نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: سرور مجازی از کدوم شرکت ؟ چرا انقدر آشفته بازار ؟ !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی از کدوم شرکت ؟ چرا انقدر آشفته بازار ؟ !

سلام ، درباره قیمت ها نظری ندارم ! ، اما ب عنوان یک کاربر (و نه فروشنده) خدمتتون عرض میکنم ، قیمت هایی ک زیادی پایین هستند یک جای کار شون ایراد داره و اکثرا فروشنده های فصلی هستند .

بنده از سالی ک در این انجمن هستم ، سرور ۵۰۰۰ تومنی (با یک گیگ رم) و حتی پایین تر هم دیدم ! :دی

3 - چون در فروشگاه ما تراکنش های زیادی انجام میشه نیاز به امنیت میشه گفت فوق العاده داریم
    برای خود سیستم که مشکلی نیست و برای سرور یک شرکت معتبر میخوایم که سوالم اینه از کجا میتونم بفهمم شرکت در زمینه امنیت عالی هست ؟

دوست عزیز قیمت هایی ک در انجمن مشاهده میکنید ، مربوط ب سرور های مدیریت نشده است ، ب عبارت دیگه این امنیت فوق العاده ای ک میخواید رو خود شما ک مدیر سرور هستید باید ایجاد کنید .

آپتایم سرور اصلی رو فروشنده باید تضمین کنه ، اما آپتایم سرور شما نیز ، مسلما ب خود شما مربوط میشه .

هزینه مدیریت سرور و مانیتورینگ جداگانه و بعضا بصورت ساعتی محاسبه خواهد شد .

با تشکر ...
    ویرایش توسط OmidX : October 23rd, 2015 در ساعت 21:09
    ...Zzzz...

2. تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید

عضو انجمن bmppc آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    31 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی از کدوم شرکت ؟ چرا انقدر آشفته بازار ؟ !

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    سلام ، درباره قیمت ها نظری ندارم ! ، اما ب عنوان یک کاربر (و نه فروشنده) خدمتتون عرض میکنم ، قیمت هایی ک زیادی پایین هستند یک جای کار شون ایراد داره و اکثرا فروشنده های فصلی هستند .

بنده از سالی ک در این انجمن هستم ، سرور ۵۰۰۰ تومنی (با یک گیگ رم) و حتی پایین تر هم دیدم ! :دی

دوست عزیز قیمت هایی ک در انجمن مشاهده میکنید ، مربوط ب سرور های مدیریت نشده است ، ب عبارت دیگه این امنیت فوق العاده ای ک میخواید رو خود شما ک مدیر سرور هستید باید ایجاد کنید .

آپتایم سرور اصلی رو فروشنده باید تضمین کنه ، اما آپتایم سرور شما نیز ، مسلما ب خود شما مربوط میشه .

هزینه مدیریت سرور و مانیتورینگ جداگانه و بعضا بصورت ساعتی محاسبه خواهد شد .

با تشکر ...
    بله اون که میدونم فروشنده های فصلیرو ول کن چون کاملا میشه تشخیص داد
    ولی برای مثال پارس دو یا پارس پک یا ... اینا قیمت هاشون کاملا تحریک کنندست
    مثلا اگر سرویس پارس دو با پشتیبانی عالی پارس پک رو یه شرکت داشت بی برو برگشت انتخاب من اون بود

یا مثلا روبینا سرور وقتی رفتم پکیج هارو ببینم گیج شدم

در مورد امنیت و کانفیگ :

از نظر سیستم اوکی هست منظور من مثلا کانفیگ سرور مادر که سرور مجازی در اون هست یا یک سری کانفیگ و امنیت یا نرم افزارهای امنیتی که خود شرکت ها انجام میدن بود

قیمت های کالنفیگ هم خیلی خیلی جالبه یک جا میگن 20 تومن یک جا میگن 250 تومن !!!

نمیدونم چرا انقدر بازار سرور و هاستینگ ایران عجیب غریبه

یا مثلا قیمت خود شما خیلی خوبه اما در مورد پشتیبانی و .... باید جستجو کنم و پرسش و پاسخ که وقتشو ندارم
    ویرایش توسط bmppc : October 23rd, 2015 در ساعت 21:22

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)