دوستان اوضاع خیلی خرابتر از این حرفاست.شما میدونید که توی این برنامه های آندروید و تبلیغات زده معرفی کسب و کار توش یه گزینه هاش اینه که شما برو هاستینگ کار کن میتونی با خرید یک نمایندگی به درامد حداقل یک میلیون در ماه برسی....بعله...من اواخر تابستون مشتری داشتم زنگ زد شاید خداشاهده صداش شبیه یه ادم ۱۰ ساله هم نبود نمیتونست حرف بزنه میگفت نمایندگی هاست میخوام هاستینگ بزنم از من مقاله اموزشی میخواست.باهاش صحبت کردم دیدم به همین موضوعا ربط داره...اون وقت فهمیدید چرا هاست هزار تومانی ارائه میشه؟
کلا فرایند این قضیه یه چیزی شبیه به اینه:
یه شخص کم سن و سال یا جوان و سن بالاتر میاد به هدف کسب درامد راحت و سود بالا توی کار هاستینگ (این فرد هیچ سابقه و تخصصی نداره فقط قصدش کسب پوله) --> مرحله بعد قیمت ها شکسته میشن میان اینجا آفر میدن مفت ازشون میخرن --> هاستینگای دیگه که با سابقه هم هستند مشتری ندارند --> درنتیجه باز هم مجبور به شکستن قیمت و قاپیدن مستری میشن.
همیشه هم نمیشه گفت تخصص ندارن میان سمت یه کاری،ممکنه طرف تخصصی نداشته باسه اما پولشو میده یه متخصص واسش کار کنه.من شرکتای بزرگی رو میشناسم مه تو همین هاستینگ هستند و تخصص چندان ندارند اما چند نفر رو استخدام کردن و به بهترین نحو سرویس میدن(معدود)
دوستان مشکل همه ارتباط با وضعیت جامعه داره.جوونا بیکارن کار نیست،درس میخونیم میایم بیرون انتظارات بالا میره.
متاسفانه پول تو جیب مردم نیست....همه جا همینطوره...پول که تو جیب ملت نباشه هر کار کنی ارزونی بهتر جواب میده...حداقل اکثر اوقات همین صدق میکنه...مردم گناهی ندارند.
شما هم استارتر عزیز باید با این موضوع کنار بیایید،کسی که طرح ده هزار تومانی میخاد شمام اندازه ده تومان بهش کار بده.اگه فهمید
اگه طرف هم خرج کن باسه کار خوب بهش بده پول خوبم بگیر، حلال حلال...
:o