نقل قول نوشته اصلی توسط taba2000 نمایش پست ها
دوستان واقعا ممنون از همتون به خاطر راهنمایی هاتون
مثل اینکه اخر باید پهنای باند اختصاصی بگیرم ! سرورو نمی خوام فعلا ببرم دیتا سنتر بله شرکتی مثل اسیاتک اگه سایت پربازدید و مفیدی داشته باشی خودش به عنوان اسپانسر بهت سرور میده هر چقدر که نیاز داشته باشی ولی فعلا یک سری نیاز ها دارم و یک سری تست که نیازه سرورو با یه نت خوب run کنم که دنبالشم .
فقط چندتا سئوال میمونه الان سرور هایی که در دیتا سنتره هستند بیشتر به یک پورت مرکزی 1 گیگ وصل هستند ومیشه گفت که میشه پهنای باند اختصاصی و همونطور که می دونید یک vps ایران با سرعت 100 مگابیت و رم 512 فضای 60 گیگ سی پی یو 2 هسته 60 هزار تومانه تازه send نامحدود و دانلود ماهیانه 1 ترا ! خیلی پهنای باند ارزان میشه .چرا ؟ بعد الان می تونند حالا چه اشتراکی چه اختصاصی هر سرعتی در قالب وایرلس به من بدند ولی با قیمت فضایی چرا اخه مشکلشون چیه من فکر میکردم تنها دلیلی که سرعت بالا نمی تونند بدند امکانات هستش اما الان با وایرلس میتونند بدند . بعد من اینو متوجه نشدم یکی مثلا تو کانادا نت 100 مگابیت خونگی داره اختصاصی هستش یا اشتراکی ؟ با فیبر نوری میگیرن ؟ اوناهم اشتراکی و اختصاصی دارند ؟
یعنی هیچ راهی نیست من اینترنت پرسرعت بگیرم با قیمت مناسب ؟ اگه نیست که از صبانت اختصاصی بگیرم هم به خونه میده هم تعرفش از همه جا بهتره هم 5 ساله ازش adsl گرفتم . راضیم

بله
دیتاسنتر های ایرانی میتونن سرور با پورت ۱ گیگابیت هم بدن
یه جا هم که الان یادم نیست ولی دیدم که پورت ۱۰ گیگ هم داشتن
درمورد پهنای باند و ... باید باهاشون صحبت کنید نامحدود هم میتونن ارایه بدن

درمورد خارج از ایران
اینترنت اشتراکی و اختصاصی به این معنایی که ما داریم نیست

همه ی کاربرای خانگی در اروپا و امریکا میتونن با توجه به نیازشون ۱۰۰ مگابیت به بالا تهیه کنند و حتی در آمریکا در یک ایالت راه اندازی کردن که به هر مشترک خانگی اینترنت ۱ گیگابایتی بدن ( نه گیگابیت )

بدون مدارک و ... مثل ما که برای سرعت ۲ مگابیت به بالا ارایه میدیم

خب اونجا آمریکا است و ما ایرانیم
و در اونجا چیزی به نام خرید ترافیک و ... بی معنیه
نه پینگ دارن و نه قطعی و نه *****ینگ و دسته بندی سرعت مثل ما

همه چیز نامحدود (‌البته ۸۰ درصد کشورا ) بازم کشورهایی شبیه ما هستند

و درمورد اشتراکی بودن یا تقسیم بر ۸ کردن کدوم کشورا انجام میدن رو نمیدونم

ولی اینو میدونم که دسته بندی پایه ی ارایه اینترنت در خارج معمولا ۱۰۰ مگابیت به بالاست

مثل ۱ مگابیت خودمون

خب به هر حال اگه تقسیم بر ۸ هم بشه

سرعت دانلودو آپلودی بین ۱۲ - ۱۳ مگابایت به شما میده

که دقت داشته باشیم ‌( بدون *****ینگ و بدون افت و کاهش سرعت و بدون پینگ و بدون محدودیت حجمی ) هست

که خودش خیلیه ۱۲ مگابایت سرعت ثابت

حالا اگه ۱ گیگابیت تهیه کنید در خارج

۱۲۵ - ۱۵۰ مگابایت به شما سرعت دانلود و آپلود میده

و در کل شما هزینه ی اندکی ماهیانه پرداخت میکنید که اصلا قابل مقایسه نیست با ما

و بعضی از کشور ها مثل امریکا در بعضی ایالت ها اصلا رایگان هم داره میده

خب این از این موضوع

و اما موضوع کار شما

بله در ایران هم تهیه ۱۰۰ مگابیت به بالا وجود داره و هیچ ضعف زیر ساخت یا امکاناتی وجود نداره و همه چیز موجوده

این قوانین هستند که اجازه ی ارایه به کاربر خانگی رو نمیدن

وگرنه این شرکت ها از خداشون هست که سرعت بالاتر ارایه بدن و قیمت بیشتری بگیرن

خب سود داره براشون

اما فکر نکنم به کاربر خانگی بدن (‌ باید شرکت و یا پروانه کسب و یا ضمانت دولتی وجود داشته باشه )‌

بازم ۱۰۰ ٪ اطلاعی ندارم از قوانین جدید

باید برید خودتون بپرسید و از یک شرکتی تهیه کنید

موفق و موید باشید