صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: گرفتن اینترنت سرعت بالا در بستر وایرلس

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض گرفتن اینترنت سرعت بالا در بستر وایرلس

با عرض سلام و احترام
    برای سرورم احتیاج به اینترنت 50 تا 100 مگابیت دارم همانطور که میدونید این امکان در قالب اینترنت های خطی adsl وجود نداره و در حال حاضر تا 16 مگابیت امکانات در ایران هستش .
    در قالب فیبرنوری هم که نمشه چون نه خطم فیبر نوری هستش نه میشه فیبر نوریش کرد اگرم بشه هزینه خیلی زیادی داره تازه بشه هم شرکتی که بخواد باهمچین سرعتی بده نیست.
    میمونه وایرلس الان بیشتر شرکت های اینترنتی پهنای باند اختصاصی بالای یک مگ رو با وایرلس ارائه میدن و هزینه تجهزایشم حدود 700 هزار تومانه و محدودیت سرعتی هم ندارن یعنی تا 200 مگ هم بخوای میدن (بعضی هاشون ) اما خب 200 مگ بهنای باند اختصاصی میشه ماهی 20 میلیون اما از اون جایی که پهنای باند اختصاصی نمی خوام و اینترنت اشتراکی می خوام قیمتش باید خیلی خیلی خیلی خیلی کمتره شاید با ترافیک 100 گیگ ماهی 200 هزارتومان شایدم کمتر اما مشکل اینجاس که شرکت اینترنتی پیدا نکردم که نت اشتراکی سرعت بالا رو در قالب همین وایرلس ارائه بده (میتونن بدنا سیاستشون نمیذاره)
    حال شما دوستان شرکتی جایی در تهران سراغ دارید که بده همچین سرویسی رو ، اینترنت سرعت بالا در قالب وایرلس یه چیز تو مایه های وایمکس مبین نت اما پیشرفته تر
    با تشکر
    ویرایش توسط taba2000 : December 30th, 2015 در ساعت 16:27

2. # ADS

عضو انجمن 007 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    545 پست

پیش فرض پاسخ : گرفتن اینترنت سرعت بالا در بستر وایرلس

س
    همچین چیزی پیدا نخواهید کرد چون شرکت های کوچک که اینقدر پهنای باندی میخوای ندارن حالا چه اشتراکی چه اختصاصی
    و شرکت های بزرگم خوب معلومه نمیان سرویسی شما مدنظرت هست رو با 200تومن بدن البته شایدم پیدا بشه ولی به نظر من خیلی خیلی بعیده و نشدنی هست.
    بعدشم قیمت برای 200مگ اختصاصی که گفتی بسیار کم هست برای قیمت صحیح به سایت مخابرات مراجعه کن
    ارادت

4. تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    16 پست

الان یعنی هیچ شرکتی کسی نمیشناسه که اینترنت اشتراکی 50 مگ با ترافیک مناسب و قیمت مناست در بستر وایرلس در تهران به من ارائه بده ؟
    از زیر ساخت چی میشه گرفت

عضو انجمن elementary آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    490 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taba2000 نمایش پست ها
    الان یعنی هیچ شرکتی کسی نمیشناسه که اینترنت اشتراکی 50 مگ با ترافیک مناسب و قیمت مناست در بستر وایرلس در تهران به من ارائه بده ؟
    از زیر ساخت چی میشه گرفت
    عزیز بالای 80 تا سرویس دهنده داخل تهران پهنای باند بالا ارائه میکنند !
    شما کجای تهران هستید ؟ من از پتیاک سرویس میگیرم 60 مگ نامحدود و شاتل 40 مگ هم بک اپ داریم لینک ها روی هم لود شدن و جمعا 100 مگ پهنای باند داریم

- - - Updated - - -

قیمت ها بسیار متفاوت هست باید با سرویس دهنده ها صحبت کنید
    البته عزیز در تمام isp ها استفاده از اینترنت برای مقاصد میزبانی وب ممنوع هست مگر درعقد قرارداد کامل که بعدا isp دبه نکنه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    16 پست

دوست خوبم من منطقه 5 هستم شهر زیبا
    شما از کجا گرفتی چه قیمتی ؟ در چه قالبی وایرلس یا فیبر نوری ؟
    ممنون میشم پاسخ بدی
    شاتل گفت به هر چند مگ بخوای نامحدود در قالب وایرلس میدیم اما پهنای باند اختصاصی که ماهی ..... تومان میشه ولی من اشتراکی میخوام با قیمت مناسب .

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

سلام

اشتراکی که نداریم دوست عزیز، شما باید حجمی بگیری

مثلا 10 مگ با 30 گیگ میشه ماهی 300 ت حدودا

چرا سرور رو نمیبری دیتاسنتر

عضو انجمن Zagrio.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    256 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taba2000 نمایش پست ها
    با عرض سلام و احترام
    برای سرورم احتیاج به اینترنت 50 تا 100 مگابیت دارم همانطور که میدونید این امکان در قالب اینترنت های خطی adsl وجود نداره و در حال حاضر تا 16 مگابیت امکانات در ایران هستش .
    در قالب فیبرنوری هم که نمشه چون نه خطم فیبر نوری هستش نه میشه فیبر نوریش کرد اگرم بشه هزینه خیلی زیادی داره تازه بشه هم شرکتی که بخواد باهمچین سرعتی بده نیست.
    میمونه وایرلس الان بیشتر شرکت های اینترنتی پهنای باند اختصاصی بالای یک مگ رو با وایرلس ارائه میدن و هزینه تجهزایشم حدود 700 هزار تومانه و محدودیت سرعتی هم ندارن یعنی تا 200 مگ هم بخوای میدن (بعضی هاشون ) اما خب 200 مگ بهنای باند اختصاصی میشه ماهی 20 میلیون اما از اون جایی که پهنای باند اختصاصی نمی خوام و اینترنت اشتراکی می خوام قیمتش باید خیلی خیلی خیلی خیلی کمتره شاید با ترافیک 100 گیگ ماهی 200 هزارتومان شایدم کمتر اما مشکل اینجاس که شرکت اینترنتی پیدا نکردم که نت اشتراکی سرعت بالا رو در قالب همین وایرلس ارائه بده (میتونن بدنا سیاستشون نمیذاره)
    حال شما دوستان شرکتی جایی در تهران سراغ دارید که بده همچین سرویسی رو ، اینترنت سرعت بالا در قالب وایرلس یه چیز تو مایه های وایمکس مبین نت اما پیشرفته تر
    با تشکر
    سلام

از رسانه آوابرید استعلام بگیرید.

قبلا شنیدم سرویس سرعت بالا (تا مقدار پستیبانی لینک شما) بصورت حجمی ارائه می دهند.

با سپاس
    بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
    تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    16 پست

عزیز این سرویسی که شما میگی برای Adsl هستش و حجمی بودن هیچ ربطی به اشتراکی که من گفتم نداره منظور از اشتراکی پهنای هستش و اینه که پهنای باند اختصاصی نباشه ، میشه مثل همین سرویس های معمولی که شما از شرکت ها میگیری و پهنای باند اشتراکی هستش . بعد از سرعت 2 مگابیت به بالا دیگه هر 10 مگ اشتراکی حدود 10 هزار تومان اضافه میشه و هرچی این مقدار بالاتر بره ارزان تر میشه و شرکت های اینترنتی روی ترافیک مانور میدن شما الان مثلا 2 مگ با 12 مگ صبانت یا شرکت های دیگه رو مقایسه کن 10 تومان فرقشه .اما از اون جایی که اینترنت با سرعت مثلا 50 مگ رو نمیشه از طریق adsl درایران انتقال داد و امکانات فیبر نوری نیست از طریق وایرلس ارائه میدن حالا من دنبال شرکتی میگردم پهنای باند اشتراکی رو با سرعت بالا در قالب وایرلس ارائه بده حالا شما اگه می تونید کمک کنید راهنمایی کنید .ممنون

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    456
    تشکر تشکر شده 
    312
    تشکر شده در
    219 پست

با سلام

شرکت مبین نت تا 50 مگابیت اینترنت اختصاصی ارائه میدهد mobinnet.ir

و همچنین شرکت گستر صبا تا 5 مگابیت اینترنت اختصاصی ارائه میدهد adsltehran.com

و همچنین شرکت برلیان نت تا 10 مگابیت اینترنت اختصاصی ارائه میدهد bereliannet.net

و همچنین شرکت آسمان آبی به صورت توافقی اینترنت اختصاصی ارائه میدهد blueskyco.ir

و همچنین شرکت کال ویت می به صورت توافقی اینترنت اختصاصی ارائه میدهد callwithme.ir

و همچنین شرکت پردیس هم از اینترنت اختصاصی ارائه میدهد pardis.ir

و همچنین شرکت الکام اینترنت اختصاصی تا 5 مگابیت ارائه میدهد elecomsys.com

به طور کلی شرکت های زیادی هستند که اینترنت اختصاصی با پهنای باند اختصاصی در بستر وایرلس ارائه میدهند

شما میتونید به اندازه ی نیازتون تهیه کنید

پیشنهاد من ( مبین نت و کال ویت می ) هست

موفق باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    16 پست

عزیز مشکل دقیقا همینجاست من پهنای باند اختصاصی نمی خوام اشتراکی با سرعت بالا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)