-
September 9th, 2010, 17:18
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2010 17:18
# ADS
-
September 9th, 2010, 20:19
عضو دائم
پاسخ : هک شدم دو تا دومینم
سلام
براي مثال در آدرس
Web Hosting Iran
ليست هاستينگ هاي ايراني كه بيشترين تعداد سايت رو ميزباني مي كنند به ترتيب ليست شده.
من خودم با يكي از هاستينگ هاي بالا كار مي كنم (روي هاستشون هستم !)، واقعا پشتيباني عالي رو ارائه ميدن..تيكت مي زنم نيم ساعت بعد جواب درست و حسابي مي دند
روي هاستينگ هاي قبلي كه بودم مثلا مي خواستم از يك امكان كه معمولا روي سرور به صورت پيش فرض غير فعال هست استفاده كنم ، تيكت ميزدم مي گفتند امكان پذير نيست ، اما جايي كه الان هستم مثلا در جواب مي گند در دستور كار قرار گرفت ولي سرور بايد ريبوت بشه كه چند دقيقه اي ممكنه سرور داون بشه پس در فلان تاريخ و ساعت كه بهتره ريبوت مي ديم...
در مورد سخت افزار مورد نياز ، شما بفرماييد براي شروع چند دومين رو ميخوايد هسات كنيد،حدث مي زنيد چه قدر فضا لازم داريد(فضا خيلي مهم نيست) ، چقدر پهناي باند و از اين قبيل
براي سايت هاي دولتي بايد روي سرور ايران باشيد هم لود نسبتا بهتر و هم اينكه طبق بيانيه اي كه دادند سايت هاي دولتي كه خارج ميزباني بشند چيلتر مي شند.
در مورد سرور دوستان سرور فروش اطلاعات بيشتري دارند شما برآورد كنيد دقيقا نيازتون چي هست تا بتونند مشخصات سرور مطلوب كارتون رو بدند.
سپاس
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2010, 21:10
دوستان واقعا چه نكات كاملي رو ميزنيد
حقيقتا نميدونم چي بگم ولي واقعا كارتون درسته ......
-----------------------------------------------------------------------------
درخواست رسیلر ارزون بسیار با کیفیت
-
-
September 9th, 2010, 22:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hello
سلام
براي مثال در آدرس
web hosting iran
ليست هاستينگ هاي ايراني كه بيشترين تعداد سايت رو ميزباني مي كنند به ترتيب ليست شده.
من خودم با يكي از هاستينگ هاي بالا كار مي كنم (روي هاستشون هستم !)، واقعا پشتيباني عالي رو ارائه ميدن..تيكت مي زنم نيم ساعت بعد جواب درست و حسابي مي دند
روي هاستينگ هاي قبلي كه بودم مثلا مي خواستم از يك امكان كه معمولا روي سرور به صورت پيش فرض غير فعال هست استفاده كنم ، تيكت ميزدم مي گفتند امكان پذير نيست ، اما جايي كه الان هستم مثلا در جواب مي گند در دستور كار قرار گرفت ولي سرور بايد ريبوت بشه كه چند دقيقه اي ممكنه سرور داون بشه پس در فلان تاريخ و ساعت كه بهتره ريبوت مي ديم...
در مورد سخت افزار مورد نياز ، شما بفرماييد براي شروع چند دومين رو ميخوايد هسات كنيد،حدث مي زنيد چه قدر فضا لازم داريد(فضا خيلي مهم نيست) ، چقدر پهناي باند و از اين قبيل
براي سايت هاي دولتي بايد روي سرور ايران باشيد هم لود نسبتا بهتر و هم اينكه طبق بيانيه اي كه دادند سايت هاي دولتي كه خارج ميزباني بشند چيلتر مي شند.
در مورد سرور دوستان سرور فروش اطلاعات بيشتري دارند شما برآورد كنيد دقيقا نيازتون چي هست تا بتونند مشخصات سرور مطلوب كارتون رو بدند.
سپاس
شما دوبار جواب دادید کامل و عالی ممنونم.
برای شروع کار:
برای حدودا 50 تا دومین هاست میخوایم.
فکر میکنم برای هر دومین حدودا 30-40 مگ کافی باشه (چون دانلود/آپلود خاصی نداریم فقط معرفی اشخاص و حرفه شون هست. میشه 4تا دونه عکس و مطلب).
پهنای باند به تعداد ویزیتور مربوط میشه قراره روی seoی اینا بطور حرفه ای کار بشه (به مرور ویزیتورها اضافه میشن).
سرور ایران باشه مشکلی نیست. امن باشه ایران باشه!
-
-
September 9th, 2010, 23:28
سلام
هر جا هاست میگیرید اول یک shell آپلود کنید ببینید دسترسی راحت به یوزرهای دیگه میتونید پیدا کنید یا نه و مطمئن بشید امن هست یا نه
config ها هم کد بشه بهتره
-
-
September 9th, 2010, 23:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
msitman
شما دوبار جواب دادید کامل و عالی ممنونم.
برای شروع کار:
برای حدودا 50 تا دومین هاست میخوایم.
فکر میکنم برای هر دومین حدودا 30-40 مگ کافی باشه (چون دانلود/آپلود خاصی نداریم فقط معرفی اشخاص و حرفه شون هست. میشه 4تا دونه عکس و مطلب).
پهنای باند به تعداد ویزیتور مربوط میشه قراره روی seoی اینا بطور حرفه ای کار بشه (به مرور ویزیتورها اضافه میشن).
سرور ایران باشه مشکلی نیست. امن باشه ایران باشه!
خواهش مي كنم.
براي 50 تا سايت يك سرور مجازي قوي هم فكر مي كنم كفايت بكنه.
چون بازديد زيادي كه نداريد و سايت دانلود هم كه نيست بخواد خيلي مصرف داشته باشه...عموما سايت هاي اينجوري هم بازديد آنچناني ندارند...افراد آنلاين زيادي ندارند مگر در موارد خاص
نظر من اينه كه يك وي پي اس با 20 الي 30 گيگ هارد و رمي حدود 1 گيگ بايد كافي باشه.البته باز هم دوستان سرور فروش در اين مورد بهتر ميتوند نظر بدند ، شما هر وقت تصميم گرفتيد در بخش درخواست سرور تاپيك بديد و شرايط رو بگيد و آفر هاي دوستان رو مقايسه كنيد.
تاپيك "قبل از خريد سرور مجازي بخوانيد" رو كه vpspersia عزيز نوشتند هم بخونيد و از جايي بگيريد كه مجازي ساز با منابع اختصاصي بهتون بده.
بعدا اگر ظرفيت وي پي اس براي كارتون مناسب نبود مي تونيد رم رو ارتقا بديد يا اگر خيلي بيشتر گرفت مي تونيد يك سرور اختصاصي بگيريد.
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2010, 01:31
سلام.
دوست عزیز پرشین اشاره کردند که کانفیگ رو کد کنید. یکی از چیزایی که میخواستم بگم در پست دومم همین بود که یاد رفت :دی
حتما این کار رو بکنید چون میشه گفت با این کار میتونید 80% هک شدن رو جلوشو بگیرید! 20% بقیه هم از طریق خود باگ های سی ام اس هست (که البته فکر کنم با کانفیگی که یه کد درست حسابی شده باشه پدر هکر در میاد:دی)
من خودم الآن روی سرورم سایت های خودمو کانفیگ هاشو کد کردم. یه Encoder هست که من خودم با هیچ Decoderi که تو نت پیدا کردم نتونستم کدشو باز کنم و نال کنم. اگه خواستید بگید تا آپلود کنم قرار بدم. فردا
-
-
September 10th, 2010, 01:52
عضو جدید
حتما این لطف رو بکنید ممنون میشم.
چون من خودم هم zend هم base64 و یه چیز دیگه (cube داشت) رو تونستم (با نرم افزار) دیکد کنم
-
-
September 10th, 2010, 02:02
-
-
September 10th, 2010, 07:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
پیوست شد.
دوستان من 2 3 تا دیکودر داشتم (البته نسبتا قدیمی) روش تست کردم دیکودش نکرد! دوستان نالر ها نیان بگن کی گفت حرف مفت بزنی ها
چیزی که خودم استفاده کردم رو میذارم شاید به درد کس دیگه هم بخوره

شب خوش.
پ ن: برین بخوابین دیگه

ا

نميخوام ضد حال بزنم ها ! ولي اين با base64 و پيچوندن متغير ها كار مي كنه ،حتي دستي هم ميشه null كرد !شما ته اسمش يك decoder بزن و دانلود كن ،هر برنامه كد شدش رو تو چند ثانيه با دقت خيلي خيلي بالا ديكود ميكنه !مثل ioncube من نديدم بتونه با دقت بالا ديكد كنه هميشه يك سري اشتباهات داشته!
حالا يك سوال :كد كردن config چه كمكي مي كني ؟ اگر ديكد هم نشه طرف وقتي اكسس داره كه روي فايلي مثل config بياد و write/edit كنه ديگه چه فايده داره!؟
در اكثرا مواقع كه از بيخ و بن سرور رو ميزنن معمولا يك كوچلو كد مي زنن و تمام فايل هاي config رو پاك و كد خودشون رو كه همون صفحه هك باشه داخلش مي ذارن...
اينجوري تمام آدرس هاي سايت با اون صفحه مياد بالا
اگر هم config نداشته باشه سايتي ميرن سراغ index يا موارد مشابه !
حالا يك راه خوب اينه كه فايل config رو rename كنيم و يك كانفينگ جعلي بسازي و اميدوارم باشيم هكر عزيز يكي سايت ها رو تست نكنه تا صفحه خوشگل هكش رو ببينه وگرنه اينم بيفايدست !
امنيت رو بايد از بيخ و بن تامين كنيم و اين راهها فقط دلداري دهنده هستند.
---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------
غلط املايي :يكي = يكي يكي .
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید