اگر خواستار آن شده و بعد از آن شما دامنه را خریده اید می تواند آن را انتقال سوری تلقی کند! یعنی بگویند برای حذف شدن سابقه آن لوگو و سواستفاده تغییر مالکیت داده اند! و باید دید وکلاشون چقدر می تونن پیش برن!

گفتم ما پرونده کاملا مشابهی داشتیم و درگیر این موضوع بودیم. در هر صورت مسئولیت کاملا با خریدار هست و باید با چشم باز و هدفمند اقدام به خرید کند.
    قبل از بنده آقای مهدی تمدن که از همکارهای محترم و معتبر این انجمن هستند این دامین رو خریداری کردن و قبلش هم با سایت های مرتبط هماهنگی کرده بودن و اونها هم یا ذکر یکسری بندها که موجب میشه از اسم hostinger.com سواستفاده نشه بلا مانع بودنش رو تائید کردند.
    و نهایتا دامین به بنده واگذار شد.
    قبل از اینکه یک بحث حقوقی بشه پشتوانش یکسری بندهای قانونی هست که بنا به اونها تخلفی صورت نگرفته
    و حتی اگر جناب تمدن که صاحب قبلی دامین هستند تخلفی هم کرده باشند با واگذاز کردن دامین یعنی به این دامین ربطی ندارن و دامین یک صفحه جدید داره که از اون تاریخ به بعد مسئولیتش مشخص میشه.

- - - Updated - - -

بند های قانونی رو گفتم!

استفاده از لوگوی برند اصلی در سابقه دامین!
    اقدام به فروش دامین با قیمتی بالاتر از قیمت واقعی ( همین تاپیک )

به نظر شما این ها تخلف نیست!؟ از همان تخلفاتی که در لینک
    http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_ir
    بخش 4 قسمت b آمده است!؟
    بنده متوجه منظور شما از این حرفا نمیشم
    اگر فروش به قیمت بالاتر از قیمت ثبت دامین مشکل داره خب توی انجمن یک بند قانون وجود داشت برای این مورد و بنده همینطور آزادانه تاپیک نمیزدم
    اما در خصوص اون لینک آرشیو
    عزیز اون مورد مربوط به بنده نیست و فکر نمیکنم مشکلی هم داشته باشه !
    چون یک مورد تستی بوده ظاهرا و الان نه اون مورد به صاحب جدید مرتبط میشه و نه مسئولیتش و بنده کاملا اعلام براعت میکنم.

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

قبل از بنده آقای مهدی تمدن که از همکارهای محترم و معتبر این انجمن هستند این دامین رو خریداری کردن و قبلش هم با سایت های مرتبط هماهنگی کرده بودن و اونها هم یا ذکر یکسری بندها که موجب میشه از اسم hostinger.com سواستفاده نشه بلا مانع بودنش رو تائید کردند.
    قبل از اینکه یک بحث حقوقی بشه پشتوانش یکسری بندهای قانونی هست که بنا به اونها تخلفی صورت نگرفته
    و حتی اگر جناب تمدن که صاحب قبلی دامین هستند تخلفی هم کرده باشند با واگذاز کردن دامین یعنی به این دامین ربطی ندارن و دامین یک صفحه جدید داره که از اون تاریخ به بعد مسئولیتش مشخص میشه.
    گفتم که باید دید اگر خواستار دامین شدند و اقدام کردند چقدر سنبه شان زور دارد!؟ چون چنین کارهایی را توسط وکلای کاملا حرفه ای با هر حیله ای برای پیروز شدن در پرونده انجام می دهند. مخصوصا که خودشان نماینده مستقیم icann هستند و ملاقات های حضوری با نماینده nic.ir هم هر چند وقت دارند.

اگر هم خواستار دامنه نباشند و اقدامی نکرده باشند که خوش به حال خریدار به شرطی که همچنان جوانب احتیاط را رعایت کند.

تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

گفتم که باید دید اگر خواستار دامین شدند و اقدام کردند چقدر سنبه شان زور دارد!؟ چون چنین کارهایی را توسط وکلای کاملا حرفه ای با هر حیله ای برای پیروز شدن در پرونده انجام می دهند. مخصوصا که خودشان نماینده مستقیم icann هستند و ملاقات های حضوری با نماینده nic.ir هم هر چند وقت دارند.

اگر هم خواستار دامنه نباشند و اقدامی نکرده باشند که خوش به حال خریدار به شرطی که همچنان جوانب احتیاط را رعایت کند.
    پوزش که اینو میگم اما متاسفانه تو پست های قبلی یه خورده سیاه نمایی صورت گرفت و همه میدونیم نه تخلفی صورت گرفته و نه این اقدامات صورت میگیره
    چون قاضی بر اساس بند قاونی نظر میده نه بر اساس شیرین زبونی وکیل کسی !
    اون برای موارد خیلی پیچیده یا جنایی بیشتر کاربرد داره نه این مورد !
    خیر هیچ تقاضایی برای خرید این دامنه تا حالا نشده
    ویرایش توسط TN Projects : February 12th, 2016 در ساعت 03:20 دلیل: ویرایش لغوی

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

- - - Updated - - -

بنده متوجه منظور شما از این حرفا نمیشم
    اگر فروش به قیمت بالاتر از قیمت ثبت دامین مشکل داره خب توی انجمن یک بند قانون وجود داشت برای این مورد و بنده همینطور آزادانه تاپیک نمیزدم
    اما در خصوص اون لینک آرشیو
    عزیز اون مورد مربوط به بنده نیست و فکر نمیکنم مشکلی هم داشته باشه !
    چون یک مورد تستی بوده ظاهرا و الان نه اون مورد به صاحب جدید مرتبط میشه و نه مسئولیتش و بنده کاملا اعلام براعت میکنم.
    انگلیسی بلدی؟

circumstances indicating that you have registered or you have acquired the domain name primarily for the purpose of selling, renting, or otherwise transferring the domain name registration to the complainant who is the owner of the trademark or service mark or to a competitor of that complainant, for valuable consideration in excess of your documented out-of-pocket costs directly related to the domain name

این متن سایت nic.ir هست که میگه اقدام شما برای فروش این دامنه به قیمتی بالاتر از قیمت واقعی آن جزو خلاف ها محسوب می شود. حال چه قصد فروش به خود برند را داشته باشید یا قصد فروش به یک رقیب کاری آنها!

من دیگه حرفی ندارم.

تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

انگلیسی بلدی؟

circumstances indicating that you have registered or you have acquired the domain name primarily for the purpose of selling, renting, or otherwise transferring the domain name registration to the complainant who is the owner of the trademark or service mark or to a competitor of that complainant, for valuable consideration in excess of your documented out-of-pocket costs directly related to the domain name

این متن سایت nic.ir هست که میگه اقدام شما برای فروش این دامنه به قیمتی بالاتر از قیمت واقعی آن جزو خلاف ها محسوب می شود. حال چه قصد فروش به خود برند را داشته باشید یا قصد فروش به یک رقیب کاری آنها!

من دیگه حرفی ندارم.
    قضاوت رو به دوستانی که مطالب رو خوندن میسپارم
    بنده دامین رو با راه اندازی سایت میفروشم

- - - Updated - - -

این مورد برای لوگو و برندهاست که صاحب حقوقی دارند. و دارای یکسری تبصره ها هستند که اصلا مورد بجث نیست و صرفا تاپیک رو به حاشیه میکشونه.
    توی خود صفحه سوالات متداول ایرنیک فروش دامنه آزاد هست.
    این مورد قایل پرسش از خود پشتیبان ایرنیک هست.

9. تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)