اولا ک شما صورت مسئله رو از ریر ۱۸ سال ب زیر ۱۵ سال تغییر دادید ، در ثانیه یک فرد ۱۴ ~ ۱۵ ساله باید بره مدرسه و نه اینکه کار کنه ...
من با کار کردن نو جوانان مشکلی ندارم ، اما در بحث طراحی وب ، این افراد تازه بالغ شده میخوان یک شبه پولدار شن ، برای همین هم میشن د-زد قالب سایت های دیگه ، اینطوری شاید تا یک مدت درامد نصفه نیمه ای داشته باشن ولی آینده ای ندارن ، پس بهتره الان ک تو سن پایین هستن برن درسشون رو بخونن ، برن دانشگاه ، فارغ التحصیل شن بعد ب فکر طراح شدن و ایده دادن باشن .
آدما معمولا فک میکنن همه مثل خودشون فک میکنن ، در صورتیکه اینطوری نیست ، یک فرد نوجوان ک تازه میخواد شروع ب کار کنه ، با افرادی ک حداقل دو برابر این فرد سن دارن و سالها درس این رشته رو خوندن و کلی تجربه کاری تحت کپی رایت شرکت های مختلف دارن ، اصلا قابل مقایسه نیستن ک بخوان با هم مقایسه شن یا اینکه احیانا مشتری های همو کم و زیاد کنن .
هیچ وقت یک کار پدر و مادر دارو نمیدن یک نوجوان ۱۴ ~ ۱۵ ساله طراحی کنه .
شما در متن تون گفتید کوچولو ها ولی من از واژه نوجوان استفاده کردم ، نظر شما محترم ه ، ولی دوست عزیز کوچک خطاب کردن این افراد اصلا کار صحیحی نیست .
این افراد فقط در شرایطی هستن ، ک با توجه ب اوضاع اقتصادی مملکت راه خودشون رو گم کردن و علت اینکه ب سمت اینتر نت گرایش پیدا میکنن ، اینه ک زیر سن قانونی هستن و هیچ جا بهشون کار نمیده .
فرار از درس خوندن و اومدن ب سمت کار ، آینده این افراد رو در مملکت مدرک گرای ما نابود میکنه ، علت اینی ک من نظرم همیشه رو تحصیل برای این افراد هست ، اینه ک آینده بهتری داشته باشند و در جا نزنن و پیش رفت کنن . (مخصوصا پسر ها ک دیر ب بلوغ فکری میرسن)
اگر در ایران بود ماه اول سایت رو مسدود میکردن و در سال اول هم ورشکست میشد ... این مقایسه شما اصلا درست نیست .