نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: گرفتن اینترنت سرعت بالا در بستر وایرلس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : گرفتن اینترنت سرعت بالا در بستر وایرلس

دوستان واقعا ممنون از همتون به خاطر راهنمایی هاتون
    مثل اینکه اخر باید پهنای باند اختصاصی بگیرم ! سرورو نمی خوام فعلا ببرم دیتا سنتر بله شرکتی مثل اسیاتک اگه سایت پربازدید و مفیدی داشته باشی خودش به عنوان اسپانسر بهت سرور میده هر چقدر که نیاز داشته باشی ولی فعلا یک سری نیاز ها دارم و یک سری تست که نیازه سرورو با یه نت خوب run کنم که دنبالشم .
    فقط چندتا سئوال میمونه الان سرور هایی که در دیتا سنتره هستند بیشتر به یک پورت مرکزی 1 گیگ وصل هستند ومیشه گفت که میشه پهنای باند اختصاصی و همونطور که می دونید یک vps ایران با سرعت 100 مگابیت و رم 512 فضای 60 گیگ سی پی یو 2 هسته 60 هزار تومانه تازه send نامحدود و دانلود ماهیانه 1 ترا ! خیلی پهنای باند ارزان میشه .چرا ؟ بعد الان می تونند حالا چه اشتراکی چه اختصاصی هر سرعتی در قالب وایرلس به من بدند ولی با قیمت فضایی چرا اخه مشکلشون چیه من فکر میکردم تنها دلیلی که سرعت بالا نمی تونند بدند امکانات هستش اما الان با وایرلس میتونند بدند . بعد من اینو متوجه نشدم یکی مثلا تو کانادا نت 100 مگابیت خونگی داره اختصاصی هستش یا اشتراکی ؟ با فیبر نوری میگیرن ؟ اوناهم اشتراکی و اختصاصی دارند ؟
    یعنی هیچ راهی نیست من اینترنت پرسرعت بگیرم با قیمت مناسب ؟ اگه نیست که از صبانت اختصاصی بگیرم هم به خونه میده هم تعرفش از همه جا بهتره هم 5 ساله ازش adsl گرفتم . راضیم
    ویرایش توسط taba2000 : January 4th, 2016 در ساعت 16:16

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    456
    تشکر تشکر شده 
    312
    تشکر شده در
    219 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taba2000 نمایش پست ها
    دوستان واقعا ممنون از همتون به خاطر راهنمایی هاتون
    مثل اینکه اخر باید پهنای باند اختصاصی بگیرم ! سرورو نمی خوام فعلا ببرم دیتا سنتر بله شرکتی مثل اسیاتک اگه سایت پربازدید و مفیدی داشته باشی خودش به عنوان اسپانسر بهت سرور میده هر چقدر که نیاز داشته باشی ولی فعلا یک سری نیاز ها دارم و یک سری تست که نیازه سرورو با یه نت خوب run کنم که دنبالشم .
    فقط چندتا سئوال میمونه الان سرور هایی که در دیتا سنتره هستند بیشتر به یک پورت مرکزی 1 گیگ وصل هستند ومیشه گفت که میشه پهنای باند اختصاصی و همونطور که می دونید یک vps ایران با سرعت 100 مگابیت و رم 512 فضای 60 گیگ سی پی یو 2 هسته 60 هزار تومانه تازه send نامحدود و دانلود ماهیانه 1 ترا ! خیلی پهنای باند ارزان میشه .چرا ؟ بعد الان می تونند حالا چه اشتراکی چه اختصاصی هر سرعتی در قالب وایرلس به من بدند ولی با قیمت فضایی چرا اخه مشکلشون چیه من فکر میکردم تنها دلیلی که سرعت بالا نمی تونند بدند امکانات هستش اما الان با وایرلس میتونند بدند . بعد من اینو متوجه نشدم یکی مثلا تو کانادا نت 100 مگابیت خونگی داره اختصاصی هستش یا اشتراکی ؟ با فیبر نوری میگیرن ؟ اوناهم اشتراکی و اختصاصی دارند ؟
    یعنی هیچ راهی نیست من اینترنت پرسرعت بگیرم با قیمت مناسب ؟ اگه نیست که از صبانت اختصاصی بگیرم هم به خونه میده هم تعرفش از همه جا بهتره هم 5 ساله ازش adsl گرفتم . راضیم

بله
    دیتاسنتر های ایرانی میتونن سرور با پورت ۱ گیگابیت هم بدن
    یه جا هم که الان یادم نیست ولی دیدم که پورت ۱۰ گیگ هم داشتن
    درمورد پهنای باند و ... باید باهاشون صحبت کنید نامحدود هم میتونن ارایه بدن

درمورد خارج از ایران
    اینترنت اشتراکی و اختصاصی به این معنایی که ما داریم نیست

همه ی کاربرای خانگی در اروپا و امریکا میتونن با توجه به نیازشون ۱۰۰ مگابیت به بالا تهیه کنند و حتی در آمریکا در یک ایالت راه اندازی کردن که به هر مشترک خانگی اینترنت ۱ گیگابایتی بدن ( نه گیگابیت )

بدون مدارک و ... مثل ما که برای سرعت ۲ مگابیت به بالا ارایه میدیم

خب اونجا آمریکا است و ما ایرانیم
    و در اونجا چیزی به نام خرید ترافیک و ... بی معنیه
    نه پینگ دارن و نه قطعی و نه *****ینگ و دسته بندی سرعت مثل ما

همه چیز نامحدود (‌البته ۸۰ درصد کشورا ) بازم کشورهایی شبیه ما هستند

و درمورد اشتراکی بودن یا تقسیم بر ۸ کردن کدوم کشورا انجام میدن رو نمیدونم

ولی اینو میدونم که دسته بندی پایه ی ارایه اینترنت در خارج معمولا ۱۰۰ مگابیت به بالاست

مثل ۱ مگابیت خودمون

خب به هر حال اگه تقسیم بر ۸ هم بشه

سرعت دانلودو آپلودی بین ۱۲ - ۱۳ مگابایت به شما میده

که دقت داشته باشیم ‌( بدون *****ینگ و بدون افت و کاهش سرعت و بدون پینگ و بدون محدودیت حجمی ) هست

که خودش خیلیه ۱۲ مگابایت سرعت ثابت

حالا اگه ۱ گیگابیت تهیه کنید در خارج

۱۲۵ - ۱۵۰ مگابایت به شما سرعت دانلود و آپلود میده

و در کل شما هزینه ی اندکی ماهیانه پرداخت میکنید که اصلا قابل مقایسه نیست با ما

و بعضی از کشور ها مثل امریکا در بعضی ایالت ها اصلا رایگان هم داره میده

خب این از این موضوع

و اما موضوع کار شما

بله در ایران هم تهیه ۱۰۰ مگابیت به بالا وجود داره و هیچ ضعف زیر ساخت یا امکاناتی وجود نداره و همه چیز موجوده

این قوانین هستند که اجازه ی ارایه به کاربر خانگی رو نمیدن

وگرنه این شرکت ها از خداشون هست که سرعت بالاتر ارایه بدن و قیمت بیشتری بگیرن

خب سود داره براشون

اما فکر نکنم به کاربر خانگی بدن (‌ باید شرکت و یا پروانه کسب و یا ضمانت دولتی وجود داشته باشه )‌

بازم ۱۰۰ ٪ اطلاعی ندارم از قوانین جدید

باید برید خودتون بپرسید و از یک شرکتی تهیه کنید

موفق و موید باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Amy نمایش پست ها
    بله
    دیتاسنتر های ایرانی میتونن سرور با پورت ۱ گیگابیت هم بدن
    یه جا هم که الان یادم نیست ولی دیدم که پورت ۱۰ گیگ هم داشتن
    درمورد پهنای باند و ... باید باهاشون صحبت کنید نامحدود هم میتونن ارایه بدن

درمورد خارج از ایران
    اینترنت اشتراکی و اختصاصی به این معنایی که ما داریم نیست

همه ی کاربرای خانگی در اروپا و امریکا میتونن با توجه به نیازشون ۱۰۰ مگابیت به بالا تهیه کنند و حتی در آمریکا در یک ایالت راه اندازی کردن که به هر مشترک خانگی اینترنت ۱ گیگابایتی بدن ( نه گیگابیت )

بدون مدارک و ... مثل ما که برای سرعت ۲ مگابیت به بالا ارایه میدیم

خب اونجا آمریکا است و ما ایرانیم
    و در اونجا چیزی به نام خرید ترافیک و ... بی معنیه
    نه پینگ دارن و نه قطعی و نه *****ینگ و دسته بندی سرعت مثل ما

همه چیز نامحدود (‌البته ۸۰ درصد کشورا ) بازم کشورهایی شبیه ما هستند

و درمورد اشتراکی بودن یا تقسیم بر ۸ کردن کدوم کشورا انجام میدن رو نمیدونم

ولی اینو میدونم که دسته بندی پایه ی ارایه اینترنت در خارج معمولا ۱۰۰ مگابیت به بالاست

مثل ۱ مگابیت خودمون

خب به هر حال اگه تقسیم بر ۸ هم بشه

سرعت دانلودو آپلودی بین ۱۲ - ۱۳ مگابایت به شما میده

که دقت داشته باشیم ‌( بدون *****ینگ و بدون افت و کاهش سرعت و بدون پینگ و بدون محدودیت حجمی ) هست

که خودش خیلیه ۱۲ مگابایت سرعت ثابت

حالا اگه ۱ گیگابیت تهیه کنید در خارج

۱۲۵ - ۱۵۰ مگابایت به شما سرعت دانلود و آپلود میده

و در کل شما هزینه ی اندکی ماهیانه پرداخت میکنید که اصلا قابل مقایسه نیست با ما

و بعضی از کشور ها مثل امریکا در بعضی ایالت ها اصلا رایگان هم داره میده

خب این از این موضوع

و اما موضوع کار شما

بله در ایران هم تهیه ۱۰۰ مگابیت به بالا وجود داره و هیچ ضعف زیر ساخت یا امکاناتی وجود نداره و همه چیز موجوده

این قوانین هستند که اجازه ی ارایه به کاربر خانگی رو نمیدن

وگرنه این شرکت ها از خداشون هست که سرعت بالاتر ارایه بدن و قیمت بیشتری بگیرن

خب سود داره براشون

اما فکر نکنم به کاربر خانگی بدن (‌ باید شرکت و یا پروانه کسب و یا ضمانت دولتی وجود داشته باشه )‌

بازم ۱۰۰ ٪ اطلاعی ندارم از قوانین جدید

باید برید خودتون بپرسید و از یک شرکتی تهیه کنید

موفق و موید باشید
    ببخشید دوست عزیز ولی خیلی اطلاعاتی که به این بنده خدا میدی غلط داری میدی
    اگر می خوای کشوری رو مثال بزنی که اینترنت مفتی به مردمش میده کره جنوبی رو مثال بزن نه آمریکا.آمریکا یکی از کشورهاییه که پهنای باند رو خیلی گرون برای مردمش حساب می کنه
    از نظر سرعت هم باز کشور آمریکا رو مثال نزن چون 60% آمریکا وضعیت اینترنتشون خیلی خرابه

در مورد نحوه سرویس دهی هم الگوی مصرف اینترنت تو آمریکا با ایران خیلی تفاوت می کنه
    شما تو آمریکا دانلود که نداری بگی من حجم دانلود می خوام ( حق کپی رایت و این داستانا ) یا سیاست مصرف منصفانه واسم اعمال کنن
    اونجا دم در خونت یه فیبر داری که روی اون فیبر می تونی خیلی سرویس های اینترنتی رو دریافت کنی مثلا 5 دلار بدی اشتراک یه کانال رو بگیری برای 1 ماه تمام برنامه هاش رو روی فیبر خونت که وصل به تلویزیون بگیری
    یا موزیک گوش کنی نمیری موزیک دانلود کنی setupbox ای که استفاده می کنی می تونه یه اپلیکیشن مثل soundcloud یا spotify داشته باشه حق اشتراک بدی موزیک استریم گوش کنی
    برای وب گردی هم می تونی از همون نت استفاده کنی.
    بعد هم اینکه برای بستر سیار هم مثل ایران نیست بری ایرانسل 10 هزار تومنی بخری بندازی رو آیفون 2 میلیونی
    میری شرکتی مثل AT&T یه سیم کارت و با گوشی انتخاب می کنی contract برای با دو سال به وسیله پکیج سرویس های video , voice , text , Data هزینه رو طی1 یا 2 سال پرداخت می کنی.

اینکه اینجا امکانات نیست اتفاقا امکانات هست بهترین و به روزترین دیوایس ها هم هست ولی ما یه رگولاتور احمق داریم به نام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که مبنای کارش رو گذاشته رو فتوای چند نفر که هیچ سررشته ای از اینترنت ندارن و فتوا میدن " اینترنت بالای 2 مگ حرام است" یا "اینترنت 4G حرام است" بعد احمقانه تر از همه اینا اینه که نمی دونه چی رو به کی باید اختصاص بده بهترین کانال فرکانس 4G را که کانال 700 تا 800 مگاهرتز هست اختصاص داده به صدا و سیما و تلویزیون و رادیو.به خاطر همین خیلی سرویس های وایرلس به صورت indoor مشکل دارن

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    456
    تشکر تشکر شده 
    312
    تشکر شده در
    219 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط apajang نمایش پست ها
    ببخشید دوست عزیز ولی خیلی اطلاعاتی که به این بنده خدا میدی غلط داری میدی
    اگر می خوای کشوری رو مثال بزنی که اینترنت مفتی به مردمش میده کره جنوبی رو مثال بزن نه آمریکا.آمریکا یکی از کشورهاییه که پهنای باند رو خیلی گرون برای مردمش حساب می کنه
    از نظر سرعت هم باز کشور آمریکا رو مثال نزن چون 60% آمریکا وضعیت اینترنتشون خیلی خرابه

در مورد نحوه سرویس دهی هم الگوی مصرف اینترنت تو آمریکا با ایران خیلی تفاوت می کنه
    شما تو آمریکا دانلود که نداری بگی من حجم دانلود می خوام ( حق کپی رایت و این داستانا ) یا سیاست مصرف منصفانه واسم اعمال کنن
    اونجا دم در خونت یه فیبر داری که روی اون فیبر می تونی خیلی سرویس های اینترنتی رو دریافت کنی مثلا 5 دلار بدی اشتراک یه کانال رو بگیری برای 1 ماه تمام برنامه هاش رو روی فیبر خونت که وصل به تلویزیون بگیری
    یا موزیک گوش کنی نمیری موزیک دانلود کنی setupbox ای که استفاده می کنی می تونه یه اپلیکیشن مثل soundcloud یا spotify داشته باشه حق اشتراک بدی موزیک استریم گوش کنی
    برای وب گردی هم می تونی از همون نت استفاده کنی.
    بعد هم اینکه برای بستر سیار هم مثل ایران نیست بری ایرانسل 10 هزار تومنی بخری بندازی رو آیفون 2 میلیونی
    میری شرکتی مثل AT&T یه سیم کارت و با گوشی انتخاب می کنی contract برای با دو سال به وسیله پکیج سرویس های video , voice , text , Data هزینه رو طی1 یا 2 سال پرداخت می کنی.

اینکه اینجا امکانات نیست اتفاقا امکانات هست بهترین و به روزترین دیوایس ها هم هست ولی ما یه رگولاتور احمق داریم به نام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که مبنای کارش رو گذاشته رو فتوای چند نفر که هیچ سررشته ای از اینترنت ندارن و فتوا میدن " اینترنت بالای 2 مگ حرام است" یا "اینترنت 4G حرام است" بعد احمقانه تر از همه اینا اینه که نمی دونه چی رو به کی باید اختصاص بده بهترین کانال فرکانس 4G را که کانال 700 تا 800 مگاهرتز هست اختصاص داده به صدا و سیما و تلویزیون و رادیو.به خاطر همین خیلی سرویس های وایرلس به صورت indoor مشکل دارن
    دوست عزیزم منم نگفتم همه جای امریکا
    گفتم بعضی از ایالت ها
    درضمن مواردی که شما گفتی همه درست
    اما همیشه راه دور زدن وجود داره ، این حرفا برای مردم خودشون صدق میکنه
    ایرانی اگه کره ی مریخ هم باشه راهشو پیدا میکنه

و شما میخواستی فقط به مثال زدن من گیر بدید ؟ خب مثاله دیگ ( مثال یعنی اینکه فرض بگیریم ) نه این که 100 % واقعیت داره

این از این

بله با شما موافقم که سیاست گذاری های اشتباه و بی سوادی ها باعث این مشکلات شده

خب دیگه ، کاریشم نمیشه کرد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)