اول اینکه انتخاب بین این دو اولین کاریه که یک مدیر سایت انجام می ده و تا آخرش هم باید پای انتخابش باشه.پس بر عکس دوستان و سروران که البته مسلما اطلاعاتشون از من خیلی بیشتر است من فکر می کنم که این بحث خیلی هم پر اهمیت است
راستش من با هر دو کار کردم.توی نت هم زیاد می گردم و نظرات دیگران را در این مورد زیاد خوندم
توی جفتشون می شه مطلب نوشت و ارسال کرد.نظرات رو کنترل کرد و از این کار ها که 90 درصد کاربران هم همین انتظار رو دارن.حالا اسمشون رو هر چیزی که دوست دارین بذارین : سی ام اس ، بلاگ ، خاله ، عمه یا هر چیز دیگه
- من برای استفاده ی حرفه ای با تعداد بازدید کننده بالا نظر می دهم:
وردپرس کش درست و حسابی نداره(خودم بهتر از همه می دونم که کلی افزونه در این ارتباط داره ولی بحث مقایسه است).یعنی اگر روی یک هاست اشتراکی با جوملا جواب بگیرین با سالی یک قرون دو زار ممکنه با وردپرس مجبور شین ماهی 20 تا 30 تومن بابت یک VDS با رم 512 هزینه کنید.اینها همه جدای هزینه های مانیتورینگ و منیج VDS است
ولی در عوض امنیت وردپرس بیشتر است.شما می توانید برای اثبات گفته من گوگل کنید.در تمام انجمن های هک اگر بخواهند یک سایتی را در هاست اشتراکی هدف قرار دهند با آی پی می گردند یک جوملا روی همان سرور پیدا می کنند و عین آب خوردن جوملا و بعدش کل سرور رو می خوابونند که واقعا اینجا باید گفت خاک تو سر جوملا
پس اگر می خواهید هزینه های سنگین پرداخت کنید ولی در عوض یک چیز امن داشته باشید و از VDS استفاده کنید از وردپرس بهره بگیرید.ولی اگر می خواهید روی هاست اشتراکی فعالیت کنید جوملا با کش فوق العاده اش بهترین گزینه برای ساسپند نشدن و تمام نشدن پهنای باند شماست.توجه کنید که در هاست اشتراکی اصولا رعایت امنیت معنا نداره.چون هر کدوم از چند هزار تا سایتی که رو سرور هست رو بزنن سایت شما هم باهاش می ره هوا.پس توی هاست اشتراکی سعی کنید از یک جایی بگیرید که بک آپ مرتب تهیه می کنه و خودتون رو اصلا درگیر مسایل امنیتی نکنید
- حالا برویم سراغ سایت با بازدید کم:
آقا کاملا سلیقه ایه.میون سایت ها بگرد و قالب ها و قیافه هاشون رو ببین.چند تا عکس از کنترل پنل ها ببین.با هر کدوم که حال کردی همون رو انتخاب کن.نیازی به هزینه هم نیست.خود وردپرس و جوملا که رایگان اند.برو یک دامنه هم از Dot TK - Renaming The Internet مجانی بگیر.بعد هم برو تو gigfa.com پنج و نیم گیگ هاست اشتراکی رایگان با آموزش های عالی و امکانات تقریبا نامحدود همه رو به رایگان بگیر و حالشو ببر.بازدیدت رو تا چند هزار در ماه جواب گو است
پی نوشت : اگر فکر می کنید سایتتون طوریه که یکی ممکنه باهاتون پدر کشتگی پیدا کنه و یا منبع درامدتون از سایت است حتی اگر روی هاست اشتراکی هم که باشید باز هم امنیت برای شما بسیار مهم خواهد بود.لذا من به شما وردپرس را پیشنهاد می کنم.برای اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید:
كاملترين مرجع دانلود مديريت محتواي فارسي - ۵ افزونه برای ارتقا امنیت وردپرس
http://www.shahvar.net/1387/06/03/%D...E%D8%B1%D8%B3/
نهایت امنیت وردپرس با پانزده ترفند امنیتی
پی نوشت 2:همان طور که در نظر چند تا از دوستان هم در بالا ذکر شد جوملا برای اهداف بالاتر از یک وبلاگ طراحی شده است.در حقیقت جدای همه این ها جوملا یک چیز دارد که وردپرس خوابش را هم نمی بیند و اون تعیین سطح دسترسی کاربران است.اگر با انجمن ها کار کرده باشید حتما دیده اید که کلی گزینه برای هر کاربر و گروه برای تعیین دسترسی وجود دارد.در جوملا شما می توانید تعیین کنید که مثلا یکی فقط بتواند نظرات را مدیریت کند و یا یکی در یک دسته ای بتواند مطلب بنویسد .کی بتونه نظر خودش را پاک کنه؟برای کی ها عکس آنتی اسپم بات نباشه و ....پس این موضوع را نیز می توانید با توجه به نیازتان مد نظر بگیرید.
امیدوارم که توانسته باشم کمکی کرده باشم
با تشکر از توجه شما
ارادتمند