نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: اصلی ترین عامل نابسامانی بازار وب ایران

رأی دهندگان
49. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • مشتری های دنبال قیمت پایین تر

4 8.16%
  • ورود اشخاص زیر 18سال به این صنعت

13 26.53%
  • تخریب اشخاص و گروه ها توسط همدیگر برای درامد بیشتر

5 10.20%
  • کناره ***ی افراد با تجربه و وبمستران با سابقه و حرفه ای و ورود ان ها به بخش های دیگر

1 2.04%
  • ورود اشخاص غیرحرفه ای و بی تجربه یا قیمت های غیرمعقول

20 40.82%
  • اشباع شدن این صنعت در ایران

6 12.24%
صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 82

موضوع: به نظر شما اصلی ترین دلیل نابسامانی بازار وب ایران چیست؟

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

پیش فرض پاسخ : به نظر شما اصلی ترین دلیل نابسامانی بازار وب ایران چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    مشکل کم سوادی نوجوانان نیست! این نسل جدید برخی هاشون از ما 30 - 40 ساله ها هم بیشتر حالیشونه! اما مشکلشون چیه؟ مشکلشون اینه که به پول بستنی راضین! نه اجاره خانه میدن، نه قسط میدن! نه مانتو برای همسرشون می خرن! مشکلی اصلی اینه که درکی از هزینه های زندگی ندارند!
    صحبت شما را تایید میکنم.

همین افراد باعث شده اند که قیمت های ما گران به حساب بیاد و خیلی هاا شاکی باشند.

2. # ADS

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    صحبت شما را تایید میکنم.

همین افراد باعث شده اند که قیمت های ما گران به حساب بیاد و خیلی هاا شاکی باشند.
    البته نبود صنف مشخص هم بی ربط نیست

این بازار وب اصلا یا افراطی شده یا تفریط

یکی ده هزارتومان بابت طراحی میگیرد یکی 5 میلیون تومان

مشتری سواد تشخیص ندارد و.......

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

دوست گرامی :

اینکه شما توقع داشته باشی همه به معیار شما کار کنند اشتباه است.
    بازار رقابتی است ... همون طور که خیلی ها مفت می دند ، خودم دیدم خیلی ها هم تیغ می زنند طرف اطلاع نداره ازش ماهی 600000 بابت 500 مگ هاست می گیرند.
    همه اینها از کمبود اطلاعات است ، اینکه حکومت بیاد با انحصار مشکل کسادی بازار رو حل کنه (مثل کاری که در خودرو دارند 30 سال انجام می دند) مضراتش از وضیعت فعلی بیشتر است.
    ببینید اون کسی که دنیال قیمت پایین است و جذب طراحی وب 50 تومانی یا هاست 10 تومانی میشه اصلا ارزش اینو نداره که شما خودت رو ناراحت کنی ...
    نمونه انحصار الان در isp ها مشاهده میشه ، الان isp ها ترافیک اینترنت رو هر گیگ 760 می خرند چیزی در حدود 3000 - 4000 تومان می فروشند ، ایا با این گرونی شما از کیفیت اینترنت راضی هستید ؟
    اغلب ما راضی نیستیم ، چرا ؟ چون با اینکه چند برابر می فروشند باز هم کم فروشی هم می کنند .. چرا ؟ چون pap ها به چند شرکت (4 - 5) منحصر شدند.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    116
    تشکر شده در
    102 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ! Omid StaR ! نمایش پست ها
    عرض ادب

قبلا از نظر سنجی پیشنهاد میکنم
    تاپیک زیر رو مطالعه کنید

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...496&highlight=

در این تاپیک
    لطفا نظرات خودتان را بی حاشیه
    و توهین
    و نام بردن از شخص یا اشخاصی
    یا هرمطلبی که با قوانین مغایرت داشته باشد
    عنوان کنید

لطفا درمورد نظری که دادید حتما توضیحات هم بدهید

به نظر بنده تمام موارد قرار داده شده دخیل هستند
    به نظر شما کدام دلیل نقش بیشتری را داشته؟
    عمده مساله این قضیه مربو.ط به سرویس دهنده های کم سن که احساس مسئولیت ندارند بر میگرده(تابستونا سایت های هاستینگ زیاد میشه)
    2- اعتباری که با پول خریداری میشه (پارتی بازی)
    3- انصافا قیمت ها داره زیادی زیاد میشه! قیمت دلار و پهنای باند ایران سر به فلک میزنه
    4-
    تخریب اشخاص و گروه ها توسط همدیگر برای درامد بیشتر مه فکر کنم 99% در ایران این اتفاق فقط میافته
    5 و آخرین مسائله وارد شدن افراد عیر متخصص می باشد(کسی که روی کامپیوتر خونگیش محازی ساز نصب میکنه بعد یک دفعه میگه خوب دیگه بریم هاستینگ شیم

عضو انجمن om!d-D آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    731
    تشکر تشکر شده 
    464
    تشکر شده در
    360 پست

دوستان اوضاع خیلی خرابتر از این حرفاست.شما میدونید که توی این برنامه های آندروید و تبلیغات زده معرفی کسب و کار توش یه گزینه هاش اینه که شما برو هاستینگ کار کن میتونی با خرید یک نمایندگی به درامد حداقل یک میلیون در ماه برسی....بعله...من اواخر تابستون مشتری داشتم زنگ زد شاید خداشاهده صداش شبیه یه ادم ۱۰ ساله هم نبود نمیتونست حرف بزنه میگفت نمایندگی هاست میخوام هاستینگ بزنم از من مقاله اموزشی میخواست.باهاش صحبت کردم دیدم به همین موضوعا ربط داره...اون وقت فهمیدید چرا هاست هزار تومانی ارائه میشه؟

کلا فرایند این قضیه یه چیزی شبیه به اینه:
    یه شخص کم سن و سال یا جوان و سن بالاتر میاد به هدف کسب درامد راحت و سود بالا توی کار هاستینگ (این فرد هیچ سابقه و تخصصی نداره فقط قصدش کسب پوله) --> مرحله بعد قیمت ها شکسته میشن میان اینجا آفر میدن مفت ازشون میخرن --> هاستینگای دیگه که با سابقه هم هستند مشتری ندارند --> درنتیجه باز هم مجبور به شکستن قیمت و قاپیدن مستری میشن.

همیشه هم نمیشه گفت تخصص ندارن میان سمت یه کاری،ممکنه طرف تخصصی نداشته باسه اما پولشو میده یه متخصص واسش کار کنه.من شرکتای بزرگی رو میشناسم مه تو همین هاستینگ هستند و تخصص چندان ندارند اما چند نفر رو استخدام کردن و به بهترین نحو سرویس میدن(معدود)

دوستان مشکل همه ارتباط با وضعیت جامعه داره.جوونا بیکارن کار نیست،درس میخونیم میایم بیرون انتظارات بالا میره.
    متاسفانه پول تو جیب مردم نیست....همه جا همینطوره...پول که تو جیب ملت نباشه هر کار کنی ارزونی بهتر جواب میده...حداقل اکثر اوقات همین صدق میکنه...مردم گناهی ندارند.

شما هم استارتر عزیز باید با این موضوع کنار بیایید،کسی که طرح ده هزار تومانی میخاد شمام اندازه ده تومان بهش کار بده.اگه فهمید
    اگه طرف هم خرج کن باسه کار خوب بهش بده پول خوبم بگیر، حلال حلال...
    :o
    R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
    تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط om!d-D نمایش پست ها
    دوستان اوضاع خیلی خرابتر از این حرفاست.شما میدونید که توی این برنامه های آندروید و تبلیغات زده معرفی کسب و کار توش یه گزینه هاش اینه که شما برو هاستینگ کار کن میتونی با خرید یک نمایندگی به درامد حداقل یک میلیون در ماه برسی....بعله...من اواخر تابستون مشتری داشتم زنگ زد شاید خداشاهده صداش شبیه یه ادم ۱۰ ساله هم نبود نمیتونست حرف بزنه میگفت نمایندگی هاست میخوام هاستینگ بزنم از من مقاله اموزشی میخواست.باهاش صحبت کردم دیدم به همین موضوعا ربط داره...اون وقت فهمیدید چرا هاست هزار تومانی ارائه میشه؟

یه شخص کم سن و سال یا جوان و سن بالاتر میاد به هدف کسب درامد راحت و سود بالا توی کار هاستینگ (این فرد هیچ سابقه و تخصصی نداره فقط قصدش کسب پوله) --> مرحله بعد قیمت ها شکسته میشن میان اینجا آفر میدن مفت ازشون میخرن --> هاستینگای دیگه که با سابقه هم هستند مشتری ندارند --> درنتیجه باز هم مجبور به شکستن قیمت و قاپیدن مستری میشن.

همیشه هم نمیشه گفت تخصص ندارن میان سمت یه کاری،ممکنه طرف تخصصی نداشته باسه اما پولشو میده یه متخصص واسش کار کنه.من شرکتای بزرگی رو میشناسم مه تو همین هاستینگ هستند و تخصص چندان ندارند اما چند نفر رو استخدام کردن و به بهترین نحو سرویس میدن(معدود)

دوستان مشکل همه ارتباط با وضعیت جامعه داره.جوونا بیکارن کار نیست،درس میخونیم میایم بیرون انتظارات بالا میره.
    متاسفانه پول تو جیب مردم نیست....همه جا همینطوره...پول که تو جیب ملت نباشه هر کار کنی ارزونی بهتر جواب میده...حداقل اکثر اوقات همین صدق میکنه...مردم گناهی ندارند.

شما هم استارتر عزیز باید با این موضوع کنار بیایید،کسی که طرح ده هزار تومانی میخاد شمام اندازه ده تومان بهش کار بده.اگه فهمید
    اصلا این کار مگه احتیاج به تخصص داره؟ طرف دارن ریسلر می گیره و تمام! همه زحمت پشتیبانی با شرکت اصلی هست و مشکلی هم باشه تیکت مشتری رو ارجاع میده به بالا دستی تا حل بشه! بدون نیاز به هیچ تخصصی!

دلیل اصلی اینکه ما در شیوا هاست بطور کلی نمایندگی دادن رو بی خیال شدیم همینه! چون یک بچه ریسلر می گرفت! 100 مشتری که خود ما در به درشون بودیم رو با قیمت مفت جمع می کرد! و پشتیبانی این 100 تا مشتری مفت بخر و اکثرا نادان رو می انداخت گردن ما! و فکر می کرد با یک ریسلر گرفتن هم مالک شیوا هاست شده! چی گیر ما می آمد؟ یک هزینه ناچیز ریسلری که اصلا صرف نمی کرد! لذا بطور کل ریسلر ها کنسل کردیم.

چند بار هم چند جا مطرح کردم تا زمانی که هاستینگ ها ریسلرها و مستر ریسلر های مفت و نامحدود ارائه بدن این مشکل ادامه دار هست. باید به جای ریسلر از affiliate استفاده کنید و پورسانت به بازاریاب بدهید ولی مشتری به قیمت خودتون جنش رو بخره!

دوست ما در این انجمن آقای علیگلی کار خوبی دیدم کرده و در سایتش تا 75% پورسانت بازاریاب گذاشته! می تونه راهکاری باشه برای خودش.

8. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط om!d-D نمایش پست ها

امیدجان یکبار در این مورد صحبت کردم

مثل این میمونه شما بری کبابی محل

هزارتومن بدی بگی اندازه هزارتومن به من کباب بده. میشه؟؟؟؟

نه عزیز - من 2 بار گفتم بازهم میگم 9 ماهه دارم از جیب میخورم
    فقط به خاطر این شرایط

حاضر نیستم برم برای یک مشت سرمایه دار بازاری بی ادب
    که به کارشناسا به چشم حمال نگاه میکنند کار کنم
    یا با حقوق بخور نمیری که پول یکماه سیگار منم نمیشه کار کنم

نمیتونم تو بازاری ام کار کنم که رقیب من
    سن پسر من باشه

موفق باشید

10. تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

در بازاری برهم‌ریخته
    موفق بودن هنر است
    وگرنه بازار آماده ، مشتری حاضر‌با‌حساب پر پول
    هیچ کجای‌دنیا وجود نداره
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

12. تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    در بازاری برهم‌ریخته
    موفق بودن هنر است
    وگرنه بازار آماده ، مشتری حاضر‌با‌حساب پر پول
    هیچ کجای‌دنیا وجود نداره

قربان
    وقتی موفق بودن هنر است
    که رقابت باشد
    نه اشفتگی
    برای موفق بودن در این بازار
    باید *** بود یا حق بقیه رو خورد

یا مثل من دست از کار کشید و یه گوشه خندید !

جسارت نباشد بلانسبت همکاران
    اما حقیقت است که دارید میبینید
    هرکی درست کار میکند بعد چندماه مجبور است برود
    ویرایش توسط Ramin : December 2nd, 2015 در ساعت 17:55 دلیل: حذف نقل قول پست حذف شده

عضو دائم vahab00 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,983
    تشکر تشکر شده 
    4,046
    تشکر شده در
    1,978 پست

آقا امید من با دوستان در برخی موارد موافقم
    البته قصد جسارت ندارم اما قبلا هم تاپیک های نارضایتی زدید
    به نظر من اگر کل ایران هم طراح وب باشن باز برای همشون مشتری وجود خواهد داشت
    به نظر من بهتره به جای گلایه که چرا ی بچه اومده و... بیایم مشکل رو از خودمون شروع کنیم
    اینکه چرا من باید کاری کنم که یه بچه 15 ساله بتونه کارم رو نقد کنه ؟
    اصلا چرا من باید خودم رو در سطح اون بچه بدونم
    البته من اشخاصی رو میشناسم که الان حدود 3-4 ساله تو نت ایران فعالیت میکنن و واقعا با سن کمشون از خیلی ها که سن بالایی دارن باسواد ترن
    به هر حال من معتقدم شخصیت هر شخص رو خودش میسازه
    من هرگز با مشتریانم بد صحبت نمیکنم و یا اینکه باکسی گرم نمیشم اما این دلیل برخشکی من نیست
    البته من هرگز کسی رو قضاوت نمیکنم اما معتقدم گاهی ریشه همه مشکلات در خودمونه و اگر خودمون رو اصلاح کنیم مطمئنا همه چیز حل میشه
    برای اصلاح یک جامعه بزرگ باید از خودمون شروع کنیم...
    به هر حال قصد هیچگونه بی احترامی نداشتم بزرگوار و امیدوارم از حرف هام برداشت بد نکنید
    فقط من باب دوستی عرض کردم
    موفق باشید

- - - Updated - - -

امید جان یه چیز دیگه هم هست
    شما فرمودید قصد تغییر شغل دارم :
    اول ی چیزی بگم : امید جان من قصد تغییر شغل ندارم و عاشق کارم هستم
    فکر کنم منظورت اون کار فروشگاه هست که گفتم دوست دارم فروشگاه داری رو تجربه کنم اما بر این نیست که بخوام شغلم عوض کنم

اما در مورد بازار که فرمودید فقط تو یه جمله عرض میکنم :
    مشکل بازار ما بچه های زیر 15 سال نیستند چون اون ها هم باید از جایی شروع کنند و من خیلی دوست دارم که به این دست آموزش بدم (زیاد از این کارها میکنم) مشکل ما اینه که بعضی ها فکر میکنند این بچه ها دارن کارشون رو ازشون میگیرند . همین
    اما به نظرم اشتباهه
    اگه این کوچولو ها کلاه برداری هم کنند نهایت یکی دو تاتا یا صدتا یا اصلا هزار تا مشتری میگیرن پولشون میخورن میرن . اما اون مشتریا که باقی هستند . برای اینکه کارشون انجام بشه باز باید بیان پیش من و شما
    و آخرین مورد هم به نظرم حسادت هست
    اینکه متاسفانه چشم نداریم موفقیت هم دیگه رو ببینیم و همین باعث میشه که به جای اینکه به کارمون بپردازیم فقط به فکر ضربه به رقیبامون باشیم
    همین
    ویرایش توسط vahab00 : December 2nd, 2015 در ساعت 18:05
    ارائه و طراحی انواع قالب های whmcs و وردپرس
    دکمه تشکر خراب شده آیا ؟
    ظرفی که پر است، کم صداست...

15. تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)